MicrosoftTeams-image (3)

Stefan Madsen: Vores mange fans får en stor rolle i morgen

Et historisk europæisk brag venter torsdag aften, når Aalborg Håndbold hjemme tager imod GOG til første 1/8-finale i Machineseeker EHF Champions League. Læs optakt til kampen med cheftræner Stefan Madsen.

Torsdagens kamp bliver således sæsonens femte indbyrdes opgør mellem Aalborg Håndbold og de gulklædte fynboer, og målt på statistikken er tre af de fire spillede kampe gået vores vej med sejre i begge indbyrdes opgør i HTH Herreligaen, samt i Super Cup’en, mens GOG trak længste strå i Santander Cup 1/8-finalen.

– Vi kender naturligvis GOG rigtig godt, både fra denne sæson og tidligere, og vi har både gode og dårlige erfaringer mod dem. Selvom vi har vundet flest indbyrdes kampe i denne sæson, så mangler vi stadig at vise, at vi kan slå dem i en knockout-fase i en turnering. Så det bliver uden tvivl en meget vigtig kamp i morgen, vurderer cheftræner Stefan Madsen, der i kølvandet på lørdagens opgør har haft forskellige udfordringer at se til i forhold til tilgængeligheden af spillere i truppen.

– I forhold til den situation vi er i efter lørdagens kamp, så har vi arbejdet med flere alternative ting. Tiden må vise hvilke ressourcer vi har til rådighed, men det ændrer ikke på, at ligegyldig hvordan verden ser ud i morgen, så går vi selvfølgelig efter at vinde kampen, lyder det videre fra cheftræneren, der også har opskriften på succes klar.

Vores trofaste hjemmepublikum og de mange aktive fans får en kæmpestor rolle. Vi håber, at de alle er klar til at give den lidt ekstra gas, for vi får brug for alle mand i morgen, også dem på lægterne.

– Der er selvfølgelig flere ting vi skal gøre godt. Først og fremmest skal vi afvikle vores angreb meget tydeligt, så vi alle kan komme retur og stå godt i det etablerede forsvar. Vi ved, at hvis vi kommer vi ud i en kontrakamp, så får vi det svært. Vi lykkedes godt med dette i seneste hjemmekamp mod GOG i februar, hvor vi samtidig fik taget lidt af farten ud af Pytlick og fik lukket ned for deres gode stregspil.

Sparekassen Danmark Arena er til torsdagens håndboldbrag atter udsolgt, og netop det at starte på hjemmebane med egne fans i ryggen er ikke uvæsentligt.

– Nej helt sikkert, det kan sagtens få en stor betydning, at vi har hjemmebane i første runde. Vi skal skabe så godt et udgangspunkt som muligt inden returkampen, og det er naturligvis en sejr. Derfor får vores trofaste hjemmepublikum og de mange aktive fans en kæmpestor rolle. Vi håber, at de alle er klar til at give den lidt ekstra gas, for vi får brug for alle mand i morgen, også dem på lægterne, så de må meget gerne være klar fra første fløjt, afrunder Stefan Madsen.

Torsdagens kamp fløjtes i gang kl. 18.45 i Sparekassen Danmark Arena. Opgøret vises også direkte på TV3 Sport og Viaplay med optakt fra kl. 18.00.

HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-Skanderborg AGF Foto: Henrik Hansen

Bredden viste atter sit værd i ny ligasejr

Alle mand kom i aktion fredag aften, da Aalborg Håndbold sendte Skanderborg-AGF hjem med et stensikkert 31-22 nederlag. Mindre end to døgn efter sejren over OTP Bank Pick Szeged i...
HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-GOG Foto: Henrik Hansen

Dansk landsholdstrup udtaget

Landstræner har fredag formiddag udtaget de spillere, der skal deltage ved landsholdssamlingen 13.-17. marts. Som verdensmestre er Danmark allerede udtaget til OL i paris, og derfor venter der ingen gældende...
Spiller præsentation og testkamp mellem Aalborg Håndbold & Flensburg/Handewitt

Praktisk information til fredagens kamp mod Skanderborg-AGF

Læs praktisk information til aftenens opgør i Herreligaen mod Skanderborg-AGF i Sparekassen Danmark Arena. Billetter Der er endnu få ledige billetter til aftenens kamp, find dine pladser via linket herunder....

Håndbold i verdensklasse