MicrosoftTeams-image (3)

Søren Westphal ny målmand hos Aalborg Håndbold

 Aalborg Håndbold har indgået en to-årig aftale med den 27-årige målmand, Søren Westphal, der skifter fra KIF Kolding København, hvor han har spillet de seneste to sæsoner. Han afløser Richard Kappelin.  
 
Den to meter højre fynbo har allerede 10 sæsoner bag sig som målmand i ligaen og har spillet mange  ungdomslandskampe. Ud over kampene i ligaen har han spillet internationale kampe i syv af de 10 sæsoner i ligaen, heraf to sæsoner i Champions League for henholdsvis GOG og KIF Kolding København. . 
 
– Søren har vist et højt niveau i mange sæsoner i ligaen, og med ham og Ole Erevik har vi et perfekt makkerpar i målet, siger direktør Jan Larsen, Aalborg Håndbold. 
 
– Ole Erevik og jeg er forskellige målmandstyper, og jeg er sikker på, at vi kommer til at supplere hinanden godt. Jeg glæder mig meget til at blive en del af Aalborg Håndbold, som er en klub med de rigtige ambitioner, og som er vant til at spille om medaljer. Samtidig har holdet et fantastisk  hjemmepublikum, som jeg glæder mig til at spille for i Gigantium, siger Søren Westphal. 
 
Westphal indledte seniorkarrieren i GOG, og fra det sydfynske gik turen over TMS Ringsted til Nordsjælland Håndbold, inden han for to år siden skiftede til KIF Kolding København. 
 
 

Machineseeker EHF Champions League  i Sparekassen Danmark  Arena Aalborg
Aalborg Håndbold-Paris Saint-Germain Handball Foto: Henrik Hansen

Intens herrefight endte med dukkert

I et vaskeægte topbrag, der bølgede frem og tilbage, måtte Aalborg Håndbold se sig slået af Paris Saint-Germain, der i slutfasen hentede en firemåls-føring og sejrede 32-30. I hvad der...
Parkering oversigt

Kom i god tid i aften

Grundet tidligt kamptidspunkt, samt trafik- og vejrforhold opfordrer vi alle til at komme i ekstra god tid til aftenens Champions League-opgør mod Paris Saint-Germain i Sparekassen Danmark Arena. Samtlige billetter...
Aalborg Håndbold - Lemvig Thyborøn Håndbold.

Praktiske informationer til torsdag aftens Champions League-kamp

Bliv klædt på til aftenens kamp med praktiske informationer om opgøret mod Paris Saint-Germain. Billetter Kampen er helt udsolgt. Skulle enkelte billetter blive frigivet fra sæsonkortholdere eller samarbejdspartnere vil de...

Håndbold i verdensklasse