MicrosoftTeams-image (3)

Stærk i modgangen: Holdindsats af de store gav sejr

Sammenhold gør stærk. Både bogstaveligt talt i forsvaret i 60 minutter, men også mentalt efter nederlag og flere skader. Johan Jakobsson fik en lyskenskade i kampen i Flensborg i søndags og var helt ude til aftenens kamp, men holdkammeraterne sikrede to vigtige point med en sejr på 27-24 på en vanskelig udebane i Ringsted, hvor vi tabte i sidste sæson. 

Det blev aldrig nogen prangende håndboldkamp. Vi stod i forsvaret det meste af tiden, og kom hjemmeholdet endelig på skudhold, lukkede Riochard Kappelin af i målet. 

10 minutter inde i 2. halvleg blev også anfører Jacob Bagersted skadet, da en fik en flænge i panden, men efter en pause på syv-otte minutter på bænken, blev han lappet sammen og kom på banen igen. Efter kampen måtte han en tur forbi skadestuen for at blive lappet sammen. 

Kampens indledning var ret lige, men fra 4-3 holdt vi i spidsen og gik til pausen foran med to mål. 

Vi benyttede de første otte minutter af 2. halvleg til at bringe os foran med fem – 16-11, og vi havde den største føring på 20-14 efter et kvarter. Hjemmeholdet kom op på 22-25 med fire minutter igen, men nærmere kom sjællænderne ikke, og vi hev fortjent de to point hjem. 

Forude venter en lang bustur hjem til Aalborg efterfulgt af restitution og forberedelser til den meget vigtige hjemmekamp søndag kl. 17.00 i Gigantium, hvor det gælder Champions League-kampen mod Naturhouse La Rioja fra Spanien. 

Det var samtidig en kamp, hvor flere af vores unge spillere slog til. Christian Jensen, der endnu kun er U 18-spiller, kronede en flot indsats med tre scoringer i slutfasen, og Buster Juul, der erstattede Tvedten mod slutningen,  scorede to gange. Desuden var der meget spilletid til Martin Larsen, der kvitterede med fem scoringer, mens både Simon Hald og Nicolai Nygaard Pedersen fik værdifulde minutter på banen. 

Spiller præsentation og testkamp mellem Aalborg Håndbold & Flensburg/Handewitt

Praktisk information til fredagens kamp mod Skanderborg-AGF

Læs praktisk information til aftenens opgør i Herreligaen mod Skanderborg-AGF i Sparekassen Danmark Arena. Billetter Der er endnu få ledige billetter til aftenens kamp, find dine pladser via linket herunder....
vlcsnap-2024-02-22-11h40m18s193

Arnoldsen: Speciel oplevelse i vente fredag aften

Skanderborg-AGF er modstanderen i fredagens opgør i Herreligaen, en kamp hvor Thomas Arnoldsen ser frem til mødet med sine tidligere holdkammerater. Mindre end 48 timer efter sejren over ungarske OTP...
Aalborg Håndbold - Barcelona EHF champions League.

Arena with light on.

Aalborg Håndbold beklager parkeringsoplevelse

Efter onsdagens kamp mod Pick Szeged opstod der store trafikproblemer på parkeringspladsen bag Gigantium, hvilket Aalborg Håndbold beklager. Dialog med Aalborg Kommune er i gang. En frustreret direktør Jan Larsen...

Håndbold i verdensklasse