MicrosoftTeams-image (3)

Skanderborg næste udfordring: Fredag kl. 19.30 i Gigantium

Den flotte sejr i søndags i Champions League over Naturhouse La Rioja er lagt bag os. Fokus er nu rettet mod liga-kampen mod Skanderborg Håndbold i Gigantium fredag kl. 19.30 – en vanskelig og en vigtig kamp, der skal give to point, så vi holder trit med topholdene i ligaen.

Vi er p.t. placeret side om side med Skanderborg Håndbold i ligaen med seks point for fem kampe. Skanderborg har vundet over Mors-Thy Håndbold, Skive fH og Nordsjælland Håndbold, mens holdet har tabt til GOG og Skjern Håndbold.

Skanderborg, der også i denne sæson har Jesper Holm som cheftræner, har skiftet en del ud på holdet op til denne sæson. Nye er blandt andre målmanden Linus Persson, der er kommet fra Viborg HK, Tim Sørensen og Jeppe Krogh fra Skive fH, Mads Thomsen fra SønderjyskE, Lars Mousing fra Nordsjælland Håndbold og Lars Jakobsen fra Team Vesthimmerland.

Skanderborg spiller teknisk og hurtigt angrebsspil – ikke mindst anført af Andreas Væver, venstrefløjen, der er på kontrakt hos os, men lejet ud til Skanderborg i denne sæson. Han er desuden en sikker straffekastskytte for holdet. Andre profiler er Michael Pedersen, Rasmus Kaagaard, Morten Kirk Olsen, Peter Balling og den hurtige højre fløj, Johan Hansen.

Kampen er ekstra interessant for vores venstre fløj, Buster Juul, der skiftede til os fra netop Skanderborg Håndbold op til denne sæson.

Cheftræner Nikolaj Jacobsen ved allerede nu, at skadessituationen er uændret i forhold til kampen i søndags med mindre torsdagens træning bringer dårligt nyt. Johan Jakobsson, Stig Bugge, Marcus Mørk og Tobias Aren er fortsat ude.

Kampen spilles fredag kl. 19.30 i Gigantium, og fløjterne passes af Thomas K. Nielsen og Jacob F. Hansen.

Skjern 2-8

Ny sejr sender Aalborg Håndbold i DM-finalen!

Aalborg Håndbold viste stor kynisme, da man i anden semifinale mod Skjern Håndbold sejrede med 34-25 søndag. Hansen, Nilsson og Hoxer med hver seks mål. Med en sejr i ryggen...
HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-Skjern Håndbold første DM-semifinale Foto: Henrik Hansen

Barthold forventer ny svær kamp mod Skjern

Efter sejr i første semifinale på hjemmebane skal Aalborg Håndbold søndag eftermiddag til Skjern, hvor jagten på en plads i DM-finalen fortsætter. Læs optakt til kampen med Sebastian Barthold. Den...
HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-Skjern Håndbold første DM-semifinale Foto: Henrik Hansen

Norsten & Co. nedlagde Skjern

Første DM-semifinale blev en tæt affære, hvor en storspillende Fabian Norsten var kampafgørende med sine i alt 18 redninger. Mads Hoxer topscorer med syv mål. Efter halvanden uges pause var...

Håndbold i verdensklasse