MicrosoftTeams-image (3)

Sølv til U 16 drenge ved det jyske mesterskab

Efter at have vundet vores pulje i U 16 1. division ventede der to kampe mod Ribe-Esbjerg om det jyske mesterskab. Vi mødte et bedre hold, og mesterskabet gik fortjent til Ribe-Esbjerg, der vandt begge kampe – 31-20 i Aalborg i første kamp – og 30-29 i returkampen i Esbjerg.

Jysk mesterskab til Ribe-Esbjerg, mens vi lige så fortjent sikrede os sølvmedaljerne.

I den første kamp mod Ribe-Esbjerg spillede vi ikke op til vanlig standard. Der skulle således gå otte minutter, inden vi scorede det første mål. Stillingen var da 7-1, og det blev 11-2. I resten af kampen var det op ad bakke for os Så snart vi ikke koncentrerede os i forsvar eller angreb, blev vi straffet et det klogt spillende Ribe-Esbjerg-mandskab, der vandt 31-20.

Vores målscorere i denne kamp:

Casper Holmen 5, Rasmus Bering 4, Magnus Saugstrup 4, Thor Madsen 3, Christoffer Holst 2, Patrick Pheiffer 1 og Thomas Mosbjerg 1.

Der ventede os en vanskelig returkamp, hvor vi skulle vinde med 12 mål for at blive jysk mester. I Guldagerhallen ved Esbjerg spillede vi en bedre kamp, men ikke nok til at vinde.

Efter en jævnbyrdig start på kampen kom vi foran 8-5 midt i 1. halvleg. Fem minutter før pausen udlignede hjemmeholdet til 11-11, og vi var bagud 15-13 ved pausen.

Frederik F. Torp var stærkt spillende i vores mål og var med 16 redninger stærkt medvirkende til, at vi var med i kampen. Han fortsatte det gode spil efter pausen, og vi kom foran 17-16 og midt i halvlegen førte vi 22-20.

Så løb vi ind i en scoringskrise og kom bagud 27-22 efter 24 minutter. Vi kæmpede os tilbage, men kunne ikke forhindre hjemmesejr på 30-29. Vi havde dog stor ære af kampen.

Vores målscorere var:

Casper Holmen 8, Thomas Mosbjerg 7, Christoffer Holst 3, Patrick Pheiffer 3, Thor Madsen 2, Magnus Saugstrup 2, Martin Rubæk 2, Rasmus Bering 1 og Andreas Faulkner 1.

HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-Skanderborg AGF Foto: Henrik Hansen

Bredden viste atter sit værd i ny ligasejr

Alle mand kom i aktion fredag aften, da Aalborg Håndbold sendte Skanderborg-AGF hjem med et stensikkert 31-22 nederlag. Mindre end to døgn efter sejren over OTP Bank Pick Szeged i...
HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-GOG Foto: Henrik Hansen

Dansk landsholdstrup udtaget

Landstræner har fredag formiddag udtaget de spillere, der skal deltage ved landsholdssamlingen 13.-17. marts. Som verdensmestre er Danmark allerede udtaget til OL i paris, og derfor venter der ingen gældende...
Spiller præsentation og testkamp mellem Aalborg Håndbold & Flensburg/Handewitt

Praktisk information til fredagens kamp mod Skanderborg-AGF

Læs praktisk information til aftenens opgør i Herreligaen mod Skanderborg-AGF i Sparekassen Danmark Arena. Billetter Der er endnu få ledige billetter til aftenens kamp, find dine pladser via linket herunder....

Håndbold i verdensklasse