pokaler_header_new

Søren Westphal ny målmand hos Aalborg Håndbold

 Aalborg Håndbold har indgået en to-årig aftale med den 27-årige målmand, Søren Westphal, der skifter fra KIF Kolding København, hvor han har spillet de seneste to sæsoner. Han afløser Richard Kappelin.  
 
Den to meter højre fynbo har allerede 10 sæsoner bag sig som målmand i ligaen og har spillet mange  ungdomslandskampe. Ud over kampene i ligaen har han spillet internationale kampe i syv af de 10 sæsoner i ligaen, heraf to sæsoner i Champions League for henholdsvis GOG og KIF Kolding København. . 
 
– Søren har vist et højt niveau i mange sæsoner i ligaen, og med ham og Ole Erevik har vi et perfekt makkerpar i målet, siger direktør Jan Larsen, Aalborg Håndbold. 
 
– Ole Erevik og jeg er forskellige målmandstyper, og jeg er sikker på, at vi kommer til at supplere hinanden godt. Jeg glæder mig meget til at blive en del af Aalborg Håndbold, som er en klub med de rigtige ambitioner, og som er vant til at spille om medaljer. Samtidig har holdet et fantastisk  hjemmepublikum, som jeg glæder mig til at spille for i Gigantium, siger Søren Westphal. 
 
Westphal indledte seniorkarrieren i GOG, og fra det sydfynske gik turen over TMS Ringsted til Nordsjælland Håndbold, inden han for to år siden skiftede til KIF Kolding København. 
 
 

termansen

Christian Termansen: Fuld fokus på håndbolden

Den dengang kun 18-årige højre back, Christian Termansen, fik noget af et gennembrud på Aalborg Håndbolds hold i foråret. Ikke mindst i hjemmekampen mod Mors-Thy Håndbold 15. maj, hvor han...
fælles-gog

Det Faglige Hus forbliver hovedsponsor på 10. år i Aalborg Håndbold

Det Faglige Hus fortsætter som hovedsponsor i Aalborg Håndbold, og samarbejdet mellem de to parter er forlænget, så aftalen nu gælder frem til sommeren 2023. Siden sommeren 2013 har Det...
MEA7807

Nederlag til de tyske mestre

Efter en spændende weekend i Norge med to sejre over ØIF Arendal og Bjerringbro-Silkeborg slutter vi træningsturneringen af med et nederlag til SC Magdeburg på 29-32. Kampen startede ellers ud...