MicrosoftTeams-image (3)

Sølvvinderne fra BSV i Gigantium onsdag kl. 18.30

Onsdag kl. 18.30 gælder det endnu en vigtig kamp hjemme i Gigantium i Aalborg, når sølvvinderne fra Bjerringbro-Silkeborg kommer på besøg.

Efter den flotte kamp i Skjern i lørdags, er det hverdag igen. Spillerne har haft arbejdstøjet på mandag og tirsdag for at forberede sig til kampen mod de hurtigt-spillende midtjyder, som inden kampen er placeret på tredjepladsen med 23 point, mens vi er nummer seks med 17 point.

Det er kun ca. fem uger siden, at de to hold mødtes i første runde – til "10.000 til håndbold" i Herning, og her vandt BSV 30-23.

De to hold kommer til kampen på onsdag med forskellig indsats i den seneste kamp. Mens vi leverede en storartet indsats i Skjern, gik det knapt så godt for BSV i udekampen på Mors i fredags. Her tabte holdet overraskende 30-27 – et resultat, der er meget kendetegnende for ligaen i denne sæson.

En af nøglerne til sejr over BSV er at undgå at få keeper-duoen med Niklas Landin og Jannick Green skudt varm. Specielt Landin har dage, hvor han lukker helt af. Ellers er BSV kendetegn det tempofyldte spil i forbindelse med hurtigt midte efter scoringer og kontra-spil primært af fløjspillerne Frederik Petersen og Dennis Kirkegaard.

Der er stor interesse for kampen.

– Jeg håber på, at vi for første gang i denne sæson passerer 3.000 tilskuere, og jeg håber, at den store opbakning på lægterne resulterer i en sejr, siger Jan Larsen.

vlcsnap-2023-12-10-14h34m47s087

Støt Mødrehjælpens indsamling onsdag

Doner nyt eller brugt sportstøj til børn til onsdagens fødselsdagskamp i Sparekassen Danmark Arena. I forbindelse med onsdagens kamp mod SønderjyskE fejrer Aalborg Håndbold 13-års fødselsdag. Vi ønsker os dog...
Merch webshop opslag (2)

2. søndag i advent = nyt tilbud i webshoppen!

Vi fejrer 2. søndag i advent med gratis tryk på spillertrøjer! Hver søndag i december fejrer vi advent med et skarpt tilbud i fanshoppen! I dag på anden søndag i...
REHH_dec2

Snævert nederlag til Ribe-Esbjerg

Trods en pauseføring på 12-18 måtte Aalborg Håndbold lørdag eftermiddag se sig slået 34-33 af de vestjyske værter. Mindre end 48 timer efter kampen på hjemmebane mod Paris Saint-Germain skulle...

Håndbold i verdensklasse