MicrosoftTeams-image (3)

​Slutspillet er fastlagt

Slutspillet er fastlagt, og her får du overblikket over de kommende kampe, der venter for os i slutspillet i HTH Herreligaen.

Puslespillet er næsten faldet på plads, og vi er derfor klar til at starte billetsalget for de spændende slutspilskampe, der venter.

Vi er som tidligere nævnt i pulje med ligaens nr. 3, 6 og 7, som er Skjern Håndbold, Fredericia HK og Mors-Thy Håndbold. Vi starter slutspillet med to point som den bedst placerede i puljen. Skjern starter med et enkelt point og de to resterende uden.

Vores kommende slutspilskampe er som følger:

Onsdag 20. april kl. 18.30:
Mors-Thy Håndbold – Aalborg Håndbold.

Mandag 25. april kl. 19.00:
Aalborg Håndbold – Fredericia Håndboldklub.

Lørdag 30. april kl. 16.00:
Skjern Håndbold – Aalborg Håndbold.

Lørdag 7. maj kl. 16.00:
Fredericia Håndboldklub – Aalborg Håndbold.

Lørdag 14. maj/Søndag 15. maj:
Aalborg Håndbold – Mors-Thy Håndbold.

Søndag 22. maj kl. 16.00:
Aalborg Håndbold – Skjern Håndbold.

Billetsalget er i gang, så du kan allerede nu sikre dig billet til to af de tre spændende slutspilshjemmekampe, der skal sikre os en plads i semifinalen i HTH Herreligaen.

OBS! Hjemmekampen mod Mors-Thy Håndbold bliver fastlagt senere grundet TV-rettigheder. Nærmere information om tidspunkt samt billetsalg følger, så snart opgøret er endeligt fastlagt. 

Køb billet til vores hjemmekampe her.

HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-KIF Kolding  Foto: Henrik Hansen

Aalborg Håndbold cruisede til sejr

Uden at spille sig ud sejrede Aalborg Håndbold onsdag aften over KIF Kolding, der måtte forlade Sparekassen Danmark Arena med et nederlag på 35-31. Efter lørdagens storsejr over GOG på...
Aalborg Håndbold - Lemvig Thyborøn Håndbold.

Læs praktisk info til aftenens opgør mod KIF Kolding

Læs praktiske informationer til aftenens opgør i Herreligaen mod KIF Kolding. Husk at vi fejrer “Legendedag” hvor du kan møde Håvard Tvedten. Billetter Der er endnu ledige pladser til dagens...
Spiller præsentation og testkamp mellem Aalborg Håndbold & Flensburg/Handewitt

Norsten: Vi skal være klar fra start mod Kolding

Onsdag aften er Aalborg Håndbold tilbage på hjemmebanen i Sparekassen Danmark Arena, når KIF Kolding kommer på besøg til 7. runde i Herreligaen. Læs optakt med målmand Fabian Norsten. Efter...

Håndbold i verdensklasse