MicrosoftTeams-image (3)

Slutspillet i gang i aften – højspænding i luften

Efter et par ugers tilløb sættes slutspillet i gang i aften i pulje 1, hvor vi er sammen med KIF Kolding København, SønderjyskE og Bjerringbro-Silkeborg.  Det bliver en gentagelse af pokalfinalen fra i søndags, når BSV og KIF Kolding mødes kl. 18.30 i aften i Silkeborg.

Vi gør klar til vores første kamp lørdag kl. 15.00 i Sønderborg mod SønderjyskE, som har meldt ud, at de tror på en plads i semifinalen.

Cheftræner Nikolaj Jacobsen, assistenttræner Morten Bjerre og sundhedssektoren arbejder for at gøre spillerne skarpe til kamp og få så mange spillere som muligt klar til kamp. Det er endnu for tidligt at sige noget præcist om skadessituationen forud før lørdagens kamp.

Indtil er kun de tre første kampe i slutspillet lagt fast:

Lørdag 15. marts kl. 15.00: SønderjyskE – Aalborg Håndbold
Tirsdag 18. marts kl. 18.30: Aalborg Håndbold – Bjerringbro-Silkeborg
Onsdag 26. marts kl. 18.15: Aalborg Håndbold – KIF Kolding København.

Vores tre sidste kampe kan først fastlægges efter 30. marts, når de næste runder i Champions League og EHF Cuppen er spillet.

Du kan allerede nu sikre dig billet til kampene mod BSV og KIF Kolding København her på hjemmesiden.

Ugen fra mandag 31. marts er såkaldt landsholdsuge, hvor der bl.a. spilles Golden League i Danmark med deltagelse af Frankrig, Norge, Slovenien og Danmark.

Danmark møder Norge i Gigantium, og Mads Mensah Larsen er udtaget til det danske hold. Norge har endnu ikke sat navne på deres trup til turneringen.

De to svenske landstrænere har udtaget to trupper til kampe mod bl.a. Tyskland, og både Johan Jakobssons og Niclas Baruds navne figurerer i de to trupper.

Også det danske U 20-landshold med Simon Hald, Nicolai Nygaard Pedersen og Christian Jensen skal til træningssamling i landsholdsugen.

 

Santander Final4 2024 i Boxen i Herning 
Semifinalen Aalborg Håndbold-BSH Foto: Henrik Hansen

Norske fløje med ved OL-tests

Kristian Bjørnsen og Sebastian Barthold er begge med, når Norge spiller tre testkampe i maj. 22 spillere skal repræsentere Norge ved Gjensidige Cup, som afvikles 9.-12. maj i Oslo. Her...
Santander Final4 2024 i Boxen i Herning 
Semifinalen Aalborg Håndbold-BSH Foto: Henrik Hansen

Fire mand udtaget til det danske landshold

Landstræner Nicolaj Jakobsen har fire Aalborg Håndbold-spillere med i den danske trup til maj måneds to testkampe. Således er Simon Hald, Mads Hoxer, Thomas Arnoldsen og Niklas Landin alle udtaget...
MTH1-4

Arbejdssejr i Thisted sikrede puljesejren

Med cifrene 33-27 tog Aalborg Håndbold den fjerde sejr i træk i slutspilspuljen. Hoxer, Vlah og Arnoldsen med hver fem mål. Efter komfortable sejre i de første tre slutspilskampe skulle...

Håndbold i verdensklasse