pokal header web

Stefan Madsen: Der venter en stor opgave mod Skjern

Torsdag aften jagter Aalborg Håndbold en plads ved sæsonens Santander Final4, når Skjern Håndbold gæster Sparekassen Danmark Arena til en spændende kvartfinale. Læs optakt til opgøret med cheftræner Stefan Madsen.

Efter lørdagens skuffelse på udebane mod TMS Ringsted, er det et Aalborg Håndbold-mandskab der er fuldt opsat på at afslutte kalenderåret på bedste tænkelige vis.

– Målet er naturligvis, at vi skal spille os frem til et af sæsonens helt store delmål, nemlig deltagelse ved Final4, og samtidig er det altid rarest at gå ind til vinterpausen med en sejr og en god fornemmelse i maven. For os bliver det blandt andet et spørgsmål om at finde det rette spændingsniveau, for vi ved alle hvad kampen betyder, siger cheftræner Stefan Madsen efter onsdagens afsluttende træning.

– Her i eget hus i Sparekassen Danmark Arena skal vi gerne kunne styre kampen, men omvendt ved vi også, at Skjern har et godt hold der har fået tro på tingene, så der venter en stor opgave for os, ingen tvivl om det.

De to hold har foreløbig mødtes to gange i sæsonen i Herreligaen, og begge opgør er endt med sejre til Aalborg Håndbold på henholdsvis 38-26 i Aalborg i september måned, mens det senest blev til 24-21 i Skjern den 19. november.

Siden da har de grønklædte vestjyder spillet fem kampe i Herreligaen med tre sejre og to nederlag til følge, hvor det i søndagens opgør mod BSH blev til en fornem sejr på 29-25.

– Ligakampene er én ting, mens Santander Cup har lidt sit eget liv fordi det er knald-eller-fald kampe. Vi har noteret os, at Skjern er begyndt at spille et mere offensivt forsvar siden vi senest mødte dem, og det bliver derfor andre ting der kommer til at afgøre kampen denne gang, end det var tilfældet tilbage i november. Vi tager dog med, at vi trods en jævn indsats i opgøret dernede kunne tage hjem med en sejr, og jeg både håber og tror på, at vi igen kan finde niveauet til at slå dem, lyder det videre fra Aalborg Håndbolds cheftræner, der især har én ting på ønskesedlen hvis målet om en tidlig julegave skal opfyldes.

- Vi har altid en forrygende opbakning i egen hule, og med kampens vigtighed in mente, så håber jeg, at vores mange fans igen i morgen vil være klar til at give den hele armen

– Vi skal selvfølgelig gerne gøre alle normale ting godt, det vil sige stå godt i forsvaret, løbe vores kontraer og være klar i det fysiske spil. Angrebsmæssigt skal vi dog være mere tydelige på hvad vi gerne vil. Skal vi komme forbi et offensivt forsvar, der gerne vil slå tingene i stykker, så skal vi være knivskarpe på netop den del, fortsætter Stefan Madsen, der glæder sig over at kunne slutte året af med en hjemmekamp i Sparekassen Danmark Arena.

– Vi har altid en forrygende opbakning i egen hule, og med kampens vigtighed in mente, så håber jeg, at vores mange fans igen i morgen vil være klar til at give den hele armen, så vi sammen kan se frem til en fantastisk oplevelse ved Final4 i februar måned, afrunder cheftræneren.

Vil du være med til at skyde julen i gang med et brag, så er der endnu få billetter i salg til torsdagens kamp.

Sebastian BARTHOLD, SF1 - SC Magdeburg vs Aalborg Håndbold, TruckScout24 EHF FINAL4, Cologne, Germany, 08.06.2024, Mandatory Credit © Uros Hocevar / kolektiff

Bjørnsen og Barthold i Norges bruttotrup

Kristian Bjørnsen og Sebastian Barthold er begge med i den norske OL-bruttotrup, der samles til træningslejr i slutningen af juni. Træningslejren er en del af nordmændenes optakt til OL i...
3. DM-Finale HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-Fredericia HK Foto: Henrik Hansen

Byd på de kampbrugte spillertrøjer nu!

Du kan nu sikre dig en helt unik souvenir fra guldsæsonen 2023/24 i Herreligaen. Også i år afholdes der auktion over spillernes kampbrugte trøjer fra opgørene i den danske Herreliga....
_HHD8042

Seks mand i Danmarks bruttotrup

Hele seks Aalborg Håndbold-spillere er med i landsholdets bruttotrup til sommerens OL i Paris. Således har landstræner Nikolaj Jacobsen mandag formiddag udvalgt 20 spillere til den bruttotrup der senere på...

Håndbold i verdensklasse