MicrosoftTeams-image (3)

Slutspilsbrag mod Ribe-Esbjerg HH søndag

Femte slutspilskamp spilles på hjemmebane i Sparekassen Danmark Arena mod Ribe-Esbjerg HH søndag kl. 18.00, en kamp som Buster Juul her ser frem mod.

Efter torsdagens medrivende Champions League-opgør i Ungarn venter søndag aften en ny udfordring i Herreligaens slutspil, når Ribe-Esbjerg kommer til Aalborg.

– I forhold til kampen i Veszprém, så synes jeg at vi overmatcher dem i hele første halvleg, i sær på fysikken. Vi leverede noget af det bedste forsvarsspil vi har haft i flere år og vi stod utroligt kompakt, bevægeligt og meget fysisk.

– Billedet vendte i anden halvleg, hvor de fortsatte det hårde tryk og mod slutningen røg vi lidt ned på fysikken. Alligevel synes jeg, at vi spiller med kløgt og ro angrebsmæssigt i store dele af kampen og efter opgøret

– Efter kampen var der skuffelse over at vi tabte, men her med tingene lidt på afstand er det et resultat man fint kan leve med, nu glæder vi os til returkampen på onsdag i vores hule, men inden da har vi en anden vigtig opgave at løse mod Ribe-Esbjerg, siger Buster Juul efter lørdagens træning.

Søndagens vestjyske gæster er i øjeblikket på tredjepladsen i slutspillets pulje 1, hvor Aalborg Håndbold allerede har sikret førstepladsen via sejre i de fire første kampe i puljen. Vestjyderne er dog á point med Mors-Thy på andenpladsen og må forventes at gøre alt for at jagte en sejr søndag – også selvom det første indbyrdes opgør i slutspillet endte med en komfortabel Aalborg-sejr på hele 38-26.

Mens Aalborg Håndbold torsdag aften spillede i Ungarn, var Ribe-Esbjerg i aktion i Santander Cup, hvor man noget overraskende måtte se sig slået 35-31 af Grindsted Håndbold efter forlænget spilletid.

– Jeg forventer helt klar, at Ribe-Esbjerg kommer med alt hvad de kan, de har ikke andet at kæmpe for og har et stort incitament for dels at holde liv i semifinalehåbet, men nok også for at vaske pletten af efter pokalnederlaget torsdag aften.

Vi er inde i den periode på året hvor alt skal afgøres, så vi kan ikke tillade os at sjaske rundt og få et hak i selvtilliden.

– Set fra vores synspunkt handler det først og fremmest om at bevare vores gode momentum. Selvfølgelig har vi respekt for, at vi er inde i den periode på året hvor alt skal afgøres, så vi kan ikke tillade os at sjaske rundt og få et hak i selvtilliden. Så det er vigtigt at vi stadig tager den her kamp meget seriøst, men omvendt er det også en kamp, hvor vi ikke skal spille med hovedet under armen og tære unødigt på nogle spillere, vurderer Aalborg Håndbolds nummer 23, der samtidig erkender at den kommende returkamp i kvartfinalerne i Champions League sidder i baghovedet.

– Det er indiskutabelt, det gør den da helt klart. På den måde bliver søndagens kamp måske sæsonens mentalt vanskeligste kamp at spille, men det er stadigmeget vigtigt for os at få en sejr. Dertil kommer, at vi selvfølgelig også har respekt for det sportslige aspekt, de andre hold og hele Herreligaen, så ingen skal være i tvivl om, at vi 100% går på banen for at vinde. Vi har tidligere vist i grundspillet, at vi er bundseriøse omkring alle kampe, så det er vi selvfølgelig også i morgen.

For Aalborg Håndbold bliver dysten mod Ribe-Esbjerg den første af i alt tre hjemmekampe på otte dage. Onsdag følger returkampen mod Telekom Veszprém, mens det næste søndag gælder Bjerringbro-Silkeborg.

– Vi har været meget på farten på det seneste, så vi glæder os til at komme hjem i hulen, mærke stemningen og ikke mindst håndboldfeberen, som har indfundet sig i Aalborg. Vi skylder vores mange fans to rigtig gode måneder nu, som tak for flot opbakning gennem hele sæsonen, for det har været og er stadig et stort privilegie at løbe ind på den hjemmebane, siger Buster Juul videre om hjemmebanen, der også har andre fordele.

– Det har bestemt også en stor betydning, at vi har vores faste omgivelser hvor vi for eksempel kan få behandling lige efter en kamp eller komme hurtigt hjem i seng, så hjemmebanen er klart at foretrække i den periode vi er i nu, hvor kampene kommer som perler på en snor, afrunder fløjspilleren, der sammen med holdkammeraterne står klar i Sparekassen Danmark Arena kl. 18.00 søndag aften.

Dørene til arenaen åbner kl. 15.30 og der er endnu enkelte ledige pladser til kampen.

fans1

Intet billetsalg til første DM-finale

Der bliver ikke sat billetter til salg til søndagens første DM-finale i Sparekassen Danmark Arena. Søndag aften stod det klart, at Aalborg Håndbold er tilbage i DM-finalen i Herreligaen, hvor...
Skjern 2-8

Ny sejr sender Aalborg Håndbold i DM-finalen!

Aalborg Håndbold viste stor kynisme, da man i anden semifinale mod Skjern Håndbold sejrede med 34-25 søndag. Hansen, Nilsson og Hoxer med hver seks mål. Med en sejr i ryggen...
HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-Skjern Håndbold første DM-semifinale Foto: Henrik Hansen

Barthold forventer ny svær kamp mod Skjern

Efter sejr i første semifinale på hjemmebane skal Aalborg Håndbold søndag eftermiddag til Skjern, hvor jagten på en plads i DM-finalen fortsætter. Læs optakt til kampen med Sebastian Barthold. Den...

Håndbold i verdensklasse