pokaler_header_new

Stærk slutspurt holder liv i sejrsstimen

Dagens kamp var en tæt affære, hvor vi i perioder haltede et lille skridt efter gæsterne. Men med en stærk afslutning fik vi vendt tingene til en sejr på 29-26.

Fra opgørets begyndelse blev der gået til stålet, og forsvaret var indledningsmæssigt i fokus, mens scoringer lod vente på sig. Efter seks minutters spil var stillingen således 1-0 i vores favør.

Der blev herefter løsnet op for målscoren, og vi fik fornuftigt gang i vores spil. Halvvejs i første halvleg havde vi spillet os til en føring på 9-5.

Efterfølgende ramte vi dog ind i en forfærdelig periode, hvor intet lykkedes, og vi blev holdt fra scoringer i 11 minutter.

Gæsterne derimod fik bedre gang i angrebet, og de bragte sig i front 9-11 få minutter før pausen.

Inden pausen fik vi kæmpet os tilbage på lige, og stillingen efter de første 30 minutter var 12-12.

Efter en tur i omklædningsrummene kom gæsterne bedst ud, og de spillede sig hurtigt i front med tre scoringer.

Angrebsmæssigt havde vi svært ved at få låst op for Skanderborgs defensiv, og vi forsøgte os med 7 mod 6 for at knække koden – og det hjalp på scoretavlen.

Vi spillede klogt og fik lettere ved at komme til gode muligheder. I modsatte ende var Mikael Aggefors kommet på mål fra anden halvlegs start, og han begyndte også for alvor at tage fra.

Det hjalp alt sammen til, at vi med ti minutter tilbage fik udlignet igen. Kort efter blev Henrik Møllgaard vist ud for tredje gang, og han var dermed ude resten af opgøret.

På banen fastholdte vi dog tålmodigheden, og da det hele skulle afgøres viste vi den fornødne koldblodighed og skarphed. Angrebsmæssigt var det anført af Felix Claar og Nikolaj Læsø, der havde sidste hånd på mange af de afgørende scoringer i slutfasen.

Vores svenske playmaker, og kampens topscorer, satte sidste søm i kisten med sin syvende scoring til slutresultatet 29-26 med et minut tilbage af kampen.

Det var ikke lige kønt i alle perioder, og Skanderborg gav os kamp til stregen. Men med fight, vilje og skarphed, da det virkelig gjaldt, lykkedes det os altså at hente endnu en sejr – og vi er dermed fortsat ubesejrede i indeværende sæson.

Matchfacts:

Aalborg Håndbold målscorere:
Felix Claar 7, Nikolaj Læsø 5, Lukas Sandell 5, Buster Juul 3 (3), Magnus Saugstrup 2, Benjamin Jakobsen 2, Sebastian Barthold 2, Jonas Samuelsson 1, Andreas Holst 1, Mark Strandgaard 1.

Skanderborg Håndbold målscorere:
Mathias Bitsch 5, Lars Skaarup 4, Nikolaj A. Nielsen 4, Cornelis Kragh 3, Morten Balling 2, Marcus Mørk 2, Mike Haack 2, Kristian Bonefeld 2, Mads Kalstrup 1, Thomas Arnoldsen 1. 

Udvisninger:

Aalborg Håndbold: 3 x 2 min.
Skanderborg Håndbold: 3 x 2 min.

Redninger:

Mikael Aggefors: 8/22 (36 %)
Simon Gade: 5/17 (29 %)

Kristoffer Laursen: 14/39 (36 %)
Salah Boutaf: 1/4 (25 %)

 

fælles-gog

Det Faglige Hus forbliver hovedsponsor på 10. år i Aalborg Håndbold

Det Faglige Hus fortsætter som hovedsponsor i Aalborg Håndbold, og samarbejdet mellem de to parter er forlænget, så aftalen nu gælder frem til sommeren 2023. Siden sommeren 2013 har Det...
MEA7807

Nederlag til de tyske mestre

Efter en spændende weekend i Norge med to sejre over ØIF Arendal og Bjerringbro-Silkeborg slutter vi træningsturneringen af med et nederlag til SC Magdeburg på 29-32. Kampen startede ellers ud...
Buster Juul mod Arendal

Tredje testsejr på stribe

Lørdag eftermiddag blev BSH besejret med cifrene 28-27. Mindre end 24 timer efter sejren over værterne fra ØIF Arendal, var Stefan Madsens tropper atter i aktion ved den træningsturneringen Skarpnes...