MicrosoftTeams-image (3)

Skjern Håndbold venter i aftenbrag søndag

Søndag kl. 20.00 går turen til Vestjylland når Aalborg Håndbold på udebane tørner sammen med Skjern Håndbold. Læs optakt til kampen med cheftræner Stefan Madsen.

Torsdag aften tog Aalborg Håndbold en historisk sejr, da det på udebane i Kiel blev til en sejr på 27-18 over hjemmeholdet i Machineseeker EHF Champions League.

– Det var en helstøbt præstation, og samtidig også en individuel præstation ud over det sædvanlige af Niklas (Landin, red.) i målet. Så jeg er meget glad og stolt over at vi har skrevet os ind i historiebøgerne med en sejr i Kiel, og så at gøre på den måde som vi gjorde, hvor alle mand leverer på et meget højt niveau, siger cheftræner Stefan Madsen lørdag formiddag.

Sejren var den anden kamp på programmet efter landskampspausen, og en god start på en intens afslutning på efteråret, men hvilket rygstød giver det frem mod de kommende kampe?

– Jeg synes allerede det startede i lørdags med sejren over BSH. Vi fandt hurtigt sammen igen efter landsholdspausen, men kampen mod Kiel var på et andet niveau. Vi havde en god fornemmelse af at det var nu vi skulle gøre det. Den intensitet og dynamik, samt de ressourcer og den afstemthed vi har, det var virkelig fedt at det kunne gå op i en højere enhed og lykkes – og ja, det giver selvfølgelig et kanongodt rygstød frem mod de kommende kampe, forklarer Stefan Madsen videre.

Søndagens modstander fra Skjern er efter de 12 første runder i Herreligaen placeret på en 8. plads med 11 point for fem sejre, en uafgjort og seks nederlag. Sæsonens første indbyrdes opgør blev spillet i Sparekassen Danmark Arena i starten af september, og endte med en sikker sejr til Aalborg Håndbold på 38-26.

– Jeg synes der er masser vi kan tage med fra den kamp, selvom det er et andet Skjern-hold vi møder i morgen. De har fået nogle folk tilbage i truppen og der er sket ting på trænerposten, så det giver altid nogle ændringer. Alt i alt synes jeg synes de har de rette profiler der kan gøre ondt på os hvis de rammer dagen.

– Derfor er det også vigtigt, at vi lynhurtigt kommer ind i rytmen igen oven på en præstation som i torsdags, for vi ved, at der kommer en ny stor udfordring søndag aften. Vi har leveret på et stabilt, højt niveau i ligaen indtil videre, og det skal vi blive ved med, for ligaen er et af vores helt store mål igen i denne sæson, lyder det videre fra Aalborg Håndbolds cheftræner, der uddyber:

Nøglen for os bliver, at få skabt fysik og fart i tingene, for så er jeg ikke i tvivl om at vi har evnerne til at kunne tage de to point med hjem til Aalborg.

– Skjern er et hold der har nogle typer der kan noget på egen hånd. Tag for eksempel en Noah Gaudin, der er ekstremt hurtig på fødderne, og rammer han dagen, kan han sende alt i nettet, men han er også en lidt alt-eller-intet type. Jakob Rasmussen er en anden god spiller og hans fintespil har tidligere voldt os problemer, ligesom vi ved, at han har skuddet i sig til at kunne skabe problemer for os.

– Endelig må man ikke glemme Eivind Tangen, der er blandt de bedste når han rammer toppen, mens Alfred Jönsson efter min mening er en spiller der virkelig har X-faktor, så vi får nok at se til søndag aften, forklarer Stefan Madsen, der dog også har stor tiltro til Aalborg Håndbolds evner.

– Kort fortalt, så skal vi holde fast i de ting vi går og laver, specielt var jeg i Kiel glad for den defensive præstation. Det bliver helt afgørende for os at vi kan holde fast i den del af spillet, og det bliver samme typer spillere vi møder mod Skjern. Jeg synes for eksempel at Eivind Tangen og Kiels Harald Reinkind typemæssigt ligger tæt op ad hinanden.

– Nøglen for os bliver igen, at få skabt fysik og fart i tingene, for så er jeg ikke i tvivl om at vi har evnerne til at kunne tage de to point med hjem til Aalborg, afrunder cheftræneren.

Søndagens aftenkamp afvikles kl. 20.00 i Skjern Bank Arena og opgøret kan følges direkte på TV2 Play.

Santander CUP kvartfinale Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-Skjern Håndbold Foto: Henrik Hansen

Stefan: Vi har ikke opnået noget som helst endnu

Cheftræner Stefan Madsen forventer en spændende kamp, når det søndag aften gælder Mors-Thy Håndbold på udebane til fjerde slutspilskamp. Starten på slutspillet har været endog rigtig god for Aalborg Håndbold,...
HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-BSH  Foto: Henrik Hansen

Aalborg Håndbold forlænger med Martin Larsen

Den erfarne bagspiller trækker også i sæsonen 2024/2025 i den røde Aalborg Håndbold-trøje, i hvad der bliver hans 11. sæson i klubben. Martin Larsen indledte sin professionelle karriere i Aalborg...
fans1

“Årets Aalborg Håndbold Fan 2023/2024”

Nu er det tid til at kåre sæsonens fan – nominér dine kandidater her! Aalborg Håndbold har mange fans, både i Aalborg, Nordjylland, i hele Danmark – og faktisk også...

Håndbold i verdensklasse