MicrosoftTeams-image (3)

Skjern strutter af selvtillid før braget i is-arenaen lørdag

Smilene er store i Skjern og omegn i disse dage. 37-15 over TMS Ringsted i premieren i ligaen i onsdags. Den største sejr i Skjern Håndbolds historie, og erfarne lokalhistorikere husker endda helt tilbage i 1915, hvor moderklubbens Skjern GF blev stiftet – og kan ikke finde en sejr af tilsvarende størrelse.

Så selvtilliden er i top i det vestjyske efter sejren på 22 mål i onsdags. Vores selvtillid fejler heller ikke noget efter tre sejre, og lørdag kl. 14.30 står vi over for Henrik Møllgaard og de andre grøn-blusede i Gigantium Isarena, formentligt med flere end 3.000 veloplagte tilskuere på lægterne.

De to hold har tradition for at give hinanden tætte opgør. For næsten præcist et år siden vandt Skjern med et enkelt mål i Gigantium – scoret i sidste sekund af Kasper Søndergaard, mens vi sejrede i Skjern.

Skjern har fået tilført mere skudkraft i bagkæden med Henrik Møllgaard, der spiller venstre bach med Jesper Jensen som playmaker og Søndergaard på højre back. På stregen Thomas Klitgaard og på fløjene de to raketter, René Rasmussen og Bjarke Christensen, der afløser skadede Andreas Toudahl.  Bjarke Christensen blev topscorer med 10 mål i sejren over BSV.

På bænken sidder stærke spillere som Lasse Mikkelsen, Jacob Østergaard, der spiller i forsvar i stedet for Kasper Søndergaard og Morten Vium Troelsen. Nyt træner-par i klubben er Ole Nørgaard og Antoni Parecki.

Nikolaj Jacobsen råder over samme mandskab som i de første kampe. Et mandskab, der har vist især godt forsvarsspil og god fight i de første kampe, selv om spillet ind imellem haltede lidt mod Skive fH i onsdags.

Nu gælder det Skjern – og mon ikke stemningen kommer på kogepunktet i isarenaen fra lørdag kl. 14.30.

HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-Skanderborg AGF Foto: Henrik Hansen

Bredden viste atter sit værd i ny ligasejr

Alle mand kom i aktion fredag aften, da Aalborg Håndbold sendte Skanderborg-AGF hjem med et stensikkert 31-22 nederlag. Mindre end to døgn efter sejren over OTP Bank Pick Szeged i...
HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-GOG Foto: Henrik Hansen

Dansk landsholdstrup udtaget

Landstræner har fredag formiddag udtaget de spillere, der skal deltage ved landsholdssamlingen 13.-17. marts. Som verdensmestre er Danmark allerede udtaget til OL i paris, og derfor venter der ingen gældende...
Spiller præsentation og testkamp mellem Aalborg Håndbold & Flensburg/Handewitt

Praktisk information til fredagens kamp mod Skanderborg-AGF

Læs praktisk information til aftenens opgør i Herreligaen mod Skanderborg-AGF i Sparekassen Danmark Arena. Billetter Der er endnu få ledige billetter til aftenens kamp, find dine pladser via linket herunder....

Håndbold i verdensklasse