pokaler_header_new

Sølvvinderne fra BSV i Gigantium onsdag kl. 18.30

Onsdag kl. 18.30 gælder det endnu en vigtig kamp hjemme i Gigantium i Aalborg, når sølvvinderne fra Bjerringbro-Silkeborg kommer på besøg.

Efter den flotte kamp i Skjern i lørdags, er det hverdag igen. Spillerne har haft arbejdstøjet på mandag og tirsdag for at forberede sig til kampen mod de hurtigt-spillende midtjyder, som inden kampen er placeret på tredjepladsen med 23 point, mens vi er nummer seks med 17 point.

Det er kun ca. fem uger siden, at de to hold mødtes i første runde – til "10.000 til håndbold" i Herning, og her vandt BSV 30-23.

De to hold kommer til kampen på onsdag med forskellig indsats i den seneste kamp. Mens vi leverede en storartet indsats i Skjern, gik det knapt så godt for BSV i udekampen på Mors i fredags. Her tabte holdet overraskende 30-27 – et resultat, der er meget kendetegnende for ligaen i denne sæson.

En af nøglerne til sejr over BSV er at undgå at få keeper-duoen med Niklas Landin og Jannick Green skudt varm. Specielt Landin har dage, hvor han lukker helt af. Ellers er BSV kendetegn det tempofyldte spil i forbindelse med hurtigt midte efter scoringer og kontra-spil primært af fløjspillerne Frederik Petersen og Dennis Kirkegaard.

Der er stor interesse for kampen.

– Jeg håber på, at vi for første gang i denne sæson passerer 3.000 tilskuere, og jeg håber, at den store opbakning på lægterne resulterer i en sejr, siger Jan Larsen.

termansen

Christian Termansen: Fuld fokus på håndbolden

Den dengang kun 18-årige højre back, Christian Termansen, fik noget af et gennembrud på Aalborg Håndbolds hold i foråret. Ikke mindst i hjemmekampen mod Mors-Thy Håndbold 15. maj, hvor han...
fælles-gog

Det Faglige Hus forbliver hovedsponsor på 10. år i Aalborg Håndbold

Det Faglige Hus fortsætter som hovedsponsor i Aalborg Håndbold, og samarbejdet mellem de to parter er forlænget, så aftalen nu gælder frem til sommeren 2023. Siden sommeren 2013 har Det...
MEA7807

Nederlag til de tyske mestre

Efter en spændende weekend i Norge med to sejre over ØIF Arendal og Bjerringbro-Silkeborg slutter vi træningsturneringen af med et nederlag til SC Magdeburg på 29-32. Kampen startede ellers ud...