MicrosoftTeams-image (3)

Stefan Madsen stopper i Aalborg Håndbold til sommer

Efter mere end 10 år i klubben, heraf de seneste fem et halvt år i rollen som cheftræner, har Stefan Madsen valgt at stoppe samarbejdet med Aalborg Håndbold et år før kontraktudløb for at søge nye veje i karrieren efter afslutningen af indeværende sæson.

Beslutningen om at stoppe blev i weekenden truffet endegyldigt efter samråd med Aalborg Håndbolds direktør Jan Larsen, hvorefter Aalborg Håndbold har valgt at efterkomme ønsket om at ophøre samarbejdet ved sæsonens udgang.

– Jeg har nu haft det privilegie at være en del af klubben i rigtig mange år, både som assistent og cheftræner, og man er jo løbende i en proces, hvor man evaluerer sig selv, ligesom Jan og jeg gennem årene altid har haft en tæt dialog om tingenes tilstand.

– På det seneste har tanken om at prøve noget nyt rumsteret hos mig, en tanke der voksede sig større og nu er blevet omsat til handling. Alle har brug for nye impulser med jævne mellemrum, det gælder både klubben, spillerne og i dette tilfælde mig selv.

– Efter den netop overståede periode med flere vigtige kampe har jeg derfor, efter samråd med min familie, valgt, at jeg efter sommerferien skal prøve kræfter med noget nyt. Hvor beslutningen tager mig hen, er endnu ikke afklaret.

– Der er dog ikke noget jeg hellere vil, end at slutte min tid i Aalborg Håndbold med endnu et dansk mesterskab, samt forhåbentlig en plads ved Final 4 i Champions League, så jeg vil gøre alt for at slutte på bedste tænkelige vis, siger Stefan Madsen.

Direktør Jan Larsen har taget Stefan Madsens beslutning til efterretning og påbegynder nu jagten på en ny cheftræner, der kan overtage roret i klubben fra sæsonen 2024/25.

– Stefan er uden tvivl den mest succesrige træner i klubbens historie. Han har ført os til tre danske mesterskab, to pokaltitler, tre Super Cup titler og en plads i finalen ved Final 4 i Champions League, så man skal selvfølgelig lige fordøje sådan en udmelding. Når det er sagt, så har vi stor forståelse for beslutningen, som vi naturligvis respekterer fuldt ud, ligesom vi er helt sikre på, at Stefan vil levere en 100 procent dedikeret indsats for klubben resten af sæsonen.

– Som følge af det hele har vi omgående sat gang i en række undersøgelser for at finde en ny cheftræner, der kan tage over fra den kommende sæson. Som klub er vi heldigvis et sted, hvor vi selv mener, at vi som følge af vores set up og ressourcer, bør være en attraktiv destination for håndboldtrænere i det meste af verden. Derfor håber og tror vi også, at vi kan have en kompetent afløser klar i løbet af kort tid, lyder det fra Aalborg Håndbolds direktør Jan Larsen.

Aalborg Håndbold er i den hjemlige Herreliga placeret på førstepladsen efter 22 spillerunder, hvor man med 39 point har fem points forspring til Fredericia HK med fire spillerunder tilbage af grundspillet.

I Machineseeker EHF Champions League er Aalborg Håndbold placeret på en andenplads i gruppespillet med to spillerunder igen og er allerede sikret kvalifikation til turneringens ottendedelsfinaler. Kan andenpladsen i gruppen fastholdes, vil det betyde direkte avancement til kvartfinalerne.

BSH-14

Ny storsejr sikrer semifinaleplads

Med cifrene 22-33 knuste Aalborg Håndbold dagens modstander fra Bjerringbro-Silkeborg. Niklas Landin med redningsprocent på 45,45%, mens Mads Hoxer og Aleks Vlah hver scorede seks mål. Efter sejre i slutspillets...
HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-Mors-Thy Håndbold Foto: Henrik Hansen
Aleks Vlah (15) Aalborg Håndbold

Vlah: Vi skal holde momentum mod BSH

Lørdag eftermiddag venter tredje slutspilskamp, denne gang i Silkeborg mod hjemmeholdet fra Bjerringbro-Silkeborg Håndbold. Onsdag aften sikrede Aalborg Håndbold sig den anden af to mulige sejre i slutspillets pulje 1,...
02152024 Aalborg_HC Zagreb_1001

Pokalkamp mod Skive tirsdag

Næste runde i pokalturneringen afvikles på tirsdag 16. april, når Aalborg Håndbold gæster 1. divisionsklubben Skive fH. Opgøret er således sjette runde af Santander Cup 2024/25, hvor vinderen avancerer til...

Håndbold i verdensklasse