MicrosoftTeams-image (3)

Sprudlende spil og storsejr over Århus Håndbold på 30-21

Vi fik ikke blot revanche mod Århus Håndbold, men anført af en storspillende Mads Mensah Larsen med 12 mål blev århusianerne sendt retur ad E 45 med et nederlag på 30-.21 efter 17-12 ved pausen.

Vi viste vejen lige fra første fløjt, og selv om vi havde lidt svært ved at holde gæsterne fra scoringer, trak vi fra. Det fungerer for vores smalle trup, og hele holdet leverede en flot kamp for tredje gang på blot seks dage – inklusiv en udmarvende rejse til Slovenien.

Mads Mensah var nærmest ustyrlig i angrebet, og Århus prøvede med forskelle forsvarsformationer at holde ham væk fra scoringer. Der var tale om mandsopdækning i flere perioder, men det kunne ikke stække ham.

Der blev aldrig spænding om kampens udfald , og da Ole Erevik kom ind mod slutningen af kampen og lukkede helt af, kom føringen op på 10 mål ved 29-19. Her gik vi på 10 minutter fra 24-19 efter 16 minutter til 29-19.

Et hold med stort H, der kæmper for hinanden i begge ender af banen, og hvor samspillet og den gensidige forståelse spiller og spiller imellem skinner tydeligt igennem.

Næste opgave er udekampen mod Mors-Thy Håndbold søndag 27. oktober. Så rent luksus til spillerne med otte dages kamppause.

 

Machineseeker EHF Champions League  i Sparekassen Danmark  Arena Aalborg
Aalborg Håndbold-Paris Saint-Germain Handball Foto: Henrik Hansen

Antonsen: Vi skal op på hesten igen

Lørdag eftermiddag venter næste udfordring for Aalborg Håndbold, når det på udebane gælder Ribe-Esbjerg i Herreligaen. Torsdag aften måtte Aalborg Håndbold bide i det sure æble, da det blev til...
Machineseeker EHF Champions League  i Sparekassen Danmark  Arena Aalborg
Aalborg Håndbold-Paris Saint-Germain Handball Foto: Henrik Hansen

Intens herrefight endte med dukkert

I et vaskeægte topbrag, der bølgede frem og tilbage, måtte Aalborg Håndbold se sig slået af Paris Saint-Germain, der i slutfasen hentede en firemåls-føring og sejrede 32-30. I hvad der...
Parkering oversigt

Kom i god tid i aften

Grundet tidligt kamptidspunkt, samt trafik- og vejrforhold opfordrer vi alle til at komme i ekstra god tid til aftenens Champions League-opgør mod Paris Saint-Germain i Sparekassen Danmark Arena. Samtlige billetter...

Håndbold i verdensklasse