MicrosoftTeams-image (3)

Sølv-fest med 300 fans i Gigantium – og med farvel og på gensyn

Tilstrømningen af fans og samarbejdspartnere var stor, da vi fejrede de flotte sølvmedaljer i Gigantium. Godt 300 mødte op, og spillerne tog imod ved indgangen af sørgede for servering af gratis øl og sodavand. 

Det blev en en rigtig hyggelig eftermiddag, hvor alle glædede sig over sølvmedaljerne og generelt en sæson med succes i både Champions League og ligaen. 

Direktør Jan Larsen benyttede også lejlighed til at tage afsked med de spillere og trænere, der forlader klubben. Richard Kappelin, Jeppe Green, Johan Jakobsson, Mads Mensah Larsen og anfører Jacob Bagersted – og til trænerne Nikolaj Jacobsen og Morten Bjerre. 

Flere af spillerne takkede for ikke mindst den gode opbakning fra det store publikum i Gigantium, og flere af dem gav udtryk for, at de ikke udelukker at vende tilbage til Aalborg Håndbold. 

– Vi har på fornemmelsen, at vi ikke har vundet de sidste guldmedaljer med Aalborg Håndbold!!

Har du endnu ikke sikret dig en af spillernes trøjer, har du fortsat mulighed for at byde på dem indtil søndag kl. 19.00 her på hjemmesiden. 

Machineseeker EHF Champions League  i Sparekassen Danmark  Arena Aalborg
Aalborg Håndbold-Paris Saint-Germain Handball Foto: Henrik Hansen

Antonsen: Vi skal op på hesten igen

Lørdag eftermiddag venter næste udfordring for Aalborg Håndbold, når det på udebane gælder Ribe-Esbjerg i Herreligaen. Torsdag aften måtte Aalborg Håndbold bide i det sure æble, da det blev til...
Machineseeker EHF Champions League  i Sparekassen Danmark  Arena Aalborg
Aalborg Håndbold-Paris Saint-Germain Handball Foto: Henrik Hansen

Intens herrefight endte med dukkert

I et vaskeægte topbrag, der bølgede frem og tilbage, måtte Aalborg Håndbold se sig slået af Paris Saint-Germain, der i slutfasen hentede en firemåls-føring og sejrede 32-30. I hvad der...
Parkering oversigt

Kom i god tid i aften

Grundet tidligt kamptidspunkt, samt trafik- og vejrforhold opfordrer vi alle til at komme i ekstra god tid til aftenens Champions League-opgør mod Paris Saint-Germain i Sparekassen Danmark Arena. Samtlige billetter...

Håndbold i verdensklasse