MicrosoftTeams-image (3)

Stærk slutspurt holder liv i sejrsstimen

Dagens kamp var en tæt affære, hvor vi i perioder haltede et lille skridt efter gæsterne. Men med en stærk afslutning fik vi vendt tingene til en sejr på 29-26.

Fra opgørets begyndelse blev der gået til stålet, og forsvaret var indledningsmæssigt i fokus, mens scoringer lod vente på sig. Efter seks minutters spil var stillingen således 1-0 i vores favør.

Der blev herefter løsnet op for målscoren, og vi fik fornuftigt gang i vores spil. Halvvejs i første halvleg havde vi spillet os til en føring på 9-5.

Efterfølgende ramte vi dog ind i en forfærdelig periode, hvor intet lykkedes, og vi blev holdt fra scoringer i 11 minutter.

Gæsterne derimod fik bedre gang i angrebet, og de bragte sig i front 9-11 få minutter før pausen.

Inden pausen fik vi kæmpet os tilbage på lige, og stillingen efter de første 30 minutter var 12-12.

Efter en tur i omklædningsrummene kom gæsterne bedst ud, og de spillede sig hurtigt i front med tre scoringer.

Angrebsmæssigt havde vi svært ved at få låst op for Skanderborgs defensiv, og vi forsøgte os med 7 mod 6 for at knække koden – og det hjalp på scoretavlen.

Vi spillede klogt og fik lettere ved at komme til gode muligheder. I modsatte ende var Mikael Aggefors kommet på mål fra anden halvlegs start, og han begyndte også for alvor at tage fra.

Det hjalp alt sammen til, at vi med ti minutter tilbage fik udlignet igen. Kort efter blev Henrik Møllgaard vist ud for tredje gang, og han var dermed ude resten af opgøret.

På banen fastholdte vi dog tålmodigheden, og da det hele skulle afgøres viste vi den fornødne koldblodighed og skarphed. Angrebsmæssigt var det anført af Felix Claar og Nikolaj Læsø, der havde sidste hånd på mange af de afgørende scoringer i slutfasen.

Vores svenske playmaker, og kampens topscorer, satte sidste søm i kisten med sin syvende scoring til slutresultatet 29-26 med et minut tilbage af kampen.

Det var ikke lige kønt i alle perioder, og Skanderborg gav os kamp til stregen. Men med fight, vilje og skarphed, da det virkelig gjaldt, lykkedes det os altså at hente endnu en sejr – og vi er dermed fortsat ubesejrede i indeværende sæson.

Matchfacts:

Aalborg Håndbold målscorere:
Felix Claar 7, Nikolaj Læsø 5, Lukas Sandell 5, Buster Juul 3 (3), Magnus Saugstrup 2, Benjamin Jakobsen 2, Sebastian Barthold 2, Jonas Samuelsson 1, Andreas Holst 1, Mark Strandgaard 1.

Skanderborg Håndbold målscorere:
Mathias Bitsch 5, Lars Skaarup 4, Nikolaj A. Nielsen 4, Cornelis Kragh 3, Morten Balling 2, Marcus Mørk 2, Mike Haack 2, Kristian Bonefeld 2, Mads Kalstrup 1, Thomas Arnoldsen 1. 

Udvisninger:

Aalborg Håndbold: 3 x 2 min.
Skanderborg Håndbold: 3 x 2 min.

Redninger:

Mikael Aggefors: 8/22 (36 %)
Simon Gade: 5/17 (29 %)

Kristoffer Laursen: 14/39 (36 %)
Salah Boutaf: 1/4 (25 %)

 

Mors-Thy1

Stærk anden halvleg gav fuld gevinst mod Mors-Thy

30 minutter med en stærk defensiv og tempofyldt offensiv, var lørdag aften nok til at sikre Aalborg Håndbold en 38-32 sejr over Mors-Thy Håndbold i Herreligaen. Mikkel Hansen topscorer med...
mølle-2025

Aalborg Håndbold forlænger med kulturbærer

Aalborg Håndbold forlænger samarbejdet med Henrik Møllgaard med yderligere et år, så aftalen nu gælder til sommer 2025. Med hele 390 kampe for Aalborg Håndbold er det i den grad...
HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-Fredericia HK Foto: Henrik Hansen

Praktiske informationer til dagens topkamp mod Mors-Thy

Læs alle praktiske informationer til aftenens kamp i Herreligaen. Billetter Der er endnu enkelte ledige billetter til opgøret i aften, find dem via linket herunder.  Find billetter her Har du...

Håndbold i verdensklasse