MicrosoftTeams-image (3)

Skjern er næste udfordring for Aalborg Håndbold

Mindre end 48 timer efter kampen mod slovenske Celje i Champions League, venter et nyt topopgør lørdag eftermiddag på udebane mod Skjern.

Her jagter Aalborg Håndbold fjerde sejr i træk i HTH Herreligaen, i en kamp der i anledning af Skjerns 30-års jubilæum er flyttet til Boxen i Herning.

Cheftræner Stefan Madsen ved, at hans mandskab er i gang med en række store opgør i denne og de kommende uger, begyndende med gårsdagens sejr over slovenske Celje.

– Vi er selvfølgelig glade for de to point, ligesom det var positivt at vi kom godt i gang med turneringen, og så var det ikke mindst dejligt at mærke den internationale stemning i arenaen fra vores fans. 

– Spillemæssigt er der bestemt ting vi gerne ville gøre bedre, defensivt så var vi for usikre, men til gengæld er jeg glad for at vi kom til så mange chancer som vi gjorde, lyder det fra Stefan Madsen, der trods den korte frist inden lørdagens kamp, ser frem til opgøret.

– Kunne vi selv vælge ville vi gerne have længere tid mellem kampene, men omvendt er vi selvfølgelig med på at spille lørdag når Skjern laver et særligt arrangement, som deres 30 års-jubilæumskamp i morgen. Den slags tiltag er noget der gavner alle i dansk håndbold, lige fra HTH Herreligaen til Skjern og os selv, samt de mange der ser med på TV, så det vil vi naturligvis gerne bakke op om.

Vi ved, at det er nu vi skal vise, at vi har en bred trup

– Vi ved, at det er nu vi skal vise, at vi har en bred trup og kan skille tingene ad. En ting er Champions League, en anden ting er den hjemlige liga, hvor vi har et stort mål om at vinde grundspillet, så der venter os helt sikkert en nøglekamp i morgen, lyder det videre fra Aalborg Håndbolds cheftræner.

– Mine forventninger til kampen? Jeg tror det bliver en fysisk hård kamp. Skjern har ikke lukket mange mål ind, så vi kommer til at knokle for at score mål. Vi har til gengæld skabt rigtig mange chancer i vores kampe, så det har vi en forventning om at kunne gøre igen i morgen. Samtidig er det en kærkommen mulighed for os til at finde tilbage til noget tryghed i vores defensiv, det bliver vigtigt, afrunder cheftræneren, der endnu ikke har fået klarhed over Lukas Sandells lyskenskade fra gårsdagens europæiske opgør

Lørdagens opgør fløjtes op kl. 16.10 i Boxen i Herning.

Læs mere om programmet for kampen her.

Santander Final4 2024 i Boxen i Herning 
Semifinalen Aalborg Håndbold-BSH Foto: Henrik Hansen

Norske fløje med ved OL-tests

Kristian Bjørnsen og Sebastian Barthold er begge med, når Norge spiller tre testkampe i maj. 22 spillere skal repræsentere Norge ved Gjensidige Cup, som afvikles 9.-12. maj i Oslo. Her...
Santander Final4 2024 i Boxen i Herning 
Semifinalen Aalborg Håndbold-BSH Foto: Henrik Hansen

Fire mand udtaget til det danske landshold

Landstræner Nicolaj Jakobsen har fire Aalborg Håndbold-spillere med i den danske trup til maj måneds to testkampe. Således er Simon Hald, Mads Hoxer, Thomas Arnoldsen og Niklas Landin alle udtaget...
MTH1-4

Arbejdssejr i Thisted sikrede puljesejren

Med cifrene 33-27 tog Aalborg Håndbold den fjerde sejr i træk i slutspilspuljen. Hoxer, Vlah og Arnoldsen med hver fem mål. Efter komfortable sejre i de første tre slutspilskampe skulle...

Håndbold i verdensklasse