MicrosoftTeams-image (3)

Stefan Madsen: Vi vil give noget igen til vores fans

Efter onsdagens lige-ved-og-næsten kamp mod Barça, ser cheftræner Stefan Madsen frem mod lørdagens opgør mod Fredericia HK i HTH Herreligaen.

Få dage efter opgøret i Machineseeker EHF Champions League venter en ny udfordring, når Aalborg Håndbold lørdag aften tager i mod Fredericia HK.

Cheftræner Stefan Madsen ved at det kræver en omstilling fra den ene kamp til den anden.

– Her efterfølgende er vi skuffede over kampen mod Barca, og over at vi ikke tog chancen da vi havde den. Jeg synes, at vi i kampen spiller os frem til at kunne slå det hul der skal til, for at man kan man vinde sådan en kamp, men der var for mange ting der ikke lykkedes, og til sidst overlader vi momentum til Barca og bliver mast i kontrafasen og de defensive dueller.

– For at komme videre har vi torsdag kigget video fra kampen onsdag, samt haft restituering og styrketræning. Ellers handler det primært om rent mentalt at minde hinanden om, at flere hold end os har tabt til Barca. Vi var skuffet i en kort periode, men så har vi også lagt det væk. Vi har et kæmpe mål om at vinde grundspillet, og det begynder allerede at gå ind i en afgørende fase i den kommende periode, startende med kampen lørdag mod Fredericia, lyder det fra Stefan Madsen, der forventer en modstander som kommer til Aalborg med en tilgang, der kræver at hans mandskab kan omstille sig.

Vi havde alle en fornemmelse af, at vi havde mere at give mod Barca, og det skal kanaliseres videre og komme til udtryk i kampen lørdag

– Vi forventer at møde et friskt spillende Fredericia-hold, som har et meget offensivt og anderledes struktureret spil end vi er vant til at møde. Det er meget mand-til-mand præget i deres måde at dække op på, og det stiller nogle nye krav til os ift. vores måde at bygge op i angrebet. Vi skal også være klar på et hold, der er i gang med at bygge en fortælling op om at de vil nå noget stort. Så jeg har en klar forventning om, at de kommer med alt hvad de har og vil udfordre os, vurderer cheftræneren.

Forud for opgøret er Fredericia HK placeret på syvendepladsen i HTH Herreligaen, hvor man efter otte runder har opnået i alt ni point, inklusive en sejr over BSH, samt en remis mod Skjern Håndbold.

For Stefan Madsen gælder kampen først og fremmest om at hente en sejr, men også at betale tilbage til de mange fans på tribunerne efter onsdagens kamp.

– Vi havde alle en fornemmelse af, at vi havde mere at give mod Barca, og det skal kanaliseres videre og komme til udtryk i kampen lørdag. Med den opbakning vi fik onsdag aften, må vi kræve af hinanden, at vi leverer stærkt mod Fredericia. Vi blev båret flot frem af publikum, så vi skylder at give dem noget igen. Men vi går ydmygt til opgaven mod Fredericia, og ved at det ikke bare bliver lige til.

I forbindelse med lørdagens kamp samler Aalborg Håndbold ind til fordel for Knæk Cancer, blandt andet ved at donere 1 krone per tilskuer der møder op til kampen, samt 200 kr. for hvert mål holdet scorer mod Fredericia.

– Det har været en tradition de seneste år at støtte Knæk Cancer, og det er jeg glad for, at vi er en del af igen. Vi har nok alle en relation til nogen, der bliver ramt mere eller mindre tilfældigt af denne sygdom, så selvfølgelig skal vi også bidrage til at bekæmpe den. Derfor håber vi også, at der kommer mange i hallen og selvfølgelig også at vi scorer mange mål, afrunder Stefan Madsen.

Der er fortsat få hundrede ledige billetter til lørdagens opgør i Sparekassen Danmark Arena. 

HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-KIF Kolding  Foto: Henrik Hansen

Aalborg Håndbold cruisede til sejr

Uden at spille sig ud sejrede Aalborg Håndbold onsdag aften over KIF Kolding, der måtte forlade Sparekassen Danmark Arena med et nederlag på 35-31. Efter lørdagens storsejr over GOG på...
Aalborg Håndbold - Lemvig Thyborøn Håndbold.

Læs praktisk info til aftenens opgør mod KIF Kolding

Læs praktiske informationer til aftenens opgør i Herreligaen mod KIF Kolding. Husk at vi fejrer “Legendedag” hvor du kan møde Håvard Tvedten. Billetter Der er endnu ledige pladser til dagens...
Spiller præsentation og testkamp mellem Aalborg Håndbold & Flensburg/Handewitt

Norsten: Vi skal være klar fra start mod Kolding

Onsdag aften er Aalborg Håndbold tilbage på hjemmebanen i Sparekassen Danmark Arena, når KIF Kolding kommer på besøg til 7. runde i Herreligaen. Læs optakt med målmand Fabian Norsten. Efter...

Håndbold i verdensklasse