MicrosoftTeams-image (3)

Skanderborg kommer på besøg

Lørdag eftermiddag er der igen slutspilshåndbold på programmet. Skanderborg Håndbold kommer på besøg i Jutlander Bank Arena, og opgøret fløjtes i gang kl. 16.10 – du kan følge med live på vores Facebook-side fra kl. 15.40. 

I onsdages sikrede vi os en semifinaleplads, men kampen om førstepladsen i slutspilspuljen er fortsat helt åben, og der er derfor masser at spille om lørdag eftermiddag.

I duellen om førstepladsen kæmper vi side om side med TTH Holstebro, der ligesom os er noteret for 7 point. Vi topper dog puljen, da vi sluttede bedst i grundspillet.

Mens vi sikrede os en semifinaleplads onsdag aften, så glippede Skanderborg Håndbold samme mulighed. Med deres nederlag til TTH måtte de endegyldigt vinke farvel til muligheden for videre avancement.

I det omvendte opgør måtte vi se slået i Skanderborg, ligesom vi også gik tomhændet hjem fra vores sidste kamp i grundspillet. Vi har derfor også revanche til gode og er stærkt opsatte på at hente en vigtig sejr lørdag.

Du kan som nævnt følge med live på vores Facebook-side fra kl. 15.40.

Gæt kampens resultat i samarbejde med Beierholm
Kan du gætte kampens resultat, har du i samarbejde med Beierholm mulighed for at vinde en fed præmie – gæt med her. Sidste frist for deltagelse i konkurrencen er lørdag kl. 16.10.  

Luksusbaby.dk – Kampens Spiller
I forbindelse med opgøret skal vi også have kåret ”Luksusbaby.dk – Kampens Spiller”. Afstemningen foregår via dette link (du kan først stemme efter kampstart), og ved at afgive din stemme deltager du automatisk i konkurrencen om et gavekort på 500 kr. til Luksusbaby.dk.
 

Machineseeker EHF Champions League  i Sparekassen Danmark  Arena Aalborg
Aalborg Håndbold-Paris Saint-Germain Handball Foto: Henrik Hansen

Antonsen: Vi skal op på hesten igen

Lørdag eftermiddag venter næste udfordring for Aalborg Håndbold, når det på udebane gælder Ribe-Esbjerg i Herreligaen. Torsdag aften måtte Aalborg Håndbold bide i det sure æble, da det blev til...
Machineseeker EHF Champions League  i Sparekassen Danmark  Arena Aalborg
Aalborg Håndbold-Paris Saint-Germain Handball Foto: Henrik Hansen

Intens herrefight endte med dukkert

I et vaskeægte topbrag, der bølgede frem og tilbage, måtte Aalborg Håndbold se sig slået af Paris Saint-Germain, der i slutfasen hentede en firemåls-føring og sejrede 32-30. I hvad der...
Parkering oversigt

Kom i god tid i aften

Grundet tidligt kamptidspunkt, samt trafik- og vejrforhold opfordrer vi alle til at komme i ekstra god tid til aftenens Champions League-opgør mod Paris Saint-Germain i Sparekassen Danmark Arena. Samtlige billetter...

Håndbold i verdensklasse