pokaler_header_new

Slutspillet åbnede med dramatisk sejr

Vi førte fra start til slut i slutspillets åbningskamp på udebane mod Mors-Thy Håndbold, men sejren på 31-30 blev først sikret i de døende sekunder efter en dramatisk afslutning.

Vi åbnede som lyn og torden fra slutspillets første fløjt, og efter fire minutters spil bragte Jesper Nielsen os i front 4-1.

De gode takter fortsatte i store dele af første halvleg. Simon Gade stod flot i målet, defensivt havde vi god aggressivitet, mens vi offensivt spillede med godt flow. Vi fastholdte derfor en komfortabel føring langt ind i første halvleg.

Efter en dårlig periode faldt vi lidt i niveau i en håndfuld minutter, og det udnyttede hjemmeholdet til at reducere vores forspring til et mål. 

Frem mod pausesignalet fik vi dog igen kontrol på kampen, og vi gik derfor til pause foran 17-13.

Anden halvleg var lidt samme kampbillede. Vi kom igen rigtig godt ud, og midtvejs i anden halvleg bragte vi os i front 24-17.

Hjemmeholdet fortsatte dog med at fighte, og vi begyndte samtidigt at mangle den sidste skarphed i vores aktioner, særligt i afslutningerne.

Mors-Thy fik i slutfasen reduceret forspringet til et enkelt mål foran et livligt hjemmepublikum – i en slutfase der også bød på et direkte rødt kort til hjemmeholdet for en tackling på vores topscorer Lukas Sandell.

De blåblusede havde også muligheden for at udligne i de døende minutter, men en afbrænder efterfulgt af en scoring af Felix Claar med 38 sekunder tilbage bragte os foran 31-29.

Hjemmeholdet fik reduceret til slutresultatet 30-31 kort efter, og da vores efterfølgende angreb blev afviklet til sidste sekund endte det derfor med en etmåls-sejr til os – og det var til stor jubel for de knap 100 medrejsende fans, der skal have stor tak for en flot opbakning kampen igennem. 

Med den dramatiske sejr fik vi dermed den ønskede åbning på slutspillet, hvor vi topper puljen med fire point. Sejren betyder samtidigt, at vi udbygger vores historisk lange sejrsstime, der nu er oppe på 18 kampe. 

Næste opgave er på mandag, hvor vi hjemme får besøg af Fredericia i slutspillets anden kamp. Køb din billet til denne kamp ved at klikke her. 

Matchfacts

Mors-Thy Håndbold målscorere:

Bjarke Christensen 9, Sander Øverjordet 8, Erik Toft 4, Mads Hoxer 2, Axel Franzén 2, Marcus Midtgaard 2, Andreas Nielsen 1, Lasse Pedersen 1, Kasper Lindgren 1.Aalborg Håndbold målscorere:
Lukas Sandell 9, Aron Pálmarsson 4, Jesper Nielsen 4, Buster Juul 4, Kristian Bjørnsen 3, Felix Claar 3, René Antonsen 1, Benjamin Jakobsen 1, Henrik Møllgaard 1, Nikolaj Læsø 1.Udvisninger:Mors-Thy Håndbold: 1 x 2 min. + 1 direkte rødt kort

Aalborg Håndbold: 5 x 2 min.

 

Redninger:Rasmus Henriksen: 20/51 (39 %)

Simon Gade: 13/40 (33 %)
Mikael Aggefors: 0/2
 

fans-klud

Sæsonens tre første ligakampe i salg

Billetsalget til sæsonens tre første hjemmekampe i HTH Herreligaen er netop startet, og vi kan næsten ikke vente med at byde jer velkommen tilbage i Sparekassen Danmark Arena. Vi indleder...
pokal-png.png

Historisk sæson slutter med en sølvmedalje

I går sluttede sæsonen 2021/22 for vores vedkommende med sølvmedaljer efter en uge med to intense og spændende DM-finaler mod GOG. Trods skuffelsen ser vi dog tilbage på en historisk sæson med mange store øjeblikke og oplevelser både nationalt og internationalt.
Resultat_-_GOG_2.png

Finalenederlag i ny gyserkamp

I en ny tæt og intens finalekamp var det GOG, der trak det længste strå, og med en udesejr på 26-27 i en udsolgt Sparekassen Danmark Arena er GOG dermed danske mestre.