MicrosoftTeams-image (3)

Støt ”Kaffe til Kirkens Korshær” til kampen mod SønderjyskE

Til næste fredags opgør mod SønderjyskE støtter Aalborg Håndbold op om Kirkens Korshær i Aalborg via indsamling af kaffe.

Konkret opfordres tilskuere og samarbejdspartnere således til at støtte op om tiltaget ved at medbringe ubrudte poser med kaffe, kaffebønner eller pulverkaffe, der indsamles og efterfølgende videregives til Kirkens Korshær i Aalborg.

– I Aalborg Håndbold er vi bevidste om, at vi som en højt profileret klub i landsdelen også har et ansvar der rækker længere ud end bare håndboldbanen og Sparekassen Danmark Arena. Vi vil gerne give noget tilbage til vores omegn, og derfor har vi til kampen mod SønderjyskE valgt at støtte op om Kirkens Korshær i Aalborg, der gør en stor indsats i forhold til hjælpe socialt udsatte, lyder det fra Aalborg Håndbolds direktør Jan Larsen.

– Det kan virke ubetydeligt, men for mig kan en god kop kaffe være den lille ting der gør, at man bedre kan overskue tingene, det der lige binder en god snak sammen eller bare noget rart at varme sig på. Det samme gælder brugerne af Kirkens Korshærs varmestue, og derfor samler vi til kampen mod SønderjyskE kaffe ind til netop dette formål, lyder det videre fra Jan Larsen, der har en klar opfordring:

– Vi håber at vores mange fans og samarbejdspartnere også vil bakke op om formålet, Lad os sammen vise, at alle os der har Aalborg Håndbold i hjertet, også har hjerte til at støtte et rigtig godt lokalt formål.

Hos Lene H. Laursen, leder hos Kirkens Korshær i Aalborg, falder støtten på et tørt sted.

– Vi har et stort forbrug af kaffe hele året rundt, da vi har åbent i vores varmestue 365 dage om året, og her serverer gratis kaffe for hjemløse og socialt udsatte.

– På en travl dag serverer vi mere end 500 kopper, og hos os er kaffe meget mere end bare end en varm drik, det er noget der er med til at skabe et frirum og en god stund for de brugere vi har i varmestuen. Derfor er vi også glade for denne mulighed for at samarbejde med Aalborg Håndbold, og glade for at de der støtter op om holdet også støtter op om vores sociale arbejde.

Medbring kaffe på kampdagen eller donér hos HTH Aalborg

Fans og samarbejdspartnere der medbringer kaffe på kampdagen, vil kunne aflevere dette ved HTH Aalborgs stand i Sparekassen Danmark Arena, hvor repræsentanter for Kirkens Korshær også vil være til stede. Har man ikke mulighed for at deltage og donere på kampdagen, kan man i stedet donere kaffe direkte hos HTH Aalborg, Stenbukken 1B i Aalborg SV. Så kvitterer HTH til gengæld med en kop kaffe til dig, samt gode råd til køb og indretning af dit køkken.

Fredagens opgør mod SønderjyskE spilles kl. 18.30 i Sparekassen Danmark Arena, hvortil der endnu resterer et fåtal billetter. 

HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-Skjern Håndbold første DM-semifinale Foto: Henrik Hansen

Barthold forventer ny svær kamp mod Skjern

Efter sejr i første semifinale på hjemmebane skal Aalborg Håndbold søndag eftermiddag til Skjern, hvor jagten på en plads i DM-finalen fortsætter. Læs optakt til kampen med Sebastian Barthold. Den...
HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-Skjern Håndbold første DM-semifinale Foto: Henrik Hansen

Norsten & Co. nedlagde Skjern

Første DM-semifinale blev en tæt affære, hvor en storspillende Fabian Norsten var kampafgørende med sine i alt 18 redninger. Mads Hoxer topscorer med syv mål. Efter halvanden uges pause var...
arena-kval-2023-min

Praktisk information til første semifinale

Læs praktiske informationer til aftenens semifinale mod Skjern Håndbold i Sparekassen Danmark Arena. Billetter Der er endnu få ledige billetter til kampen – køb dem via linket herunder. Find billetter...

Håndbold i verdensklasse