pokal header web

Skive venter onsdag aften

Onsdag aften er der igen ligahåndbold på programmet, når vi besøger Skive fH i Interfjord Arena. 

Vi jagter den femte sejr i træk, og målet er klart: Vi vil have to point med hjem fra Skive. Vi er fulde af selvtillid oven på de seneste sejre over bl.a. THW Kiel, Elverum Håndball og senest Fredericia hjemme i Sparekassen Danmark Arena.

Inden onsdagens opgør ligger vi på andenpladsen i ligaen med 23 point efter de første 14 spillerunder. GOG indtager førstepladsen med 27 point, og vi er fortsat det eneste hold, der har taget point fra dem denne sæson.

Oprykkerne fra Skive ligger på en nuværende 13. plads og står noteret med otte point, bl.a. efter en overraskende sejr over TTH d. 27. november. De har tabt deres seneste to kampe mod hhv. Ribe-Esbjerg og GOG.

Kampen bliver ikke vist på TV, men kan følges live, på skrift, på Tophåndbold.dk eller deres app, som kan downloades her.
Vælg Aalborg Håndbold som din hjerteklub, så du kan holde dig opdateret.

Kampstart er 19.30.

De sidste forberedelser er klaret, og drengene er mere end klar til at kæmpe tres minutter om to vigtige point i Skive. Vi er klar til kamp!

Næste hjemmekamp er lørdag, hvor sidste sæsons finalemodstandere fra BSH kommer på besøg. Du kan allerede sikre dig billet til kampen her.

Sebastian BARTHOLD, SF1 - SC Magdeburg vs Aalborg Håndbold, TruckScout24 EHF FINAL4, Cologne, Germany, 08.06.2024, Mandatory Credit © Uros Hocevar / kolektiff

Bjørnsen og Barthold i Norges bruttotrup

Kristian Bjørnsen og Sebastian Barthold er begge med i den norske OL-bruttotrup, der samles til træningslejr i slutningen af juni. Træningslejren er en del af nordmændenes optakt til OL i...
3. DM-Finale HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-Fredericia HK Foto: Henrik Hansen

Byd på de kampbrugte spillertrøjer nu!

Du kan nu sikre dig en helt unik souvenir fra guldsæsonen 2023/24 i Herreligaen. Også i år afholdes der auktion over spillernes kampbrugte trøjer fra opgørene i den danske Herreliga....
_HHD8042

Seks mand i Danmarks bruttotrup

Hele seks Aalborg Håndbold-spillere er med i landsholdets bruttotrup til sommerens OL i Paris. Således har landstræner Nikolaj Jacobsen mandag formiddag udvalgt 20 spillere til den bruttotrup der senere på...

Håndbold i verdensklasse