pokal header web

Stærkt stigende interesse for at følge Aalborg Håndbold

Interessen for at følge Aalborg Håndbold er større end nogensinde. Det gælder på alle parametre, og det glæder direktør Jan Larsen. 

-Det er vigtigt for os med en stor og interesseret kreds af personer, der følger os på alle de platforme, der er i dag. Det giver os et kendt og stærkt brand, som er vigtigt for at være med helt fremme i vores sport. Det gælder over for samarbejdspartnere, tilskuere, fans og andre, der følger os, siger Jan Larsen. 

I første halvdel af sæsonen er vores kampe blev set af 2.784.000 på tv, og forude venter endnu flere tv-kampe i både den hjemlige liga og i Champions League, så det samlede seer-tal for sæsonerne.  ventes at komme på mindst 4,5 mio. seere. 

Samtidig er antallet af tilskuere til vores hjemmekampe i Gigantium støt stigende, så vi for hele sæsonen når på ca. 65.000 tilskuere. 

Besøgstallet på www.aalborghaandbold.dk er i 2013 steget med godt 40 procent i forhold til året før. I alt blev hjemmesiden i 2013 besøgt af 350.000, heraf 136.000 unikke brugere. Brugerne besøgte således knap syv millioner sider på hjemmesiden. 

På facebook er vi i 2013 gået fra at have 2.900 til 6.350, der følger os – og på kun ca. to måneder er vi nået op på knap 1.000, der følger os på Instagram. 

Sebastian BARTHOLD, SF1 - SC Magdeburg vs Aalborg Håndbold, TruckScout24 EHF FINAL4, Cologne, Germany, 08.06.2024, Mandatory Credit © Uros Hocevar / kolektiff

Bjørnsen og Barthold i Norges bruttotrup

Kristian Bjørnsen og Sebastian Barthold er begge med i den norske OL-bruttotrup, der samles til træningslejr i slutningen af juni. Træningslejren er en del af nordmændenes optakt til OL i...
3. DM-Finale HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-Fredericia HK Foto: Henrik Hansen

Byd på de kampbrugte spillertrøjer nu!

Du kan nu sikre dig en helt unik souvenir fra guldsæsonen 2023/24 i Herreligaen. Også i år afholdes der auktion over spillernes kampbrugte trøjer fra opgørene i den danske Herreliga....
_HHD8042

Seks mand i Danmarks bruttotrup

Hele seks Aalborg Håndbold-spillere er med i landsholdets bruttotrup til sommerens OL i Paris. Således har landstræner Nikolaj Jacobsen mandag formiddag udvalgt 20 spillere til den bruttotrup der senere på...

Håndbold i verdensklasse