pokaler_header_new

Stærkt stigende interesse for at følge Aalborg Håndbold

Interessen for at følge Aalborg Håndbold er større end nogensinde. Det gælder på alle parametre, og det glæder direktør Jan Larsen. 

-Det er vigtigt for os med en stor og interesseret kreds af personer, der følger os på alle de platforme, der er i dag. Det giver os et kendt og stærkt brand, som er vigtigt for at være med helt fremme i vores sport. Det gælder over for samarbejdspartnere, tilskuere, fans og andre, der følger os, siger Jan Larsen. 

I første halvdel af sæsonen er vores kampe blev set af 2.784.000 på tv, og forude venter endnu flere tv-kampe i både den hjemlige liga og i Champions League, så det samlede seer-tal for sæsonerne.  ventes at komme på mindst 4,5 mio. seere. 

Samtidig er antallet af tilskuere til vores hjemmekampe i Gigantium støt stigende, så vi for hele sæsonen når på ca. 65.000 tilskuere. 

Besøgstallet på www.aalborghaandbold.dk er i 2013 steget med godt 40 procent i forhold til året før. I alt blev hjemmesiden i 2013 besøgt af 350.000, heraf 136.000 unikke brugere. Brugerne besøgte således knap syv millioner sider på hjemmesiden. 

På facebook er vi i 2013 gået fra at have 2.900 til 6.350, der følger os – og på kun ca. to måneder er vi nået op på knap 1.000, der følger os på Instagram. 

fælles-gog

Det Faglige Hus forbliver hovedsponsor på 10. år i Aalborg Håndbold

Det Faglige Hus fortsætter som hovedsponsor i Aalborg Håndbold, og samarbejdet mellem de to parter er forlænget, så aftalen nu gælder frem til sommeren 2023. Siden sommeren 2013 har Det...
MEA7807

Nederlag til de tyske mestre

Efter en spændende weekend i Norge med to sejre over ØIF Arendal og Bjerringbro-Silkeborg slutter vi træningsturneringen af med et nederlag til SC Magdeburg på 29-32. Kampen startede ellers ud...
Buster Juul mod Arendal

Tredje testsejr på stribe

Lørdag eftermiddag blev BSH besejret med cifrene 28-27. Mindre end 24 timer efter sejren over værterne fra ØIF Arendal, var Stefan Madsens tropper atter i aktion ved den træningsturneringen Skarpnes...