MicrosoftTeams-image (3)

Stefan Madsen: Det bliver en fight uden lige

Machineseeker EHF Champions League er tilbage i Aalborg onsdag aften, hvor HBC Nantes er modstanderen i Sparekassen Danmark Arena.

Senest Aalborg Håndbold var i aktion, var i lørdagens nederlag til KIF Kolding i HTH Herreligaen, og cheftræner Stefan Madsen ved at der skal ske forbedringer fra den kamp, hvis der skal point på kontoen onsdag aften.

– Først og fremmest handler det om at se sig selv i øjnene. Vi var på ingen måde tilfredse med vores præstation i Kolding, både målt på kvalitet og intensitet. Der var lidt for mange situationer hvor vi blev overmatchet på vildskab, og det skal vi lynhurtigt have gjort bedre. Samtidig skal vi dog også lige trække luft ind. Vi havde i et par kampe leget med ilden, og nederlaget i lørdags understreger bare, at der ikke er nogen lette kampe den hjemlige liga, lyder vurderingen fra Stefan Madsen, hvis hold onsdag aften står overfor en stærk fransk modstander.

HBC Nantes indtager i øjeblikket en delt førsteplads i den bedste franske række, ligesom man har fået en god start på Machineseeker EHF Champions League, hvor man inden seneste opgør mod Barça havde vundet fire kampe i træk, hvilket spanierne dog satte en stopper for.

– Nantes er et bundsolidt hold med masser af forskellige kompetencer. De har ikke nogle iøjnefaldende store stjerner, men de er en god sammenbragt flok der får meget ud af hinanden. Lige nu er de uden Aymeric Minne, som er en spiller der betyder en del for dem, men de har samtidig en god playmaker og bare et godt hold der sætter tingene godt sammen, krydret med masser af fysik, analyserer Aalborg Håndbolds cheftræner.

Opfordringen herfra til fansene er: smid hæmningerne og giv den gas!

Onsdagens opgør afgør hvem der efter runden kan indtage den foreløbige tredjepladse i gruppe B i turneringen, hvor førerholdene Barça og Lomza Industria Kielce i øjeblikket skiller sig ud.

– Selvfølgelig jagter vi alle de pladser og alle de sejre vi kan, men vi har ikke så meget fokus på placeringerne lige nu. Til gengæld ved vi, at på hjemmebane i Champions League skal vi have point på kontoen, og Nantes er et af de hold hvor vi kan tillade os at sige, at dem skal vi kunne matche, forklarer Stefan Madsen, der giver følgende nøgler til at løfte den opgave.

– Vi skal være hurtigt retur og etablere os i forsvaret for Nantes er et hold der kommer med et hårdt tryk og gerne vil skyde på mål i ankomstfasen. Samtidig skaber de mange pressituationer hvor man hurtigt bliver trykket flad, hvis ikke man er vågen, så det er klart et nøglepunkt for os.

– For vores vedkommende skal vi have fart i vores spil, og generelt skal vi højere op i tempo i forhold til lørdagens kamp. Og så forventer jeg, at kampen bliver en fight uden lige, så selvom alting ikke sidder lige i skabet for os i øjeblikket, så skal vi kunne kompensere med intensitet og fight – det er det mindste vi kan forlange af hinanden.

Har man været tilskuer til en af sæsonens foreløbig tre hjemmekampe i Machineseeker EHF Champions League, så har man uden tvivl mærket den internationale stemning og intensitet der er i kampen – også på tilskuerpladserne.

– Vores fans har gjort det flot i kampene, og de skal vide at de kan gøre en kæmpe forskel for holdet og spillerne på banen. Så vi håber at fansene kan blive ved med at lægge på i forhold til den støtte og det tryk tryk vi har mærket. Det har stor indflydelse på vores præstation, og det har det bestemt også for udeholdet, som gerne skal mærke at de kommer under pres på vores hjemmebane. Så opfordringen herfra til fansene er: smid hæmningerne og giv den gas, afrunder Stefan Madsen.

Onsdagens opgør spilles kl. 18.45 i Sparekassen Danmark Arena, og der resterer endnu ganske få ledige pladser. Disse kan købes via dette link.

EHF Champions League håndbold i Aalborg.

Aalborg Håndbold - Kolstad Håndbold slut 27-25

Aleks Olah og Gøran Søgaard Johannessen

Returkamp mod Kolstad onsdag

Onsdag aften er der returopgør i Machineseeker EHF Champions League mod de norske mestre fra Kolstad, et opgør som Aleks Vlah her ser frem til. Efter lørdagens skuffende 30-30 resultat...
Lemvig2

Første pointtab en realitet

Efter en energiforladt indsats på udebane mod Lemvig-Thyborøn måtte Aalborg Håndbold lørdag eftermiddag nøjes med uafgjort 30-30 i Herreligaen. Lørdag eftermiddag var Lemvig-Thyborøn Håndbold næste udfordring for Aalborg Håndbold i...
BF Nordjyske Wallpaper (skin) 2560 x 1440

Black Week starter fredag på webshoppen

Fredag, lørdag og søndag er der Black Week på webshoppen, ligesom der fredag fra 9-15 er åbent i Sparekassen Danmark Arena. Her kan man købe de flotte Black Edition spillertrøjer...

Håndbold i verdensklasse