pokaler_header_new

Skanderborg næste udfordring: Fredag kl. 19.30 i Gigantium

Den flotte sejr i søndags i Champions League over Naturhouse La Rioja er lagt bag os. Fokus er nu rettet mod liga-kampen mod Skanderborg Håndbold i Gigantium fredag kl. 19.30 – en vanskelig og en vigtig kamp, der skal give to point, så vi holder trit med topholdene i ligaen.

Vi er p.t. placeret side om side med Skanderborg Håndbold i ligaen med seks point for fem kampe. Skanderborg har vundet over Mors-Thy Håndbold, Skive fH og Nordsjælland Håndbold, mens holdet har tabt til GOG og Skjern Håndbold.

Skanderborg, der også i denne sæson har Jesper Holm som cheftræner, har skiftet en del ud på holdet op til denne sæson. Nye er blandt andre målmanden Linus Persson, der er kommet fra Viborg HK, Tim Sørensen og Jeppe Krogh fra Skive fH, Mads Thomsen fra SønderjyskE, Lars Mousing fra Nordsjælland Håndbold og Lars Jakobsen fra Team Vesthimmerland.

Skanderborg spiller teknisk og hurtigt angrebsspil – ikke mindst anført af Andreas Væver, venstrefløjen, der er på kontrakt hos os, men lejet ud til Skanderborg i denne sæson. Han er desuden en sikker straffekastskytte for holdet. Andre profiler er Michael Pedersen, Rasmus Kaagaard, Morten Kirk Olsen, Peter Balling og den hurtige højre fløj, Johan Hansen.

Kampen er ekstra interessant for vores venstre fløj, Buster Juul, der skiftede til os fra netop Skanderborg Håndbold op til denne sæson.

Cheftræner Nikolaj Jacobsen ved allerede nu, at skadessituationen er uændret i forhold til kampen i søndags med mindre torsdagens træning bringer dårligt nyt. Johan Jakobsson, Stig Bugge, Marcus Mørk og Tobias Aren er fortsat ude.

Kampen spilles fredag kl. 19.30 i Gigantium, og fløjterne passes af Thomas K. Nielsen og Jacob F. Hansen.

rene-jubel

Sejr i sand målfest

Vi starter træningsturneringen ud med en sejr på 41-36 over ØIF Arendal. Vi kom godt fra start i den defensive ende, efter Simon Gade i målet lagde ud med at...
lukas-skud

Tre spændende opgør venter i Norge

Torsdag ankom holdet til Arendal i Norge, hvor der over weekenden venter tre spændende opgør i træningsturneringen Skarpnes Invitational 2022. Allerede fredag aften er første kamp, hvor vi møder hjemmeholdet...
arena-kval-png.png

Tilmeldingen er åben til Develop Camp Efterår 2022

Vil du trænes af nogle af landets bedste trænere? Og drømmer du om at blive en bedre håndboldspiller? Så har du nu muligheden!Vi har netop åbnet for tilmeldingen til en...