pokaler_header_new

Sølv-fest med 300 fans i Gigantium – og med farvel og på gensyn

Tilstrømningen af fans og samarbejdspartnere var stor, da vi fejrede de flotte sølvmedaljer i Gigantium. Godt 300 mødte op, og spillerne tog imod ved indgangen af sørgede for servering af gratis øl og sodavand. 

Det blev en en rigtig hyggelig eftermiddag, hvor alle glædede sig over sølvmedaljerne og generelt en sæson med succes i både Champions League og ligaen. 

Direktør Jan Larsen benyttede også lejlighed til at tage afsked med de spillere og trænere, der forlader klubben. Richard Kappelin, Jeppe Green, Johan Jakobsson, Mads Mensah Larsen og anfører Jacob Bagersted – og til trænerne Nikolaj Jacobsen og Morten Bjerre. 

Flere af spillerne takkede for ikke mindst den gode opbakning fra det store publikum i Gigantium, og flere af dem gav udtryk for, at de ikke udelukker at vende tilbage til Aalborg Håndbold. 

– Vi har på fornemmelsen, at vi ikke har vundet de sidste guldmedaljer med Aalborg Håndbold!!

Har du endnu ikke sikret dig en af spillernes trøjer, har du fortsat mulighed for at byde på dem indtil søndag kl. 19.00 her på hjemmesiden. 

rene-jubel

Sejr i sand målfest

Vi starter træningsturneringen ud med en sejr på 41-36 over ØIF Arendal. Vi kom godt fra start i den defensive ende, efter Simon Gade i målet lagde ud med at...
lukas-skud

Tre spændende opgør venter i Norge

Torsdag ankom holdet til Arendal i Norge, hvor der over weekenden venter tre spændende opgør i træningsturneringen Skarpnes Invitational 2022. Allerede fredag aften er første kamp, hvor vi møder hjemmeholdet...
arena-kval-png.png

Tilmeldingen er åben til Develop Camp Efterår 2022

Vil du trænes af nogle af landets bedste trænere? Og drømmer du om at blive en bedre håndboldspiller? Så har du nu muligheden!Vi har netop åbnet for tilmeldingen til en...