pokal header web

Stærk i modgangen: Holdindsats af de store gav sejr

Sammenhold gør stærk. Både bogstaveligt talt i forsvaret i 60 minutter, men også mentalt efter nederlag og flere skader. Johan Jakobsson fik en lyskenskade i kampen i Flensborg i søndags og var helt ude til aftenens kamp, men holdkammeraterne sikrede to vigtige point med en sejr på 27-24 på en vanskelig udebane i Ringsted, hvor vi tabte i sidste sæson. 

Det blev aldrig nogen prangende håndboldkamp. Vi stod i forsvaret det meste af tiden, og kom hjemmeholdet endelig på skudhold, lukkede Riochard Kappelin af i målet. 

10 minutter inde i 2. halvleg blev også anfører Jacob Bagersted skadet, da en fik en flænge i panden, men efter en pause på syv-otte minutter på bænken, blev han lappet sammen og kom på banen igen. Efter kampen måtte han en tur forbi skadestuen for at blive lappet sammen. 

Kampens indledning var ret lige, men fra 4-3 holdt vi i spidsen og gik til pausen foran med to mål. 

Vi benyttede de første otte minutter af 2. halvleg til at bringe os foran med fem – 16-11, og vi havde den største føring på 20-14 efter et kvarter. Hjemmeholdet kom op på 22-25 med fire minutter igen, men nærmere kom sjællænderne ikke, og vi hev fortjent de to point hjem. 

Forude venter en lang bustur hjem til Aalborg efterfulgt af restitution og forberedelser til den meget vigtige hjemmekamp søndag kl. 17.00 i Gigantium, hvor det gælder Champions League-kampen mod Naturhouse La Rioja fra Spanien. 

Det var samtidig en kamp, hvor flere af vores unge spillere slog til. Christian Jensen, der endnu kun er U 18-spiller, kronede en flot indsats med tre scoringer i slutfasen, og Buster Juul, der erstattede Tvedten mod slutningen,  scorede to gange. Desuden var der meget spilletid til Martin Larsen, der kvitterede med fem scoringer, mens både Simon Hald og Nicolai Nygaard Pedersen fik værdifulde minutter på banen. 

3. DM-Finale HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-Fredericia HK Foto: Henrik Hansen

Aalborg Håndbold op på femteplads med DM-titler

Med klubbens syvende danske mesterskab er Aalborg Håndbold rykket op på femtepladsen på listen over klubber med flest danske mesterskaber. Aalborg Håndbolds mesterskaber er vundet i 2010, 2013, 2017, 2019,...
HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-GOG Foto: Henrik Hansen

SuperCup mod GOG 28. august

Første gældende kamp i sæsonen 2024/25 spilles i Arena Randers. Billetter til salg nu. For tredje år i træk mødes Aalborg Håndbold og GOG i Sparekassen Danmark Super Cup, der...
Fabian NORSTEN, SF1 - SC Magdeburg vs Aalborg Håndbold, TruckScout24 EHF FINAL4, Cologne, Germany, 08.06.2024, Mandatory Credit © Uros Hocevar / kolektiff

Auktion på Champions League-trøjer i gang

Byd på spillernes kampbrugte trøjer fra Champions League og Final4 i Køln. Den vildeste Champions League-sæson i Aalborg Håndbolds historie er netop overstået – og nu kan en eller flere...

Håndbold i verdensklasse