MicrosoftTeams-image (3)

Søndag jagter vi tiende sejr i træk

Vi er kommet forrygende fra start i 2022 med ni sejre ud af lige så mange mulige – og senest den direkte plads i kvartfinalen i EHF Champions League.

Søndag eftermiddag jagter vi således den tiende sejr på stribe, når vi tager på besøg hos KIF Kolding.

Der er kun fem kampe tilbage i grundspillet i den hjemlige liga, og en sejr over Kolding kan være med til at sikre, at vi ender blandt de to bedste og kan tage to point med over i slutspillet.

Vi krydsede sidst klinger med KIF i starten af sæsonen på hjemmebane i Sparekassen Danmark Arena, hvor vi tog en sejr på 36-30 efter en pauseføring på 19-13.

KIF ligger inden søndagens opgør på en 12. plads med 13 point efter 22 kampe i et virkelig tæt løb om at undgå direkte nedrykning. Fire hold ligger tæt i bunden: KIF, Nordsjælland og Ringsted ligger på 12.-14. pladsen med hver 13 point mens Skive ligger sidst med blot to point færre.

Med fem kampe igen er hvert et point vigtigt i kampen om overlevelse, og vi skal derfor være klar fra første fløjt mod et Kolding hold, der har alt at vinde.

Kampen starter kl. 14.00, hvor vi bl.a. skal i duel mod vores kommende fløjspiller, Andreas Flodman.

Kampen vises ikke på TV, men kan følges via skriftlige opdateringer i Tophåndbold-appen.

Machineseeker EHF Champions League  i Sparekassen Danmark  Arena Aalborg
Aalborg Håndbold-Paris Saint-Germain Handball Foto: Henrik Hansen

Antonsen: Vi skal op på hesten igen

Lørdag eftermiddag venter næste udfordring for Aalborg Håndbold, når det på udebane gælder Ribe-Esbjerg i Herreligaen. Torsdag aften måtte Aalborg Håndbold bide i det sure æble, da det blev til...
Machineseeker EHF Champions League  i Sparekassen Danmark  Arena Aalborg
Aalborg Håndbold-Paris Saint-Germain Handball Foto: Henrik Hansen

Intens herrefight endte med dukkert

I et vaskeægte topbrag, der bølgede frem og tilbage, måtte Aalborg Håndbold se sig slået af Paris Saint-Germain, der i slutfasen hentede en firemåls-føring og sejrede 32-30. I hvad der...
Parkering oversigt

Kom i god tid i aften

Grundet tidligt kamptidspunkt, samt trafik- og vejrforhold opfordrer vi alle til at komme i ekstra god tid til aftenens Champions League-opgør mod Paris Saint-Germain i Sparekassen Danmark Arena. Samtlige billetter...

Håndbold i verdensklasse