pokaler_header_new

Sprudlende spil og storsejr over Århus Håndbold på 30-21

Vi fik ikke blot revanche mod Århus Håndbold, men anført af en storspillende Mads Mensah Larsen med 12 mål blev århusianerne sendt retur ad E 45 med et nederlag på 30-.21 efter 17-12 ved pausen.

Vi viste vejen lige fra første fløjt, og selv om vi havde lidt svært ved at holde gæsterne fra scoringer, trak vi fra. Det fungerer for vores smalle trup, og hele holdet leverede en flot kamp for tredje gang på blot seks dage – inklusiv en udmarvende rejse til Slovenien.

Mads Mensah var nærmest ustyrlig i angrebet, og Århus prøvede med forskelle forsvarsformationer at holde ham væk fra scoringer. Der var tale om mandsopdækning i flere perioder, men det kunne ikke stække ham.

Der blev aldrig spænding om kampens udfald , og da Ole Erevik kom ind mod slutningen af kampen og lukkede helt af, kom føringen op på 10 mål ved 29-19. Her gik vi på 10 minutter fra 24-19 efter 16 minutter til 29-19.

Et hold med stort H, der kæmper for hinanden i begge ender af banen, og hvor samspillet og den gensidige forståelse spiller og spiller imellem skinner tydeligt igennem.

Næste opgave er udekampen mod Mors-Thy Håndbold søndag 27. oktober. Så rent luksus til spillerne med otte dages kamppause.

 

681F137B-CD5C-4FDA-B369-C5D408FA293A

Sejr i nordisk testkamp

Onsdag aften bød på et spændende nordisk brag, da vi tørnede sammen med Kolstad Håndball i en testkamp. Vi trak os sejrrigt ud af opgøret med slutcifrene 28-23 efter en...
rene-skud-sparekassen.jpg

Forberedelserne fortsætter: Onsdag aften møder vi Kolstad

Lørdag indledte vi sæsonen med en testkamp mod Mors-Thy Håndbold, og onsdag aften venter næste kamp i forberedelserne mod den kommende sæson. Her kommer norske Kolstad Håndball på besøg i...
fælles-finale-

Alle billetter revet væk til spillerpræsentation 

Samtlige 2.000 pladser til årets spillerpræsentation 22. august bliver udfyldt.  På mindre end to døgn er de i alt 2.000 gratis adgangstegn til årets spillerpræsentation i Sparekassen Danmark Arena blevet...