MicrosoftTeams-image (3)

​Slutspillet skydes i gang på Mors

Onsdag aften starter slutspillet for vores vedkommende i HTH Herreligaen, når vi tager på besøg hos Mors-Thy Håndbold.

Efter en uge med landsholdspause er vi nu klar til at indlede jagten på en semifinaleplads. Vi er i pulje med Skjern Håndbold, Fredericia HK og onsdagens modstander Mors-Thy Håndbold. I den anden pulje er GOG, Skanderborg-Aarhus Håndbold, Bjerringbro-Silkeborg samt Ribe-Esbjerg HH.

Som bedstplacerede i vores pulje indleder vi slutspillet på en førsteplads med to point, Skjern Håndbold på andenpladsen med 1 point mens de to resterende klubber starter uden point. De to hold med flest point efter seks kampe sikrer sig en plads i semifinalerne.

Det er ikke engang en måned siden, vi sidst krydsede klinger med Mors-Thy Håndbold. Det var i semifinalen ved Santander Final4 i Boxen i Herning, hvor vi besejrede thyboerne med cifrene 34-25.

Alle mand, foruden Sebastian Henneberg og Martin Larsen, er klar til kamp og til at sikre den bedst mulige start på slutspillet.

Vi har fået en perfekt start på 2022 med 17 sejre på stribe, hvilket er ny klubrekord i Aalborg Håndbolds historie. Onsdag aften gør vi det igen, og vi jagter dermed den 18. sejr i træk, når der fløjtes op til kamp kl. 18.30.

Kampen vises ikke på TV men kan følges live på skrift på tophåndbold.dk.

#klartilkamp

vlcsnap-2023-10-01-18h29m00s640

Hvem er Fabian Norsten?

Mød vores nye svenske målvogter og hør blandt andet hvad han synes om Aalborg, hvordan han kom i gang med håndbolden som lille, og hvilke ambitioner han har. Sse hele...
GOG3 Landin

Aalborg Håndbold storsejrede over mestrene

Niklas Landin leverede 17 redninger da Aalborg Håndbold på en fantastisk anden halvleg udraderede GOG med hele 33-23 lørdag eftermiddag. Efter onsdagens skuffende nederlag i Ungarn mod Pick Szeged, skulle...
mølle-szeged

Møllgaard: Nu venter en anden turnering og en anden kamp

Lørdag eftermiddag venter et nyt topbrag i Herreligaen, denne gang på udebane mod rivalerne fra GOG. Læs optakt til kampen med Henrik Møllgaard. Efter et skuffende nederlag til OTP Bank...

Håndbold i verdensklasse