MicrosoftTeams-image (3)

Skjern er næste udfordring for Aalborg Håndbold

Mindre end 48 timer efter kampen mod slovenske Celje i Champions League, venter et nyt topopgør lørdag eftermiddag på udebane mod Skjern.

Her jagter Aalborg Håndbold fjerde sejr i træk i HTH Herreligaen, i en kamp der i anledning af Skjerns 30-års jubilæum er flyttet til Boxen i Herning.

Cheftræner Stefan Madsen ved, at hans mandskab er i gang med en række store opgør i denne og de kommende uger, begyndende med gårsdagens sejr over slovenske Celje.

– Vi er selvfølgelig glade for de to point, ligesom det var positivt at vi kom godt i gang med turneringen, og så var det ikke mindst dejligt at mærke den internationale stemning i arenaen fra vores fans. 

– Spillemæssigt er der bestemt ting vi gerne ville gøre bedre, defensivt så var vi for usikre, men til gengæld er jeg glad for at vi kom til så mange chancer som vi gjorde, lyder det fra Stefan Madsen, der trods den korte frist inden lørdagens kamp, ser frem til opgøret.

– Kunne vi selv vælge ville vi gerne have længere tid mellem kampene, men omvendt er vi selvfølgelig med på at spille lørdag når Skjern laver et særligt arrangement, som deres 30 års-jubilæumskamp i morgen. Den slags tiltag er noget der gavner alle i dansk håndbold, lige fra HTH Herreligaen til Skjern og os selv, samt de mange der ser med på TV, så det vil vi naturligvis gerne bakke op om.

Vi ved, at det er nu vi skal vise, at vi har en bred trup

– Vi ved, at det er nu vi skal vise, at vi har en bred trup og kan skille tingene ad. En ting er Champions League, en anden ting er den hjemlige liga, hvor vi har et stort mål om at vinde grundspillet, så der venter os helt sikkert en nøglekamp i morgen, lyder det videre fra Aalborg Håndbolds cheftræner.

– Mine forventninger til kampen? Jeg tror det bliver en fysisk hård kamp. Skjern har ikke lukket mange mål ind, så vi kommer til at knokle for at score mål. Vi har til gengæld skabt rigtig mange chancer i vores kampe, så det har vi en forventning om at kunne gøre igen i morgen. Samtidig er det en kærkommen mulighed for os til at finde tilbage til noget tryghed i vores defensiv, det bliver vigtigt, afrunder cheftræneren, der endnu ikke har fået klarhed over Lukas Sandells lyskenskade fra gårsdagens europæiske opgør

Lørdagens opgør fløjtes op kl. 16.10 i Boxen i Herning.

Læs mere om programmet for kampen her.

EHF Champions League håndbold i Aalborg.

Aalborg Håndbold - Kolstad Håndbold slut 27-25

Aleks Olah og Gøran Søgaard Johannessen

Returkamp mod Kolstad onsdag

Onsdag aften er der returopgør i Machineseeker EHF Champions League mod de norske mestre fra Kolstad, et opgør som Aleks Vlah her ser frem til. Efter lørdagens skuffende 30-30 resultat...
Lemvig2

Første pointtab en realitet

Efter en energiforladt indsats på udebane mod Lemvig-Thyborøn måtte Aalborg Håndbold lørdag eftermiddag nøjes med uafgjort 30-30 i Herreligaen. Lørdag eftermiddag var Lemvig-Thyborøn Håndbold næste udfordring for Aalborg Håndbold i...
BF Nordjyske Wallpaper (skin) 2560 x 1440

Black Week starter fredag på webshoppen

Fredag, lørdag og søndag er der Black Week på webshoppen, ligesom der fredag fra 9-15 er åbent i Sparekassen Danmark Arena. Her kan man købe de flotte Black Edition spillertrøjer...

Håndbold i verdensklasse