MicrosoftTeams-image (3)

Skive fH er første modstander i Santander Cup

Aalborg Håndbolds første skridt på vejen mod en ny Final4-deltagelse går via Skive fH tirsdag aften. Læs optakt til kampen med Marinus Munk.

Efter skuffelsen i årets pokalfinale begynder vejen tilbage til Final4 for sæsonen 2024/25 tirsdag aften, når 1. divisions-mandskabet fra Skive fH er modstanderen i 6. runde af Santander Cup.

For unge Marinus Munk kommer kampen i en spændende periode, hvor Aalborg Håndbold er inde i en god stime og hvor talentet selv har fået spilletid i de seneste kampe.

– Selvom kampen blev planlagt med kort varsel, så passer den fint ind i programmet. Vi skal først spille mod Mors-Thy søndag, så på den måde ligger den perfekt for os nu og jeg håber vi kan fortsætte de gode takter fra de seneste tre slutspilskampe, siger Marinus Munk, der glæder sig over at være en del af Aalborg Håndbold-truppen i disse dage.

– Stemningen i truppen er rigtig god og det har da været dejligt at få spilletid på det seneste. Selvfølgelig vil man altid gerne gøre det bedre når man er derinde, men jeg er glad for at få nogle minutter på banen og vænne mig mere til at være med i spillet i gældende kampe. Samtidig nyder jeg lige nu at være ung spiller i den her trup. Man lærer noget hver dag og når der er flere i truppen, der har spillet på højeste plan i mere end 15 år, så gør jeg alt hvad jeg kan for at suge til mig og tage det med videre.

Tirsdagens modstander endte på tredjepladsen i 1. division og har netop sikret sig to afgørende kampe mod TTH Holstebro om en plads i Herreligaen i den kommende sæson.

– De kommer til at spille hurtig håndbold og så ved vi, at de har et par dygtige unge duelspillere, samt nogle erfarne spillere, der kan sætte dem i scene, så det skal vi være opmærksomme på.

Vi skal fra start ind og vise, at vi kan spille både hurtigere og ikke mindst med større fysik end de kan.

– Vi skal selvfølgelig tage derned med en god portion respekt, for de har gjort det flot de seneste par måneder og kommer ind med tro på tingene, ligesom de før har slået et ligahold ud af pokalen. Når det er sagt, så kommer vi også med stor selvtillid og jeg mener, at vi skal ned og angribe den her kamp som vi gør i alle kampe.

– Her skal vi ind fra start og vise, at vi kan spille både hurtigere og ikke mindst med større fysik end de kan. For vores vedkommende skal vi som altid starte med udgangspunkt i et stærkt forsvar, så vi hjælper målmanden, og så skal vi forsøge at komme godt fra land og forhåbentlig få etableret et komfortabelt forspring tidligt i kampen

– Hvordan vi fortsætter den gode stime? Stemningen i truppen er rigtig god lige nu, der er godt humør og det er megafedt at spille håndbold lige, sådan tror jeg at alle har det lige nu. Vi har talt om, at det er vigtigt at vi fortsat stiller krav til hinanden og at vi overfor hinanden skal bevise, at vi kan fortsætte på det samme høje niveau som hidtil i slutspillet, så det er tilgangen til det.

– Derudover glæder jeg mig til kampen i morgen, jeg glæder mig til at komme ned til en propfyldt hal i Skive, samt forhåbentlig at spille nogle minutter og bidrage til endnu en sejr, afrunder Marinus Munk.

Tirsdagens pokalkamp spilles kl. 18.30 i BioCirc Arena i Skive og kan ses via livestream på danskhaandbold.tv samt følges via liveblog på nordjyske.dk

fans1

Intet billetsalg til første DM-finale

Der bliver ikke sat billetter til salg til søndagens første DM-finale i Sparekassen Danmark Arena. Søndag aften stod det klart, at Aalborg Håndbold er tilbage i DM-finalen i Herreligaen, hvor...
Skjern 2-8

Ny sejr sender Aalborg Håndbold i DM-finalen!

Aalborg Håndbold viste stor kynisme, da man i anden semifinale mod Skjern Håndbold sejrede med 34-25 søndag. Hansen, Nilsson og Hoxer med hver seks mål. Med en sejr i ryggen...
HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-Skjern Håndbold første DM-semifinale Foto: Henrik Hansen

Barthold forventer ny svær kamp mod Skjern

Efter sejr i første semifinale på hjemmebane skal Aalborg Håndbold søndag eftermiddag til Skjern, hvor jagten på en plads i DM-finalen fortsætter. Læs optakt til kampen med Sebastian Barthold. Den...

Håndbold i verdensklasse