pokaler_header_new

Skuffende start på slutspillet

Det blev ikke til den ønskede start på slutspillet. I første opgør på udebane mod Skanderborg måtte vi se os slået 30-26 efter 14-14 ved pausen.

Fra første fløjt i slutspillet kom vi skidt ud. Vi havde svært ved at finde rytmen i begge ender af banen, og efter ti minutter havde hjemmeholdet bragt sig i front 7-2.

Det fik Stefan Madsen til at tage timeout, og det hjalp på spillet. Vi fik løftet niveauet, og vi spillede os sågar til en føring af flere omgange i første halvleg.

Mod slutningen af de første 30 minutter manglede vi lige den sidste kynisme, og det udnyttede hjemmeholdet til at få udlignet inden pausesignalet.

I anden halvleg fik vi igen en rigtig dårlig start. Hurtigt fik de grønblusede spillet sig til en tremåls-føring, og midtvejs i første halvleg var hjemmeholdets forspring oppe på fem mål.

Vi forsøgte os med 7 mod 6, og det gav oftest fine muligheder, men vi manglede den fornødne skarphed og marginaler.

I stedet fastholdte Skanderborg et komfortabelt forspring, og vi forsøgte forgæves at indhente hjemmeholdet.

Vi kom dog aldrig tættere på end tre scoringer, og vi må i stedet tage skuffet hjem med et nederlag i bagagen på en dag, hvor vi var for langt fra vores topniveau.

Næste kamp er søndag på hjemmebane mod Skjern Håndbold.

Matchfacts:

Skanderborg Håndbold målscorere:
Morten Balling 5, Lars Skaarup 5, Thomas Arnoldsen 4, Mike Haack 4, Cornelius Kragh 3, Nikolaj Nielsen 3, Kristian Bonefeld 2, Mads Kalstrup 2, Mathias Bitsch 2.

Aalborg Håndbold målscorere:
Lukas Sandell 6, Sebastian Barthold 5, Magnus Saugstrup 5, Felix Claar 3, Henrik Møllgaard 2, Andreas Holst 2, Jonas Samuelsson 1, Nikolaj Læsø 1, Mark Strandgaard 1.

Udvisninger:

Skanderborg Håndbold: 6 x 2 min.
Aalborg Håndbold: 2 x 2 min.
 
Redninger:

Kristoffer Laursen: 12/32 (38 %)
Salah Boutaf: 0/4
 
Simon Gade: 9/31 (29 %)
Mikael Aggefors: 0/8

 

EHF Champions League  i Sparekassen Danmark Arena i Aalborg
Aalborg Håndbold-THW Kiel Foto: Henrik Hansen

Voldsom interesse for årets spillerpræsentation

Flere end 1.600 fans har allerede afhentet billet til arrangementet 22. august. I alt kun plads til 2.000 deltagere. Da Aalborg Håndbold mandag kunne melde ud om muligheden for at...
arena-kval-png.png

Kom gratis til årets spillerpræsentation mandag 22. august

Mød Mikkel Hansen og resten af spillertruppen i Sparekassen Danmark Arena, hvor der på dagen er gratis pølser, samt øl og sodavand, præsentation af de nye spillertrøjer og meget mere....
2ED3736B-9DCE-4732-8BD9-F2F1F1D4E564

Helt lige i første testkamp

Lørdag eftermiddag spillede vi sæsonens første testkamp, da vi mødte Mors-Thy Håndbold i Idrætscenter Jammerbugt i Fjerritslev. I en kamp hvor holdene skiftedes til at være foran i løbet af...