MicrosoftTeams-image (3)

Spændende uge forude

I næste uge afsluttes grundspillet i HTH Herreligaen, mens vi samtidigt spiller første 1/8-finale i EHF Champions League. 

HTH Herreligaen

Søndag 4. april kl. 15.30 spilles sidste runde i grundspillet, og alt er fortsat helt åbent i toppen af tabellen. Mens vi mangler en enkelt kamp, mangler vores nærmeste konkurrenter (GOG og TTH Holstebro) i skrivende stund fortsat to grundspilskampe.

Intet er afgjort, og vi kan derfor fortsat ende grundspillet som både nummer 1, 2 eller 3. Med en sejr mod TTH Holstebro i sidste spillerunde har vi dog mulighed for selv at sikre os som minimum andenpladsen.

Uanset resultaterne i denne weekend for vores nærmeste konkurrenter, vil der stadig være spænding i sidste spillerunde omkring vores endelige placering. Se stillingen her.

I denne artikel kan du danne dig det fulde overblik over det efterfølgende slutspil og bl.a., hvordan puljerne bliver parret, og hvor mange point de enkelte hold får med videre.

EHF Champions League

Sidste sæson skulle vi have mødt FC Porto i 1/8-finalen, men coronaen satte dengang en stopper for denne duel. I år får vi så en ny chance, når de portugisiske mestre igen er modstanderen i EHF Champions League 1/8-finalen.

Første kamp spilles i Porto torsdag 1. april kl. 20.45, mens der er returkamp i Jutlander Bank Arena onsdag 7. april kl. 18.45.

Vinderen af det samlede opgør mod FC Porto skal møde vinderen af 1/8-finalen mellem Flensbrug-Handewitt og HC PPD Zagreb.

Følg med hjemme fra sofaen

Vi kan jo desværre fortsat ikke mødes i Jutlander Bank Arena og dele store håndboldoplevelser sammen. Vi håber i stedet, at I er klar hjemme i stuerne, når vi jagter en plads i klubbens første EHF Champions League kvartfinale, og vi samtidigt skal have afgjort et spændende grundspil i HTH Herreligaen.

Første 1/8-finale mod Porto kan følges direkte på TV3 Sport fra kl. 20.30 torsdag 1. april.

Sidste spillerunde i HTH Herreligaen spilles alle syv kampe samtidigt med start kl. 15.30. TV2 sender direkte fra en hovedkamp, mens de samtidigt er til stede ved nogle af de øvrige kampe med klip undervejs. Det vides på nuværende tidspunkt ikke, hvilket opgør der vises som hovedkamp.

Anden 1/8-finale mod Porto onsdag 7. april vil blive vist live på TV3 Sport/TV3 Max.
 

HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-BSH  Foto: Henrik Hansen

Aalborg Håndbold forlænger med Martin Larsen

Den erfarne bagspiller trækker også i sæsonen 2024/2025 i den røde Aalborg Håndbold-trøje, i hvad der bliver hans 11. sæson i klubben. Martin Larsen indledte sin professionelle karriere i Aalborg...
fans1

“Årets Aalborg Håndbold Fan 2023/2024”

Nu er det tid til at kåre sæsonens fan – nominér dine kandidater her! Aalborg Håndbold har mange fans, både i Aalborg, Nordjylland, i hele Danmark – og faktisk også...
EHF Champions League håndbold i Aalborg.

Aalborg Håndbold - Kolstad Håndbold slut 27-25

Billetsalg til Champions League kvartfinale torsdag

Godt 400 billetter til kvartfinale-braget mod ungarske Telekom Veszprém HC sættes torsdag middag til salg. Efter at have sikret andenpladsen i gruppespillet i Machineseeker EHF Champions League er Aalborg Håndbold...

Håndbold i verdensklasse