pokaler_header_new

Skandinavisk duel i vente

Onsdag rejser vi mod nord, når vi møder de norske mestre fra Elverum.

Elverum har fået en god start på sæsonen og fører i skrivende stund deres hjemlige liga med hele otte point – rent bord med 26 point efter 13 kampe. Også i EHF Champions League er de kommet godt fra start og ligger inden onsdagens kamp på en 5. plads med otte point, hvilket er tre point foran nærmeste forfølger, Vardar, med fem point efter ni spillerunder. 

Trods den gode start er de seneste tre CL-kampe blevet til nederlag mod Montpellier ude og hjemme, og i det seneste opgør på hjemmebane mod Meshkov Brest. Tilgengæld har de norske mestre sikret sig point med en sejr i Szeged og uafgjort mod Vardar.

Vi er ligeledes tilbage på sejrskurs efter to CL-sejre på hjemmebane i træk mod THW Kiel og Pick Szeged. Senest en 4-målssejr over Szeged, som gør, at vi nu er bedst i det interne regnskab, hvilket kan vise sig at blive en vigtig detalje. Forud for onsdagens kamp er vi netop af point med ungarerne med 12 point efter 9 kampe. Det giver os en tredjeplads, lige i hælene af THW Kiel, som er et enkelt point foran os.

Montpellier indtager fortsat gruppens førsteplads med 15 point før 10. spillerunde.

Vi er fortsat uden Sebastian Henneberg og Jesper Nielsen, mens vi kan glæde os over, at Aron Pálmarsson er tilbage i truppen efter et slag i hovedet forrige uge mod Ribe-Esbjerg.

Kampstart er 18.45, hvor vi vil gøre alt for at holde os med i toppen, og en sejr mod Elverum er derfor aldeles vigtig. Kampen sendes direkte på TV3 MAX.

rene-skud-sparekassen.jpg

Forberedelserne fortsætter: Onsdag aften møder vi Kolstad

Lørdag indledte vi sæsonen med en testkamp mod Mors-Thy Håndbold, og onsdag aften venter næste kamp i forberedelserne mod den kommende sæson. Her kommer norske Kolstad Håndball på besøg i...
fælles-finale-

Alle billetter revet væk til spillerpræsentation 

Samtlige 2.000 pladser til årets spillerpræsentation 22. august bliver udfyldt.  På mindre end to døgn er de i alt 2.000 gratis adgangstegn til årets spillerpræsentation i Sparekassen Danmark Arena blevet...
EHF Champions League  i Sparekassen Danmark Arena i Aalborg
Aalborg Håndbold-THW Kiel Foto: Henrik Hansen

Voldsom interesse for årets spillerpræsentation

Flere end 1.600 fans har allerede afhentet billet til arrangementet 22. august. I alt kun plads til 2.000 deltagere. Da Aalborg Håndbold mandag kunne melde ud om muligheden for at...