MicrosoftTeams-image (3)

Søndag jagter vi tiende sejr i træk

Vi er kommet forrygende fra start i 2022 med ni sejre ud af lige så mange mulige – og senest den direkte plads i kvartfinalen i EHF Champions League.

Søndag eftermiddag jagter vi således den tiende sejr på stribe, når vi tager på besøg hos KIF Kolding.

Der er kun fem kampe tilbage i grundspillet i den hjemlige liga, og en sejr over Kolding kan være med til at sikre, at vi ender blandt de to bedste og kan tage to point med over i slutspillet.

Vi krydsede sidst klinger med KIF i starten af sæsonen på hjemmebane i Sparekassen Danmark Arena, hvor vi tog en sejr på 36-30 efter en pauseføring på 19-13.

KIF ligger inden søndagens opgør på en 12. plads med 13 point efter 22 kampe i et virkelig tæt løb om at undgå direkte nedrykning. Fire hold ligger tæt i bunden: KIF, Nordsjælland og Ringsted ligger på 12.-14. pladsen med hver 13 point mens Skive ligger sidst med blot to point færre.

Med fem kampe igen er hvert et point vigtigt i kampen om overlevelse, og vi skal derfor være klar fra første fløjt mod et Kolding hold, der har alt at vinde.

Kampen starter kl. 14.00, hvor vi bl.a. skal i duel mod vores kommende fløjspiller, Andreas Flodman.

Kampen vises ikke på TV, men kan følges via skriftlige opdateringer i Tophåndbold-appen.

HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-Skjern Håndbold første DM-semifinale Foto: Henrik Hansen

Barthold forventer ny svær kamp mod Skjern

Efter sejr i første semifinale på hjemmebane skal Aalborg Håndbold søndag eftermiddag til Skjern, hvor jagten på en plads i DM-finalen fortsætter. Læs optakt til kampen med Sebastian Barthold. Den...
HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-Skjern Håndbold første DM-semifinale Foto: Henrik Hansen

Norsten & Co. nedlagde Skjern

Første DM-semifinale blev en tæt affære, hvor en storspillende Fabian Norsten var kampafgørende med sine i alt 18 redninger. Mads Hoxer topscorer med syv mål. Efter halvanden uges pause var...
arena-kval-2023-min

Praktisk information til første semifinale

Læs praktiske informationer til aftenens semifinale mod Skjern Håndbold i Sparekassen Danmark Arena. Billetter Der er endnu få ledige billetter til kampen – køb dem via linket herunder. Find billetter...

Håndbold i verdensklasse