MicrosoftTeams-image (3)

Stærkt stigende interesse for at følge Aalborg Håndbold

Interessen for at følge Aalborg Håndbold er større end nogensinde. Det gælder på alle parametre, og det glæder direktør Jan Larsen. 

-Det er vigtigt for os med en stor og interesseret kreds af personer, der følger os på alle de platforme, der er i dag. Det giver os et kendt og stærkt brand, som er vigtigt for at være med helt fremme i vores sport. Det gælder over for samarbejdspartnere, tilskuere, fans og andre, der følger os, siger Jan Larsen. 

I første halvdel af sæsonen er vores kampe blev set af 2.784.000 på tv, og forude venter endnu flere tv-kampe i både den hjemlige liga og i Champions League, så det samlede seer-tal for sæsonerne.  ventes at komme på mindst 4,5 mio. seere. 

Samtidig er antallet af tilskuere til vores hjemmekampe i Gigantium støt stigende, så vi for hele sæsonen når på ca. 65.000 tilskuere. 

Besøgstallet på www.aalborghaandbold.dk er i 2013 steget med godt 40 procent i forhold til året før. I alt blev hjemmesiden i 2013 besøgt af 350.000, heraf 136.000 unikke brugere. Brugerne besøgte således knap syv millioner sider på hjemmesiden. 

På facebook er vi i 2013 gået fra at have 2.900 til 6.350, der følger os – og på kun ca. to måneder er vi nået op på knap 1.000, der følger os på Instagram. 

Machineseeker EHF Champions League  i Sparekassen Danmark  Arena Aalborg
Aalborg Håndbold-Paris Saint-Germain Handball Foto: Henrik Hansen

Antonsen: Vi skal op på hesten igen

Lørdag eftermiddag venter næste udfordring for Aalborg Håndbold, når det på udebane gælder Ribe-Esbjerg i Herreligaen. Torsdag aften måtte Aalborg Håndbold bide i det sure æble, da det blev til...
Machineseeker EHF Champions League  i Sparekassen Danmark  Arena Aalborg
Aalborg Håndbold-Paris Saint-Germain Handball Foto: Henrik Hansen

Intens herrefight endte med dukkert

I et vaskeægte topbrag, der bølgede frem og tilbage, måtte Aalborg Håndbold se sig slået af Paris Saint-Germain, der i slutfasen hentede en firemåls-føring og sejrede 32-30. I hvad der...
Parkering oversigt

Kom i god tid i aften

Grundet tidligt kamptidspunkt, samt trafik- og vejrforhold opfordrer vi alle til at komme i ekstra god tid til aftenens Champions League-opgør mod Paris Saint-Germain i Sparekassen Danmark Arena. Samtlige billetter...

Håndbold i verdensklasse