MicrosoftTeams-image (3)

Søren Pedersen vender tilbage

Efter fem års fravær vender målmanden Søren Pedersen, 30 år, tilbage til Aalborg Håndbold 1. juli. Han tiltræder på en et-årig kontrakt. 
 
Han bliver dermed en af tre keepere i Aalborg Håndbold i den kommende sæson. 
 
– Der er fortsat uvished om Søren Westphals helbredstilstand, efter at han nu to gange har været ude i lang tid med en hjernerystelse, siger direktør Jan Larsen, Aalborg Håndbold. Vi er derfor nødt til at gardere os med en ekstra målmand med det hårde program, der venter i både 888ligaen og i Champions League. Målmandstrioen næste sæson består således af Mikael Aggefors, Søren Pedersen og Søren Westphal. 
 
Aalborg Håndbold og Søren Pedersen har et nært kendskab til hinanden. Det er tredje gang i karrieren, thyboen Pedersen er at finde i klubben. Første gang var i 2003-2007 med to sæsoner som U 18 og de to første seniorsæsoner i AaB Håndbold. I 2010 vendte han tilbage i to sæsoner i Aalborg Håndbold, inden turen gik tilbage til Mors-Thy Håndbold i 2012-2014. De seneste tre sæsoner har han vogtet målet i Skjern Håndbold. 
 
-Søren Pedersen er efterhånden en rutineret herre i målet efter 12 sæsoner i ligaen, og det er tredje gang, han skal spille Champions League. Vi kender ham som en rigtig dygtig målmand , og han kender desuden klubbens værdier, så det er et godt match, siger Jan Larsen. 
 
-Det bliver spændende at komme “hjem”, og jeg glæder mig til at blive en del af Aalborg Håndbold igen. Der venter en utroligt spændende sæson, og det er altid noget specielt at spille i Jutlander Bank Arena foran landets største håndboldpublikum, siger Søren Pedersen.
 

vlcsnap-2024-02-22-11h40m18s193

Arnoldsen: Speciel oplevelse i vente fredag aften

Skanderborg-AGF er modstanderen i fredagens opgør i Herreligaen, en kamp som Thomas Arnoldsen i sær ser frem til mod sin tidligere holdkammerater. Mindre end 48 timer efter sejren over ungarske...
Aalborg Håndbold - Barcelona EHF champions League.

Arena with light on.

Aalborg Håndbold beklager parkeringsoplevelse

Efter onsdagens kamp mod Pick Szeged opstod der store trafikproblemer på parkeringspladsen bag Gigantium, hvilket Aalborg Håndbold beklager. Dialog med Aalborg Kommune er i gang. En frustreret direktør Jan Larsen...
Machineseeker EHF Champions League  i Sparekassen Danmark  Arena Aalborg
Aalborg Håndbold-PICK Szeged Foto: Henrik Hansen

Forrygende comeback sikrer to vitale point

Et truende nederlag blev på flot fight vendt til sejr på 31-26 over de ungarske mestre fra OTP Bank Pick Szeged. Tre dage efter finalen i Santander Final4 ventede onsdag...

Håndbold i verdensklasse