MicrosoftTeams-image (3)

Stefan Madsen klar til første slutrunde som landstræner

Vores assistenttræner på ligaholdet, Stefan Madsen, har i flere sæsoner arbejdet sammen med Claus Hansen som træner for diverse ungdomslandshold i Dansk Håndbold Forbunds regi. Altid med Claus Hansen som chef og Stefan som assistent.
 
Sådan har det også været med det nye U 18-landshold, der i næste uge deltager i deres første slutrunde, men Claus Hansen skal med A-landsholdet til OL som back up til Gudmundur Gudmundsson og Henrik Kronborg, og derfor er Stefan Madsen, 39 år, klar til sin første slutrunde som landstræner i næste uge i Kroatien.
 
– Jeg glæder mig til udfordringen, der ligger i at stå med ansvaret med for de 16 unge talenter – årgang 98-99, der netop er udtaget. Når man har med så unge spillere at gøre, og landsholdet er så nyt og ikke særligt sammenspillet, er det altid spændende at se, hvordan de klarer sig ved en slutrunde, siger Stefan Madsen.
 
– Vi kender af gode grunde heller ikke de andre nationers spillemæssige niveau. Vi går selvfølgelig efter at nå så langt som muligt ved EM i Kroatien i næste uge, men vi skal heller ikke glemme, at vi arbejder med de unge spillere for at udvikle dem – og på sigt gøre dem til A-landsholdsspillere. Hen over en sæson arbejder vi med en meget bred trup, for når spillere er 16-17 år, sker der meget med dem fysisk og spillemæssigt. Derfor kan der være stor udskiftning i truppen hen over en sæson. Nogle går i stå, mens andre lige pludselig udvikler sig med stormskridt, siger Stefan Madsen.  
 
EM spilles i den kroatiske hovedstad, Zagreb, og her indleder de danske talenter med to træningskampe søndag og mandag mod Kroatien. Selve turneringen indledes torsdag 11. august mod Rusland, og derefter følger kamp fredag mod Slovakiet og søndag mod Slovenien.  Placeringskampene spilles frem til og med søndag 21. august.
 
 
 

Santander CUP kvartfinale Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-Skjern Håndbold Foto: Henrik Hansen

Stefan: Vi har ikke opnået noget som helst endnu

Cheftræner Stefan Madsen forventer en spændende kamp, når det søndag aften gælder Mors-Thy Håndbold på udebane til fjerde slutspilskamp. Starten på slutspillet har været endog rigtig god for Aalborg Håndbold,...
HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-BSH  Foto: Henrik Hansen

Aalborg Håndbold forlænger med Martin Larsen

Den erfarne bagspiller trækker også i sæsonen 2024/2025 i den røde Aalborg Håndbold-trøje, i hvad der bliver hans 11. sæson i klubben. Martin Larsen indledte sin professionelle karriere i Aalborg...
fans1

“Årets Aalborg Håndbold Fan 2023/2024”

Nu er det tid til at kåre sæsonens fan – nominér dine kandidater her! Aalborg Håndbold har mange fans, både i Aalborg, Nordjylland, i hele Danmark – og faktisk også...

Håndbold i verdensklasse