MicrosoftTeams-image (3)

Skandinavisk duel i vente

Onsdag rejser vi mod nord, når vi møder de norske mestre fra Elverum.

Elverum har fået en god start på sæsonen og fører i skrivende stund deres hjemlige liga med hele otte point – rent bord med 26 point efter 13 kampe. Også i EHF Champions League er de kommet godt fra start og ligger inden onsdagens kamp på en 5. plads med otte point, hvilket er tre point foran nærmeste forfølger, Vardar, med fem point efter ni spillerunder. 

Trods den gode start er de seneste tre CL-kampe blevet til nederlag mod Montpellier ude og hjemme, og i det seneste opgør på hjemmebane mod Meshkov Brest. Tilgengæld har de norske mestre sikret sig point med en sejr i Szeged og uafgjort mod Vardar.

Vi er ligeledes tilbage på sejrskurs efter to CL-sejre på hjemmebane i træk mod THW Kiel og Pick Szeged. Senest en 4-målssejr over Szeged, som gør, at vi nu er bedst i det interne regnskab, hvilket kan vise sig at blive en vigtig detalje. Forud for onsdagens kamp er vi netop af point med ungarerne med 12 point efter 9 kampe. Det giver os en tredjeplads, lige i hælene af THW Kiel, som er et enkelt point foran os.

Montpellier indtager fortsat gruppens førsteplads med 15 point før 10. spillerunde.

Vi er fortsat uden Sebastian Henneberg og Jesper Nielsen, mens vi kan glæde os over, at Aron Pálmarsson er tilbage i truppen efter et slag i hovedet forrige uge mod Ribe-Esbjerg.

Kampstart er 18.45, hvor vi vil gøre alt for at holde os med i toppen, og en sejr mod Elverum er derfor aldeles vigtig. Kampen sendes direkte på TV3 MAX.

vlcsnap-2024-02-22-11h40m18s193

Arnoldsen: Speciel oplevelse i vente fredag aften

Skanderborg-AGF er modstanderen i fredagens opgør i Herreligaen, en kamp hvor Thomas Arnoldsen ser frem til mødet med sine tidligere holdkammerater. Mindre end 48 timer efter sejren over ungarske OTP...
Aalborg Håndbold - Barcelona EHF champions League.

Arena with light on.

Aalborg Håndbold beklager parkeringsoplevelse

Efter onsdagens kamp mod Pick Szeged opstod der store trafikproblemer på parkeringspladsen bag Gigantium, hvilket Aalborg Håndbold beklager. Dialog med Aalborg Kommune er i gang. En frustreret direktør Jan Larsen...
Machineseeker EHF Champions League  i Sparekassen Danmark  Arena Aalborg
Aalborg Håndbold-PICK Szeged Foto: Henrik Hansen

Forrygende comeback sikrer to vitale point

Et truende nederlag blev på flot fight vendt til sejr på 31-26 over de ungarske mestre fra OTP Bank Pick Szeged. Tre dage efter finalen i Santander Final4 ventede onsdag...

Håndbold i verdensklasse