MicrosoftTeams-image (3)

Skive venter onsdag aften

Onsdag aften er der igen ligahåndbold på programmet, når vi besøger Skive fH i Interfjord Arena. 

Vi jagter den femte sejr i træk, og målet er klart: Vi vil have to point med hjem fra Skive. Vi er fulde af selvtillid oven på de seneste sejre over bl.a. THW Kiel, Elverum Håndball og senest Fredericia hjemme i Sparekassen Danmark Arena.

Inden onsdagens opgør ligger vi på andenpladsen i ligaen med 23 point efter de første 14 spillerunder. GOG indtager førstepladsen med 27 point, og vi er fortsat det eneste hold, der har taget point fra dem denne sæson.

Oprykkerne fra Skive ligger på en nuværende 13. plads og står noteret med otte point, bl.a. efter en overraskende sejr over TTH d. 27. november. De har tabt deres seneste to kampe mod hhv. Ribe-Esbjerg og GOG.

Kampen bliver ikke vist på TV, men kan følges live, på skrift, på Tophåndbold.dk eller deres app, som kan downloades her.
Vælg Aalborg Håndbold som din hjerteklub, så du kan holde dig opdateret.

Kampstart er 19.30.

De sidste forberedelser er klaret, og drengene er mere end klar til at kæmpe tres minutter om to vigtige point i Skive. Vi er klar til kamp!

Næste hjemmekamp er lørdag, hvor sidste sæsons finalemodstandere fra BSH kommer på besøg. Du kan allerede sikre dig billet til kampen her.

Spiller præsentation og testkamp mellem Aalborg Håndbold & Flensburg/Handewitt

Praktisk information til fredagens kamp mod Skanderborg-AGF

Læs praktisk information til aftenens opgør i Herreligaen mod Skanderborg-AGF i Sparekassen Danmark Arena. Billetter Der er endnu få ledige billetter til aftenens kamp, find dine pladser via linket herunder....
vlcsnap-2024-02-22-11h40m18s193

Arnoldsen: Speciel oplevelse i vente fredag aften

Skanderborg-AGF er modstanderen i fredagens opgør i Herreligaen, en kamp hvor Thomas Arnoldsen ser frem til mødet med sine tidligere holdkammerater. Mindre end 48 timer efter sejren over ungarske OTP...
Aalborg Håndbold - Barcelona EHF champions League.

Arena with light on.

Aalborg Håndbold beklager parkeringsoplevelse

Efter onsdagens kamp mod Pick Szeged opstod der store trafikproblemer på parkeringspladsen bag Gigantium, hvilket Aalborg Håndbold beklager. Dialog med Aalborg Kommune er i gang. En frustreret direktør Jan Larsen...

Håndbold i verdensklasse