pokaler_header_new

Stadig ubesejret efter forrygende anden halvleg

I eftermiddagens kamp mod Nordsjælland var vi ved pausen nede med 16-17. I en fabelagtig anden halvleg fik vi dog vendt tingene på hovedet, så det hele endte med en sikker 37-29 sejr i Jutlander Bank Arena.

Det gik lidt rodet for sig fra kampens start. Nordsjælland dækkede meget offensivt op, og det havde vi svært ved at vænne os til de første minutter. Det blev dog heldigvis hurtigt bedre, og vi fik fint styr på angrebsspillet.

I den anden ende kneb det desværre mere i første halvleg. Forsvaret stod ikke godt, og det gav svære betingelser for Kristian Sæverås i målet. Nordsjællænderne fik også hul i løbet af de første 30 minutter, og de var på et tidspunkt foran med tre, inden vi fik barberet forspringet ned til et enkelt mål ved pausen.

Efter pausen kom vi ud med ny energi – vi lagde mere fysik i tacklingerne og fik skruet tempoet et gear op i offensiven. Oveni det fik Mikael Aggefors i målet lukket helt af det første kvarter af anden halvleg. Ét mål til udeholdet de første 13 minutter efter pausen var med til at give os en føring på 24-18.

Den føring gav vi aldrig slip på, og det sidste kvarter af kampen kørte vi sejren sikkert i land. Det var igen en helstøbt holdindsats, der førte til sejren, som er den 5. i Herre Håndbold Ligaen ud af fem mulige. Topscorerlisten blev i dag ført an af Sebastian Barthold, der afslutningsmæssigt spillede en perfekt kamp med ni mål på ni forsøg.

Med sejren bevarer vi altså vores status som ubesejret og holder samtidigt fast i ligaføringen. Om blot fire dage venter næste udfordring, som bliver GOG på udebane onsdag 26. september. Næste hjemmekamp er tirsdag 2. oktober kl. 19.30 mod Mors-Thy – køb din billet til denne kamp her.

MATCHFACTS:

Målscorere for Aalborg Håndbold:
Sebastian Barthold 9, Andreas Holst 5, Tobias Ellebæk 5, René Antonsen 4, Ómar Ingi Magnússon 3, Buster Juul 3, Mark Strandgaard 2, Magnus Saugstrup 2, Janus Smarason 2, Jesper Meinby 1, Henrik Møllgaard 1.

Målscorere for Nordsjælland Håndbold:
Kasper Kisum 7, Aku Kreutzmann 5, Nicolas Lundbye Kristiansen 3, Johan Meklenborg 3, Dan Beck Hansen 3, Carl-Emil Haunstrup 2, Jesper Dahl 2, Andreas Nielsen 1, Lasse Uth 1, Daniel Pedersen 1, Tobias Jørgensen 1.

Udvisninger:
Aalborg Håndbold: 4 x 2 min.
Nordsjælland Håndbold: 6 x 2 min.

Dagens dommere var Henrik G. Nielsen & Jeppe Theis Vestergaard.

Dagens tilskuertal i Jutlander Bank Arena var 2.887. 

 

termansen

Christian Termansen: Fuld fokus på håndbolden

Den dengang kun 18-årige højre back, Christian Termansen, fik noget af et gennembrud på Aalborg Håndbolds hold i foråret. Ikke mindst i hjemmekampen mod Mors-Thy Håndbold 15. maj, hvor han...
fælles-gog

Det Faglige Hus forbliver hovedsponsor på 10. år i Aalborg Håndbold

Det Faglige Hus fortsætter som hovedsponsor i Aalborg Håndbold, og samarbejdet mellem de to parter er forlænget, så aftalen nu gælder frem til sommeren 2023. Siden sommeren 2013 har Det...
MEA7807

Nederlag til de tyske mestre

Efter en spændende weekend i Norge med to sejre over ØIF Arendal og Bjerringbro-Silkeborg slutter vi træningsturneringen af med et nederlag til SC Magdeburg på 29-32. Kampen startede ellers ud...