MicrosoftTeams-image (3)

Søndag byder på pokalhåndbold

Weekenden slutter med en tur til Herning, hvor HC Midtjylland venter i Santander Cuppens 1/8-finale. Kampstart er søndag kl. 14.00.

Onsdag aften sikrede vi os sæsonens første trofæ, da vi vandt Speedrecruiters Super Cup ved at besejre sidste sæsons finalemodstander i netop pokalturneringen, Mors-Thy Håndbold.

Søndag eftermiddag indledes jagten så på vores anden pokaltitel i klubbens levetid, når der er en kvartfinaleplads på højkant i Klink & Jensen Arena, Sportscenter Herning.

Modstanderen er HC Midtjylland, der vandt pokalturneringen tilbage i 2016. Siden har de været en tur i 2. division, og de har fra 19/20-sæsonen spillet i 1. division, hvor det er blevet til henholdsvis en tredje- samt fjerdeplads.

Søndagens 1/8-finale kan følges mål for mål på tophåndbold, mens vi ligeledes vil opdatere i story på vores Instagram.

Har du endnu ikke sikret dig billet, kan du fortsat nå at støtte drengene på tætteste hold og tage turen til Herning – der er nemlig stadig billetter til salg, og disse kan købes her (husk at vælge billetter i udeafsnittet – sektion H).
 

jannick-green

Jannick Green: Knald eller fald kamp

Photo credits: PSG PHOTO I en tæt pulje spår den tidligere Aalborg-målmand kampen til at blive en knald eller fald-kamp for både Aalborg og PSG i jagten på en top...
Merch webshop opslag

Vi fejrer 1. søndag i advent på webshoppen

Hele første søndag i advent kan du få fri fragt på webshoppen når du bestiller for 200 kroner eller mere. Har du endnu ikke sikret dig julegaverne, så har du...
Mors-Thy1

Stærk anden halvleg gav fuld gevinst mod Mors-Thy

30 minutter med en stærk defensiv og tempofyldt offensiv, var lørdag aften nok til at sikre Aalborg Håndbold en 38-32 sejr over Mors-Thy Håndbold i Herreligaen. Mikkel Hansen topscorer med...

Håndbold i verdensklasse