pokal header web

Spillerne er tilbage fra ferie

 

Efter en velfortjent juleferie mødte spillerne i dag ind til den første samlede træning i 2019.

Der var masser af sved, smil og high fives over hele linjen, da drengene i dag trådte i træningstøjet – og for nogens vedkommende så hinanden for første gang i det nye år.

I de kommende uger venter mange hårde træningspas, så spillerne kan blive klar til de mange spændende udfordringer, der venter den kommende halvsæson.

Som et led i forberedelserne venter to træningskampe. Den første spilles i Brønderslev mod 1. divisionsholdet Frederikshavn FI på tirsdag 15. januar kl. 19.00 – vores gode samarbejdsklub BI Håndbold er arrangør af kampen. Det koster 30 kr. i entre, og vil du være sikker på en plads, kan du købe din billet i forvejen hos BI Håndbold via dette link.

Inden og sidste testkamp er tirsdag 22. november kl. 11.00 mod norske Drammen HK. Kampen spilles i Silkeborg.

Når det igen bliver alvor, er det med et vaskeægte topbrag, når GOG gæster Jutlander Bank Arena lørdag 2. februar. Køb din billet til denne kamp lige her.

Vil du være sikret din billet til samtlige af vores resterende hjemmekampe i indeværende sæson, kan du fortsat købe et halvårssæsonkort til blot 799 kr. Læs mere om fordelene og køb lige her.

Det bliver alt i alt en yderst interessant og udfordrende halvsæson, vi har at se frem til. Foruden en spændende ligaafslutning, hvor vi skal forsøge at kæmpe med om medaljer, så venter der os også et Final4 stævne i BOXEN 16./17. marts, hvor vi jagter vores første pokaltitel. Her har du mulighed for at købe din billet til Aalborg Håndbold fanafsnittet via dette link.

Det var dog ikke alle spillere, som var tilbage på træningsbanen. Henrik Møllgaard og Ómar Ingi Magnússon skal med til den kommende slutrunde. Janus Smarason har været med det islandske landshold i optakten op til slutrunden, hvor han dog ikke skal med. Han træder dog først til resten af truppen i næste uge.

3. DM-Finale HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-Fredericia HK Foto: Henrik Hansen

Aalborg Håndbold op på femteplads med DM-titler

Med klubbens syvende danske mesterskab er Aalborg Håndbold rykket op på femtepladsen på listen over klubber med flest danske mesterskaber. Aalborg Håndbolds mesterskaber er vundet i 2010, 2013, 2017, 2019,...
HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-GOG Foto: Henrik Hansen

SuperCup mod GOG 28. august

Første gældende kamp i sæsonen 2024/25 spilles i Arena Randers. Billetter til salg nu. For tredje år i træk mødes Aalborg Håndbold og GOG i Sparekassen Danmark Super Cup, der...
Fabian NORSTEN, SF1 - SC Magdeburg vs Aalborg Håndbold, TruckScout24 EHF FINAL4, Cologne, Germany, 08.06.2024, Mandatory Credit © Uros Hocevar / kolektiff

Auktion på Champions League-trøjer i gang

Byd på spillernes kampbrugte trøjer fra Champions League og Final4 i Køln. Den vildeste Champions League-sæson i Aalborg Håndbolds historie er netop overstået – og nu kan en eller flere...

Håndbold i verdensklasse