MicrosoftTeams-image (3)

Stefan Madsen: Vi skal holde fast i den gode rytme

Sidste runde af puljespillet i Machineseeker EHF Champions League venter onsdag aften, når vi på udebane gæster slovenske RK Celje Pivovarna Laško. Læs cheftræner Stefan Madsens forventninger til opgøret.

Forud for kampen er Aalborg Håndbold sikret videre avancement i turneringen, men endnu ligger det ikke fast om placeringen i gruppen kaster en femte- eller sjetteplads af sig, ligesom det endnu ikke er afklaret hvem modstanderen i 1/8-finalerne bliver.

Inden opgøret indtager Aalborg Håndbold femtepladsen i gruppen med 11 point for 13 kampe, mens ungarske Pick Szeged er lige i hælene med 10 point for samme antal kampe. Ungarerne møder på hjemmebane franske HBC Nantes, der kæmper for at fastholde tredjepladsen i puljen, mens vores modstander fra RK Celje Pivovarna Laško har udspillet deres rolle i turneringen.

– Vi går ind til kampen med en god fornemmelse, og jeg synes at vi har præsteret godt efter vores lidt sløje indsats i Kielce for 14 dage siden. Vi har haft en god dynamik i spillet og en god balance i truppen, og samtidig har fået hvilet nogle spillere, hvor især kampen mod SønderjyskE i fredags gav en god mulighed for at spare på kræfterne, lyder det fra cheftræner Stefan Madsen, der tirsdag morgen har sat kursen mod Slovenien sammen med resten af trænerteamet og spillertruppen.

I den central-østlige by Celje finder man hjemmeholdet RK Celje Pivovarna Laško, der indledte turneringen med et besøg i Aalborg, hvor vi tilbage i september på hjemmebane sejrede med komfortable 36-32, i en kamp hvor vi førte fra kampens fjerde minut og til sidste fløjt.

Vi går naturligvis 100 procent efter sejren, og jeg synes vi skylder os selv at holde fast i den gode rytme vi er inde i.

Celjes største profil er uden tvivl den kommende Aalborg-spiller Aleks Vlah, der i skrivende stund fortsat er topscorer i Machineseeker EHF Champions League, hvor han foreløbig er noteret for 83 mål, et gennemsnit på 6,3 mål pr. kamp.

– Pointmæssigt har Celje ikke noget at spille for, men vi har for nylig set, at de var endog meget tæt på at slå Barca, ligesom de generelt har lavet nogle gode præstationer. De vil helt sikkert gerne slutte godt af i Champions League, og Aleks Vlah, der står i den specielle situation at skulle møde sin kommende klub, vil sikkert også gerne vise prøver på hans evner, så han indgår da i vores planlægning til kampen, forklarer Stefan Madsen, der dog ikke

–  Vi går naturligvis 100 procent efter sejren, og jeg synes vi skylder os selv at holde fast i den gode rytme vi er inde i. Celje er et mandskab der står meget kompakt, så jeg forventer klar at vores fløjspillere får en del at se til onsdag aften, afrunder Aalborg Håndbolds cheftræner.

Onsdagens opgør fløjtes i gang kl. 18.45 i Dvorana Zlatorog i Celje, Slovenien. Kampen kan følges direkte på TV3 Sport og Viaplay med optakt fra kl. 18.00.

Spiller præsentation og testkamp mellem Aalborg Håndbold & Flensburg/Handewitt

Praktisk info til kampen mod TMS Ringsted

Læs praktiske informationer til eftermiddagens opgør i Herreligaen mod TMS Ringsted. Billetter Der er endnu ledige pladser til dagens kamp. Køb via linket herunder. Køb dine billetter her Har du...
Preseason Kamp 

Aalborg Håndbold SG Flensburg Hadewitt
Foto: Henrik Hansen
Sebastian Barthold (6) Aalborg Håndbold

Lørdagsbrag mod TMS Ringsted

Fløjspiller Sebastian Barthold vil lørdag være med til at sikre, at Aalborg Håndbold fortsat har maksimumpoint i Herreligaen når opgøret mod TMS Ringsted er afviklet. Læs optakt til kampen her....
EHF Champions League  i Sparekassen Danmark  Arena Aalborg
Aalborg Håndbold-MKD HC Eurofarm Pelister Foto: Henrik Hansen

Overlegen Champions League-sejr til Aalborg Håndbold

Den gode start på sæsonens europæiske opgør fortsatte onsdag aften, da nordmakedonske HC Eurofarm Pelister blev sendt hjem med et nederlag på hele 38-23. Sæsonens første hjemmekamp i Machineseeker EHF...

Håndbold i verdensklasse