pokaler_header_new

Søndag byder på pokalhåndbold

Weekenden slutter med en tur til Herning, hvor HC Midtjylland venter i Santander Cuppens 1/8-finale. Kampstart er søndag kl. 14.00.

Onsdag aften sikrede vi os sæsonens første trofæ, da vi vandt Speedrecruiters Super Cup ved at besejre sidste sæsons finalemodstander i netop pokalturneringen, Mors-Thy Håndbold.

Søndag eftermiddag indledes jagten så på vores anden pokaltitel i klubbens levetid, når der er en kvartfinaleplads på højkant i Klink & Jensen Arena, Sportscenter Herning.

Modstanderen er HC Midtjylland, der vandt pokalturneringen tilbage i 2016. Siden har de været en tur i 2. division, og de har fra 19/20-sæsonen spillet i 1. division, hvor det er blevet til henholdsvis en tredje- samt fjerdeplads.

Søndagens 1/8-finale kan følges mål for mål på tophåndbold, mens vi ligeledes vil opdatere i story på vores Instagram.

Har du endnu ikke sikret dig billet, kan du fortsat nå at støtte drengene på tætteste hold og tage turen til Herning – der er nemlig stadig billetter til salg, og disse kan købes her (husk at vælge billetter i udeafsnittet – sektion H).
 

santander_cup-18-dels.png

Vi møder Ringsted i Santander Cup

Onsdag aften blev der trukket lod til 1/8-finalerne i Santander Cup, og vores næste modstander er TMS Ringsted.
santander-final4-guld-2019-pokal

Håndboldfest i Herning

Der bliver håndboldfest i Herning 26.-27. marts med op mod 10.000 daglige tilskuere. Vi jagter vores anden pokaltitel i historien, og her får vi brug for din støtte i BOXEN, Herning.
_HHD0824

Skal du med til Santander Final4?

Billetsalget til vores klubsektion i Jyske Bank Boxen til pokalturneringens Santander Final4 er i gang. Skal du med til Herning og støtte holdet?