pokaler_header_new

Søren Westphal: Genoptræningen forløber planmæssigt

Det er nu to måneder siden, Søren Westphal blev opereret for den korsbåndsskade, han pådrog sig i slutspilskampen i Herning. Han genoptræner flittigt, men han må i rum tid endnu følge holdkammeraternes forberedelser til den kommende sæson.

– Det hele forløber planmæssigt, og jeg er ved godt mod. Det er selvfølgelig hårdt at sidde uden for og hele tiden genoptræne alene. Jeg følger den plan for genoptræningen, der er lagt af vores fysioterapeut, og det hele går planmæssigt ifølge planen, siger Søren Westphal.

– Jeg er klar over, at jeg fortsat har ca. seks-syv måneders genoptræning foran mig, så jeg forbereder mig på, at jeg er klar igen i løbet af foråret. Jeg er indtil nu været forskånet for følgeskader, der typisk kommer under genoptræningen. Jeg håber selvfølgelig, at jeg slipper for dem, siger Westphal.

 

termansen

Christian Termansen: Fuld fokus på håndbolden

Den dengang kun 18-årige højre back, Christian Termansen, fik noget af et gennembrud på Aalborg Håndbolds hold i foråret. Ikke mindst i hjemmekampen mod Mors-Thy Håndbold 15. maj, hvor han...
fælles-gog

Det Faglige Hus forbliver hovedsponsor på 10. år i Aalborg Håndbold

Det Faglige Hus fortsætter som hovedsponsor i Aalborg Håndbold, og samarbejdet mellem de to parter er forlænget, så aftalen nu gælder frem til sommeren 2023. Siden sommeren 2013 har Det...
MEA7807

Nederlag til de tyske mestre

Efter en spændende weekend i Norge med to sejre over ØIF Arendal og Bjerringbro-Silkeborg slutter vi træningsturneringen af med et nederlag til SC Magdeburg på 29-32. Kampen startede ellers ud...