pokaler_header_new

Sølv til U 16 drenge ved det jyske mesterskab

Efter at have vundet vores pulje i U 16 1. division ventede der to kampe mod Ribe-Esbjerg om det jyske mesterskab. Vi mødte et bedre hold, og mesterskabet gik fortjent til Ribe-Esbjerg, der vandt begge kampe – 31-20 i Aalborg i første kamp – og 30-29 i returkampen i Esbjerg.

Jysk mesterskab til Ribe-Esbjerg, mens vi lige så fortjent sikrede os sølvmedaljerne.

I den første kamp mod Ribe-Esbjerg spillede vi ikke op til vanlig standard. Der skulle således gå otte minutter, inden vi scorede det første mål. Stillingen var da 7-1, og det blev 11-2. I resten af kampen var det op ad bakke for os Så snart vi ikke koncentrerede os i forsvar eller angreb, blev vi straffet et det klogt spillende Ribe-Esbjerg-mandskab, der vandt 31-20.

Vores målscorere i denne kamp:

Casper Holmen 5, Rasmus Bering 4, Magnus Saugstrup 4, Thor Madsen 3, Christoffer Holst 2, Patrick Pheiffer 1 og Thomas Mosbjerg 1.

Der ventede os en vanskelig returkamp, hvor vi skulle vinde med 12 mål for at blive jysk mester. I Guldagerhallen ved Esbjerg spillede vi en bedre kamp, men ikke nok til at vinde.

Efter en jævnbyrdig start på kampen kom vi foran 8-5 midt i 1. halvleg. Fem minutter før pausen udlignede hjemmeholdet til 11-11, og vi var bagud 15-13 ved pausen.

Frederik F. Torp var stærkt spillende i vores mål og var med 16 redninger stærkt medvirkende til, at vi var med i kampen. Han fortsatte det gode spil efter pausen, og vi kom foran 17-16 og midt i halvlegen førte vi 22-20.

Så løb vi ind i en scoringskrise og kom bagud 27-22 efter 24 minutter. Vi kæmpede os tilbage, men kunne ikke forhindre hjemmesejr på 30-29. Vi havde dog stor ære af kampen.

Vores målscorere var:

Casper Holmen 8, Thomas Mosbjerg 7, Christoffer Holst 3, Patrick Pheiffer 3, Thor Madsen 2, Magnus Saugstrup 2, Martin Rubæk 2, Rasmus Bering 1 og Andreas Faulkner 1.

termansen

Christian Termansen: Fuld fokus på håndbolden

Den dengang kun 18-årige højre back, Christian Termansen, fik noget af et gennembrud på Aalborg Håndbolds hold i foråret. Ikke mindst i hjemmekampen mod Mors-Thy Håndbold 15. maj, hvor han...
fælles-gog

Det Faglige Hus forbliver hovedsponsor på 10. år i Aalborg Håndbold

Det Faglige Hus fortsætter som hovedsponsor i Aalborg Håndbold, og samarbejdet mellem de to parter er forlænget, så aftalen nu gælder frem til sommeren 2023. Siden sommeren 2013 har Det...
MEA7807

Nederlag til de tyske mestre

Efter en spændende weekend i Norge med to sejre over ØIF Arendal og Bjerringbro-Silkeborg slutter vi træningsturneringen af med et nederlag til SC Magdeburg på 29-32. Kampen startede ellers ud...