pokaler_header_new

Søndag jagter vi tiende sejr i træk

Vi er kommet forrygende fra start i 2022 med ni sejre ud af lige så mange mulige – og senest den direkte plads i kvartfinalen i EHF Champions League.

Søndag eftermiddag jagter vi således den tiende sejr på stribe, når vi tager på besøg hos KIF Kolding.

Der er kun fem kampe tilbage i grundspillet i den hjemlige liga, og en sejr over Kolding kan være med til at sikre, at vi ender blandt de to bedste og kan tage to point med over i slutspillet.

Vi krydsede sidst klinger med KIF i starten af sæsonen på hjemmebane i Sparekassen Danmark Arena, hvor vi tog en sejr på 36-30 efter en pauseføring på 19-13.

KIF ligger inden søndagens opgør på en 12. plads med 13 point efter 22 kampe i et virkelig tæt løb om at undgå direkte nedrykning. Fire hold ligger tæt i bunden: KIF, Nordsjælland og Ringsted ligger på 12.-14. pladsen med hver 13 point mens Skive ligger sidst med blot to point færre.

Med fem kampe igen er hvert et point vigtigt i kampen om overlevelse, og vi skal derfor være klar fra første fløjt mod et Kolding hold, der har alt at vinde.

Kampen starter kl. 14.00, hvor vi bl.a. skal i duel mod vores kommende fløjspiller, Andreas Flodman.

Kampen vises ikke på TV, men kan følges via skriftlige opdateringer i Tophåndbold-appen.

fans-klud

Sæsonens tre første ligakampe i salg

Billetsalget til sæsonens tre første hjemmekampe i HTH Herreligaen er netop startet, og vi kan næsten ikke vente med at byde jer velkommen tilbage i Sparekassen Danmark Arena. Vi indleder...
ehf_flag

Her er vores CL-gruppe sæson 2022/23

Fredag formiddag blev de 16 hold i EHF Champions League sæson 2022/23 inddelt i to puljer, og det er derfor nu fastlagt, hvilke syv hold vi skal møde i det...
EHF Champions League  i Sparekassen Danmark Arena i Aalborg
Aalborg Håndbold-THW Kiel Foto: Henrik Hansen

Vi skal spille EHF Champions League næste sæson!

Vi er blevet tildelt et wildcard til den største europæiske håndboldturnering. Mandag formiddag er det blevet offentliggjort, hvilke syv hold der får et wildcard – og en billet direkte ind...