MicrosoftTeams-image (3)

Stefan Madsen: Vi glæder os til at spille på hjemmebane igen

Aalborg Håndbold jagter sejren i slutspillets pulje 1 og første skridt skal tages lørdag mod Ribe-Esbjerg. Læs optakt til kampen med cheftræner Stefan Madsen.

Efter en vigtig sejr onsdag aften på udebane over KIF Kolding, gælder det allerede lørdag næste hurdle i slutspillets pulje 1, når Ribe-Esbjerg Håndbold gæster Sparekassen Danmark Arena.

– Det var selvfølgelig dejligt endegyldigt at sikre os semifinalepladsen onsdag aften, og nu skal vi ud og jagte førstepladsen i puljen, selvom vi spillemæssigt stadig har ting vi gerne vil gøre bedre. At komme med den indstilling og fight vi så i går forventer jeg bliver en af nøglerne for os resten af vejen i denne pulje, det er det der skal bringe os i mål. Jeg håber vi momentvis kan vise topniveauet, men det bliver uden tvivl et slid og det er vi klar over og klar til, forklarer cheftræner Stefan Madsen og uddyber:

– Der var nogle ting i indledningen af onsdagens kamp, hvor vi taktisk ikke fik løst det godt nok. Vi skal blive bedre til at tage de ting vi har aftalt med ind på banen, og så skal vi for alt i verden ikke lukke modstanderne ind i kampen på tekniske fejl og ubeslutsomme afslutninger. Så der er fortsat nogle ting vi helt klart skal have ændret på for at komme op på det højeste niveau.

Lørdagens kamp bliver den tredje indbyrdes dyst på godt en måned mellem de to hold. Første opgør i Esbjerg gav en sikker sejr til Aalborg Håndbold på 30-26, mens man senest satte en føring over styr og måtte nøjes med 33-33 og det ene point i kampen.

Denne gang har Ribe-Esbjerg-mandskabet ikke meget at spille for, da man med to runder tilbage af slutspillet er elimineret fra at nå semifinalerne, men alligevel forventer Stefan Madsen ikke nogen let kamp.

Det betyder helt vanvittig meget for os at spille på hjemmebane, og vi glæder os til at slutte slutspilspuljen med to kampe i streg i egen hule.

– Vi har mange gange oplevet at modstanderne, når de spiller mod os, kan slippe tøjlerne og spille frit. Vi forventer derfor, at Ribe-Esbjerg vil gøre det samme, og så skal man ikke undervurdere, at holdet selvfølgelig også spiller for deres stolthed. Det kan godt gå hen og blive en fysisk kamp og vi skal omstille os angrebsmæssigt i forhold til det vi så mod Kolding i onsdags.

– Samtidig tror jeg på, at Ribe-Esbjerg er en mere offensiv modstander, mens vi til gengæld fortsat skal gøre os klar til at forsvare mod deres 7-mod-6 angreb, lyder det videre fra Aalborg Håndbolds cheftræner, der glæder sig til igen at spille i de vante rammer i Sparekassen Danmark Arena.

– Det betyder helt vanvittig meget for os at spille på hjemmebane, og vi glæder os til at slutte slutspilspuljen med to kampe i streg i egen hule, hvor vi håber igen at få et stærkt samspil op at køre med vores fantastiske fans, afrunder Stefan Madsen.

Lørdagens kamp fløjtes op kl. 16.30 i Sparekassen Danmark Arena, og der er endnu ledige billetter til kampen.

Spiller præsentation og testkamp mellem Aalborg Håndbold & Flensburg/Handewitt

Praktisk information til fredagens kamp mod Skanderborg-AGF

Læs praktisk information til aftenens opgør i Herreligaen mod Skanderborg-AGF i Sparekassen Danmark Arena. Billetter Der er endnu få ledige billetter til aftenens kamp, find dine pladser via linket herunder....
vlcsnap-2024-02-22-11h40m18s193

Arnoldsen: Speciel oplevelse i vente fredag aften

Skanderborg-AGF er modstanderen i fredagens opgør i Herreligaen, en kamp hvor Thomas Arnoldsen ser frem til mødet med sine tidligere holdkammerater. Mindre end 48 timer efter sejren over ungarske OTP...
Aalborg Håndbold - Barcelona EHF champions League.

Arena with light on.

Aalborg Håndbold beklager parkeringsoplevelse

Efter onsdagens kamp mod Pick Szeged opstod der store trafikproblemer på parkeringspladsen bag Gigantium, hvilket Aalborg Håndbold beklager. Dialog med Aalborg Kommune er i gang. En frustreret direktør Jan Larsen...

Håndbold i verdensklasse