MicrosoftTeams-image (3)

Stefan: Vi har ikke opnået noget som helst endnu

Cheftræner Stefan Madsen forventer en spændende kamp, når det søndag aften gælder Mors-Thy Håndbold på udebane til fjerde slutspilskamp.

Starten på slutspillet har været endog rigtig god for Aalborg Håndbold, hvor modstanderne fra Ribe-Esbjerg, Mors-Thy og Bjerringbro-Silkeborg er blevet besejret med henholdsvis 12, 11 og 11 mål, mens man i midtugen sikrede avancement i Santander Cup med en sejr over Skive fH.

– Jeg må sige, at det har været rigtig rigtig godt indtil diere, slutspillet har været super. I pokalkampen havde vi lidt knas med at finde den rigtige spænding, men fik alligevel løst det okay, men især de tre første slutspilskampe synes jeg har været på et meget højt niveau, så jeg håber på at vi kan holde fast i det i de kommende kampe også, siger cheftræner Stefan Madsen, der på ingen måde køber præmissen om at de resterende tre slutspilskampe kan sammenlignes med slutningen af grundspillet, hvor man med tre kampe igen var sikret topplaceringen.

– Nej, slet ikke. Der er meget stor forskel på de to situationer, forstået på den måde at vi ikke har vundet vores slutspilspulje endnu, hvilket er afgørende for os. Så vi har ikke opnået noget som helst endnu, hvilket også betyder at kampen mod Mors-Thy i morgen er voldsomt afgørende.

– Selvom vi også har en vigtig kamp i Champions League i midten af næste uge, så kommer vi ikke til at gøre noget anderledes, vi går all in til kampen på søndag i Thy, lyder det videre fra cheftræneren, der er imponeret over nordvestjydernes indsats i de første tre slutspilskampe.

– De har gjort det virkelig flot og jeg synes, at det er to store præstationer at slå BSH og dernæst tage en sejr i Ribe. Kampen her i Aalborg fik vi hurtigt sat os på, men jeg er sikker på at Bette Balkan er klar med alt hvad de har på søndag, så jeg forventer klart, at det bliver en helt anden kamp.

Selvom vi også har en vigtig kamp i Champions League i midten af næste uge, så kommer vi ikke til at gøre noget anderledes, vi går all in til kampen på søndag

– Selvfølgelig har vi også kigget lidt nærmere på dem og vi ved at de spiller med meget høj fart og har fået sat tingene godt sammen. For os handler det derfor om at forsøge at bringe en masse fysik ind i kampen, ligesom vi gerne skal stå tæt og undgå at de kan løbe på kanterne af os, lyder vurderingen fra Stefan Madsen, der også giver forklaringen på Aalborg Håndbolds succes i de seneste tre slutspilskampe.

– Det skyldes selvfølgelig flere ting, men først og fremmest er det fordi vi har brugt tiden inden slutspillet godt. Vi har trænet suverænt og har kunne fokusere på vores egne små detaljer i den sidste periode i grundspillet, hvilket nok er en fordel i forhold til de modstandere vi har mødt. Det kommer os til gavn nu, hvor det gælder om at trykke speederen i bund.

Mors-Thy er et af de hold i Herreligaen der nyder stor opbakning fra et entusiastisk hjemmepublikum, men Aalborg Håndbold har oftest mange medrejsende fans.

– Jeg er altid imponeret over den opbakning vi får på udebane. Det er næsten ligegyldig hvor vi spiller, så har vi altid vores fans i ryggen som bakker os højlydt op. Det så og hørte vi både i Esbjerg og Silkeborg, så jeg håber da også, at der er mange røde trøjer i hallen i morgen aften, afrunder Aalborg Håndbolds cheftræner, der sender sine tropper i kamp kl. 19.30 søndag aften i Thyhallen.

Opgøret kan følges direkte på TV2 Play.

fans1

Intet billetsalg til første DM-finale

Der bliver ikke sat billetter til salg til søndagens første DM-finale i Sparekassen Danmark Arena. Søndag aften stod det klart, at Aalborg Håndbold er tilbage i DM-finalen i Herreligaen, hvor...
Skjern 2-8

Ny sejr sender Aalborg Håndbold i DM-finalen!

Aalborg Håndbold viste stor kynisme, da man i anden semifinale mod Skjern Håndbold sejrede med 34-25 søndag. Hansen, Nilsson og Hoxer med hver seks mål. Med en sejr i ryggen...
HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-Skjern Håndbold første DM-semifinale Foto: Henrik Hansen

Barthold forventer ny svær kamp mod Skjern

Efter sejr i første semifinale på hjemmebane skal Aalborg Håndbold søndag eftermiddag til Skjern, hvor jagten på en plads i DM-finalen fortsætter. Læs optakt til kampen med Sebastian Barthold. Den...

Håndbold i verdensklasse