MicrosoftTeams-image (3)

Søren Westphal: Genoptræningen forløber planmæssigt

Det er nu to måneder siden, Søren Westphal blev opereret for den korsbåndsskade, han pådrog sig i slutspilskampen i Herning. Han genoptræner flittigt, men han må i rum tid endnu følge holdkammeraternes forberedelser til den kommende sæson.

– Det hele forløber planmæssigt, og jeg er ved godt mod. Det er selvfølgelig hårdt at sidde uden for og hele tiden genoptræne alene. Jeg følger den plan for genoptræningen, der er lagt af vores fysioterapeut, og det hele går planmæssigt ifølge planen, siger Søren Westphal.

– Jeg er klar over, at jeg fortsat har ca. seks-syv måneders genoptræning foran mig, så jeg forbereder mig på, at jeg er klar igen i løbet af foråret. Jeg er indtil nu været forskånet for følgeskader, der typisk kommer under genoptræningen. Jeg håber selvfølgelig, at jeg slipper for dem, siger Westphal.

 

end of season sale

End-of-season-sale er nu i gang!

Gør et kup på en lang række merchandise-produkter på vores store udsalg! Klik forbi webshoppen med det samme og spar på alle disse produkter MH24-puden – førpris 199 kr., nu...
EHF Champions League  i Sparekassen Danmark  Arena Aalborg
Aalborg Håndbold-Telekom Veszprem HCFoto: Henrik Hansen

Værd at vide før DM-finalerne

Bliv klar til søndagens første DM-finale. Læs facts og spændende vinkler på opgøret mod Fredericia HK. Det er niende sæson, Aalborg Håndbold har kvalificeret sig til DM-finalerne, hvis man medregner...
fans1

Intet billetsalg til første DM-finale

Der bliver ikke sat billetter til salg til søndagens første DM-finale i Sparekassen Danmark Arena. Søndag aften stod det klart, at Aalborg Håndbold er tilbage i DM-finalen i Herreligaen, hvor...

Håndbold i verdensklasse