MicrosoftTeams-image (3)

Slutspillet i gang i aften – højspænding i luften

Efter et par ugers tilløb sættes slutspillet i gang i aften i pulje 1, hvor vi er sammen med KIF Kolding København, SønderjyskE og Bjerringbro-Silkeborg.  Det bliver en gentagelse af pokalfinalen fra i søndags, når BSV og KIF Kolding mødes kl. 18.30 i aften i Silkeborg.

Vi gør klar til vores første kamp lørdag kl. 15.00 i Sønderborg mod SønderjyskE, som har meldt ud, at de tror på en plads i semifinalen.

Cheftræner Nikolaj Jacobsen, assistenttræner Morten Bjerre og sundhedssektoren arbejder for at gøre spillerne skarpe til kamp og få så mange spillere som muligt klar til kamp. Det er endnu for tidligt at sige noget præcist om skadessituationen forud før lørdagens kamp.

Indtil er kun de tre første kampe i slutspillet lagt fast:

Lørdag 15. marts kl. 15.00: SønderjyskE – Aalborg Håndbold
Tirsdag 18. marts kl. 18.30: Aalborg Håndbold – Bjerringbro-Silkeborg
Onsdag 26. marts kl. 18.15: Aalborg Håndbold – KIF Kolding København.

Vores tre sidste kampe kan først fastlægges efter 30. marts, når de næste runder i Champions League og EHF Cuppen er spillet.

Du kan allerede nu sikre dig billet til kampene mod BSV og KIF Kolding København her på hjemmesiden.

Ugen fra mandag 31. marts er såkaldt landsholdsuge, hvor der bl.a. spilles Golden League i Danmark med deltagelse af Frankrig, Norge, Slovenien og Danmark.

Danmark møder Norge i Gigantium, og Mads Mensah Larsen er udtaget til det danske hold. Norge har endnu ikke sat navne på deres trup til turneringen.

De to svenske landstrænere har udtaget to trupper til kampe mod bl.a. Tyskland, og både Johan Jakobssons og Niclas Baruds navne figurerer i de to trupper.

Også det danske U 20-landshold med Simon Hald, Nicolai Nygaard Pedersen og Christian Jensen skal til træningssamling i landsholdsugen.

 

Machineseeker EHF Champions League  i Sparekassen Danmark  Arena Aalborg
Aalborg Håndbold-Paris Saint-Germain Handball Foto: Henrik Hansen

Antonsen: Vi skal op på hesten igen

Lørdag eftermiddag venter næste udfordring for Aalborg Håndbold, når det på udebane gælder Ribe-Esbjerg i Herreligaen. Torsdag aften måtte Aalborg Håndbold bide i det sure æble, da det blev til...
Machineseeker EHF Champions League  i Sparekassen Danmark  Arena Aalborg
Aalborg Håndbold-Paris Saint-Germain Handball Foto: Henrik Hansen

Intens herrefight endte med dukkert

I et vaskeægte topbrag, der bølgede frem og tilbage, måtte Aalborg Håndbold se sig slået af Paris Saint-Germain, der i slutfasen hentede en firemåls-føring og sejrede 32-30. I hvad der...
Parkering oversigt

Kom i god tid i aften

Grundet tidligt kamptidspunkt, samt trafik- og vejrforhold opfordrer vi alle til at komme i ekstra god tid til aftenens Champions League-opgør mod Paris Saint-Germain i Sparekassen Danmark Arena. Samtlige billetter...

Håndbold i verdensklasse