MicrosoftTeams-image (3)

Skuffende start på slutspillet

Det blev ikke til den ønskede start på slutspillet. I første opgør på udebane mod Skanderborg måtte vi se os slået 30-26 efter 14-14 ved pausen.

Fra første fløjt i slutspillet kom vi skidt ud. Vi havde svært ved at finde rytmen i begge ender af banen, og efter ti minutter havde hjemmeholdet bragt sig i front 7-2.

Det fik Stefan Madsen til at tage timeout, og det hjalp på spillet. Vi fik løftet niveauet, og vi spillede os sågar til en føring af flere omgange i første halvleg.

Mod slutningen af de første 30 minutter manglede vi lige den sidste kynisme, og det udnyttede hjemmeholdet til at få udlignet inden pausesignalet.

I anden halvleg fik vi igen en rigtig dårlig start. Hurtigt fik de grønblusede spillet sig til en tremåls-føring, og midtvejs i første halvleg var hjemmeholdets forspring oppe på fem mål.

Vi forsøgte os med 7 mod 6, og det gav oftest fine muligheder, men vi manglede den fornødne skarphed og marginaler.

I stedet fastholdte Skanderborg et komfortabelt forspring, og vi forsøgte forgæves at indhente hjemmeholdet.

Vi kom dog aldrig tættere på end tre scoringer, og vi må i stedet tage skuffet hjem med et nederlag i bagagen på en dag, hvor vi var for langt fra vores topniveau.

Næste kamp er søndag på hjemmebane mod Skjern Håndbold.

Matchfacts:

Skanderborg Håndbold målscorere:
Morten Balling 5, Lars Skaarup 5, Thomas Arnoldsen 4, Mike Haack 4, Cornelius Kragh 3, Nikolaj Nielsen 3, Kristian Bonefeld 2, Mads Kalstrup 2, Mathias Bitsch 2.

Aalborg Håndbold målscorere:
Lukas Sandell 6, Sebastian Barthold 5, Magnus Saugstrup 5, Felix Claar 3, Henrik Møllgaard 2, Andreas Holst 2, Jonas Samuelsson 1, Nikolaj Læsø 1, Mark Strandgaard 1.

Udvisninger:

Skanderborg Håndbold: 6 x 2 min.
Aalborg Håndbold: 2 x 2 min.
 
Redninger:

Kristoffer Laursen: 12/32 (38 %)
Salah Boutaf: 0/4
 
Simon Gade: 9/31 (29 %)
Mikael Aggefors: 0/8

 

Felix Claar Barca

Lige ved og næsten i Barcelona

En stærk og disciplineret indsats med føring ved pausen var ikke nok, da de regerende mestre fra Barça trak fra i slutfasen og sejrede 32-26 i egen hule. Felix Claar...
Aalborg Håndbold - Barcelona EHF champions League.

33-39

Holdopstillinger til aftenens kamp

Se Aalborg Håndbold og Barcas opstillinger til aftenens kamp i Machineseeker EHF Champions League. Her kan du se de to holds opstillinger til aftens kamp, der fløjtes i gang kl....
EHF Champions League  i Sparekassen Danmark  Arena Aalborg
Aalborg Håndbold-FC Barcelona Foto: Henrik Hansen

Stor udfordring venter torsdag

De regerende mestre fra Barça er torsdag aften modstanderen på udebane i Machineseeker EHF Champions League. Læs optakt til kampen med Mads Hoxer Hangaard. Efter fire kampe i træk med...