MicrosoftTeams-image (3)

Spillerne er tilbage fra ferie

 

Efter en velfortjent juleferie mødte spillerne i dag ind til den første samlede træning i 2019.

Der var masser af sved, smil og high fives over hele linjen, da drengene i dag trådte i træningstøjet – og for nogens vedkommende så hinanden for første gang i det nye år.

I de kommende uger venter mange hårde træningspas, så spillerne kan blive klar til de mange spændende udfordringer, der venter den kommende halvsæson.

Som et led i forberedelserne venter to træningskampe. Den første spilles i Brønderslev mod 1. divisionsholdet Frederikshavn FI på tirsdag 15. januar kl. 19.00 – vores gode samarbejdsklub BI Håndbold er arrangør af kampen. Det koster 30 kr. i entre, og vil du være sikker på en plads, kan du købe din billet i forvejen hos BI Håndbold via dette link.

Inden og sidste testkamp er tirsdag 22. november kl. 11.00 mod norske Drammen HK. Kampen spilles i Silkeborg.

Når det igen bliver alvor, er det med et vaskeægte topbrag, når GOG gæster Jutlander Bank Arena lørdag 2. februar. Køb din billet til denne kamp lige her.

Vil du være sikret din billet til samtlige af vores resterende hjemmekampe i indeværende sæson, kan du fortsat købe et halvårssæsonkort til blot 799 kr. Læs mere om fordelene og køb lige her.

Det bliver alt i alt en yderst interessant og udfordrende halvsæson, vi har at se frem til. Foruden en spændende ligaafslutning, hvor vi skal forsøge at kæmpe med om medaljer, så venter der os også et Final4 stævne i BOXEN 16./17. marts, hvor vi jagter vores første pokaltitel. Her har du mulighed for at købe din billet til Aalborg Håndbold fanafsnittet via dette link.

Det var dog ikke alle spillere, som var tilbage på træningsbanen. Henrik Møllgaard og Ómar Ingi Magnússon skal med til den kommende slutrunde. Janus Smarason har været med det islandske landshold i optakten op til slutrunden, hvor han dog ikke skal med. Han træder dog først til resten af truppen i næste uge.

vlcsnap-2024-02-22-11h40m18s193

Arnoldsen: Speciel oplevelse i vente fredag aften

Skanderborg-AGF er modstanderen i fredagens opgør i Herreligaen, en kamp hvor Thomas Arnoldsen ser frem til mødet med sine tidligere holdkammerater. Mindre end 48 timer efter sejren over ungarske OTP...
Aalborg Håndbold - Barcelona EHF champions League.

Arena with light on.

Aalborg Håndbold beklager parkeringsoplevelse

Efter onsdagens kamp mod Pick Szeged opstod der store trafikproblemer på parkeringspladsen bag Gigantium, hvilket Aalborg Håndbold beklager. Dialog med Aalborg Kommune er i gang. En frustreret direktør Jan Larsen...
Machineseeker EHF Champions League  i Sparekassen Danmark  Arena Aalborg
Aalborg Håndbold-PICK Szeged Foto: Henrik Hansen

Forrygende comeback sikrer to vitale point

Et truende nederlag blev på flot fight vendt til sejr på 31-26 over de ungarske mestre fra OTP Bank Pick Szeged. Tre dage efter finalen i Santander Final4 ventede onsdag...

Håndbold i verdensklasse