pokal header web

Sølv til U 16 drenge ved det jyske mesterskab

Efter at have vundet vores pulje i U 16 1. division ventede der to kampe mod Ribe-Esbjerg om det jyske mesterskab. Vi mødte et bedre hold, og mesterskabet gik fortjent til Ribe-Esbjerg, der vandt begge kampe – 31-20 i Aalborg i første kamp – og 30-29 i returkampen i Esbjerg.

Jysk mesterskab til Ribe-Esbjerg, mens vi lige så fortjent sikrede os sølvmedaljerne.

I den første kamp mod Ribe-Esbjerg spillede vi ikke op til vanlig standard. Der skulle således gå otte minutter, inden vi scorede det første mål. Stillingen var da 7-1, og det blev 11-2. I resten af kampen var det op ad bakke for os Så snart vi ikke koncentrerede os i forsvar eller angreb, blev vi straffet et det klogt spillende Ribe-Esbjerg-mandskab, der vandt 31-20.

Vores målscorere i denne kamp:

Casper Holmen 5, Rasmus Bering 4, Magnus Saugstrup 4, Thor Madsen 3, Christoffer Holst 2, Patrick Pheiffer 1 og Thomas Mosbjerg 1.

Der ventede os en vanskelig returkamp, hvor vi skulle vinde med 12 mål for at blive jysk mester. I Guldagerhallen ved Esbjerg spillede vi en bedre kamp, men ikke nok til at vinde.

Efter en jævnbyrdig start på kampen kom vi foran 8-5 midt i 1. halvleg. Fem minutter før pausen udlignede hjemmeholdet til 11-11, og vi var bagud 15-13 ved pausen.

Frederik F. Torp var stærkt spillende i vores mål og var med 16 redninger stærkt medvirkende til, at vi var med i kampen. Han fortsatte det gode spil efter pausen, og vi kom foran 17-16 og midt i halvlegen førte vi 22-20.

Så løb vi ind i en scoringskrise og kom bagud 27-22 efter 24 minutter. Vi kæmpede os tilbage, men kunne ikke forhindre hjemmesejr på 30-29. Vi havde dog stor ære af kampen.

Vores målscorere var:

Casper Holmen 8, Thomas Mosbjerg 7, Christoffer Holst 3, Patrick Pheiffer 3, Thor Madsen 2, Magnus Saugstrup 2, Martin Rubæk 2, Rasmus Bering 1 og Andreas Faulkner 1.

Sebastian BARTHOLD, SF1 - SC Magdeburg vs Aalborg Håndbold, TruckScout24 EHF FINAL4, Cologne, Germany, 08.06.2024, Mandatory Credit © Uros Hocevar / kolektiff

Bjørnsen og Barthold i Norges bruttotrup

Kristian Bjørnsen og Sebastian Barthold er begge med i den norske OL-bruttotrup, der samles til træningslejr i slutningen af juni. Træningslejren er en del af nordmændenes optakt til OL i...
3. DM-Finale HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-Fredericia HK Foto: Henrik Hansen

Byd på de kampbrugte spillertrøjer nu!

Du kan nu sikre dig en helt unik souvenir fra guldsæsonen 2023/24 i Herreligaen. Også i år afholdes der auktion over spillernes kampbrugte trøjer fra opgørene i den danske Herreliga....
_HHD8042

Seks mand i Danmarks bruttotrup

Hele seks Aalborg Håndbold-spillere er med i landsholdets bruttotrup til sommerens OL i Paris. Således har landstræner Nikolaj Jacobsen mandag formiddag udvalgt 20 spillere til den bruttotrup der senere på...

Håndbold i verdensklasse