MicrosoftTeams-image (3)

Stefan Madsen: Knald eller fald mod Århus Håndbold onsdag

Nedtællingen er i gang til sæsonens måske hidtil vigtigste kamp: Onsdag kl. 20.30 i Jutlander Bank Arena mod Århus Håndbold. Sidste hjemmekamp i puljen i slutspillet, og kravet er en sejr – for fortsat at bevare mulighederne for at spille os i semifinalerne.

– Vi kender vilkårene, og vi tror på, at vi kan vinde. Det er tæt på at være alt eller intet for os. Med en sejr er vi vi med helt fremme igen, og derefter afgøres det hele inden for en uge mod udekamp i Brøndby mod KIF Kolding København søndag og i GOG næste onsdag, siger cheftræner Stefan Madsen.

Det er kun halvanden uge siden, de to hold mødtes i Aarhus, hvor det blev uafgjort efter en tæt kamp. Siden har Århus Håndbold tabt til KIF Kolding København, og vi tabte hjemme til GOG. Århus Håndbold er sidst i puljen med to point, vi har tre point, mens KIF Kolding København og GOG har fem point. Alle hold har spillet tre kampe. KIF Kolding København havde to af deres point med over fra grundspillet, mens Århus Håndbold havde ét point med over.

Cheftræner Stefan Madsen måtte se holdets topscorer, Sander Sagosen, udgå med en beskadiget ankel efter kun 10 minutters spil hjemme mod GOG i onsdags.

– Det er selvfølgeligt vigtigt for os at få Sander med igen, men det er endnu for tidligt at sige, om han bliver klar. Vi håber det bedste, og vi tester ham de kommende dage, siger Stefan Madsen, der fortsat må undvære Jesper Meinby.

– Vi ved, at Erik Veje og co. har mange taktiske finesser i posen, så vi forbereder os på lidt af hvert afhængig af, hvordan kampen udvikler sig. Kasper Olsen, Sebatian Henneberg og Rune Ohm er stærkt spillende i bagkæden, og så skal vi udngå, at de kommer til at løbe kontra, siger Stefan Madsen.

Kampen spilles onsdag kl. 20.30, og du kan fortsat sikre dig billet til kampen her på www.aalborghaandbold.dk eller ved indgangen.

Kampen dømmes af Henrik Johnsen og Ken Cardoso.

HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-Skjern Håndbold første DM-semifinale Foto: Henrik Hansen

Norsten & Co. nedlagde Skjern

Første DM-semifinale blev en tæt affære, hvor en storspillende Fabian Norsten var kampafgørende med sine i alt 18 redninger. Mads Hoxer topscorer med syv mål. Efter halvanden uges pause var...
arena-kval-2023-min

Praktisk information til første semifinale

Læs praktiske informationer til aftenens semifinale mod Skjern Håndbold i Sparekassen Danmark Arena. Billetter Der er endnu få ledige billetter til kampen – køb dem via linket herunder. Find billetter...
HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-Fredericia HK  Foto: Henrik Hansen

Antonsen: Vi er meget sultne

Torsdag aften venter den første af tre mulige DM-semifinaler, når Skjern Håndbold gæster Sparekassen Danmark Arena. Læs optakt til kampen med anfører René Antonsen. Når Aalborg Håndbold løber på banen...

Håndbold i verdensklasse