MicrosoftTeams-image (3)

Spar Nord slår på tromme for stemningen på lægterne i Gigantium

En af Aalborg Håndbolds samarbejdspartnere, Spar Nord, slår nu ekstra på tromme for at løfte stemningen på lægterne til hjemmekampene i Gigantium Arena, og det kan opleves fra kampen i morgen, fredag 18. november mod Skanderborg Håndbold.

Spar Nord har udstyret Aalborg Håndbold Support med nye og større trommer, ligesom der er komponeret en jingle specielt til Aalborg Håndbold komponeret af Jakob Bjerre. Desuden har supporterne øvet sig grundigt sammen med Jakob Bjerre for at få de rigtige rytmer, så hele Gigantium klapper med, når Kjelling og co. folder sig ud.

Henrik Møllgaard og Jacob Bagersted har også været med i øve-lokalerne sammen med Spar Nord, Jakob Bjerre og den hårde kerne fra Aalborg Håndbold Support, og resultatet af det kan du se på web-tv her på hjemmesiden.

Indslaget på web-tv slutter med en konkurrence, hvor du skal gætte, hvad Henrik Møllgaard svarer til sidst på Bagersteds spørgsmål Du deltager i konkurrencen ved at sende dit svar på sms til aah 1272 efterfulgt af A eller B for det svar, du vælger. Møllgaards svar offentliggøres mandag 28. november, og dagen efter offentliggør vi de fem vindere på www.aalborghaandbold.dk.

– Der kommer mange tilskuere til Aalborg Håndbolds kampe i Gigantium, og med dette tiltag håber vi at være med til at løfte stemningen i arenaen, så hjemmeholdet virkelig kan mærke, hvor mange fans de har i ryggen, siger bankdirektør i Spar Nord, John Lundsgaard.

– Det er et super initiativ, Spar Nord har taget for at få stemningen i Gigantium løftet. Vi har en flot fremgang i tilskuertallet i denne sæson, og når der er 2.000-3.000 tilskuere i Gigantium Arena,  skal der være gang i den, så vi kan lægge det rigtige tryk på modstanderne, der for alvor skal fornemme, at de er kommet på udebane, siger direktør Jan Larsen, Aalborg Håndbold.

HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-Skjern Håndbold første DM-semifinale Foto: Henrik Hansen

Barthold forventer ny svær kamp mod Skjern

Efter sejr i første semifinale på hjemmebane skal Aalborg Håndbold søndag eftermiddag til Skjern, hvor jagten på en plads i DM-finalen fortsætter. Læs optakt til kampen med Sebastian Barthold. Den...
HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-Skjern Håndbold første DM-semifinale Foto: Henrik Hansen

Norsten & Co. nedlagde Skjern

Første DM-semifinale blev en tæt affære, hvor en storspillende Fabian Norsten var kampafgørende med sine i alt 18 redninger. Mads Hoxer topscorer med syv mål. Efter halvanden uges pause var...
arena-kval-2023-min

Praktisk information til første semifinale

Læs praktiske informationer til aftenens semifinale mod Skjern Håndbold i Sparekassen Danmark Arena. Billetter Der er endnu få ledige billetter til kampen – køb dem via linket herunder. Find billetter...

Håndbold i verdensklasse