pokal header web

Stoholm er næste modstander i ny pokalturnering

          
Der var i dag lodtrækning til 6. runde af den nye Santander Cup. Her blev det afgjort, at vores modstander bliver 1. divisionsholdet Stoholm Håndbold.

Stoholm er i øjeblikket nummer 9 i 1. division, hvor de kæmper en hård kamp om at undgå at blive en del af nedrykningsspillet.

I 5. runde af pokalturneringen vandt de en sikker sejr på 28-41 på udebane mod Støvring Håndbold fra 1. division. I samme runde vandt vi 23-33 på udebane mod AGF, Århus, der til daglig spiller i 2. division.

Kampen i 6. runde vil blive spillet i Stoholm, og opgøret skal afvikles senest 16. maj 2019. Det endelige kamptidspunkt vil blive meldt ud, så snart dette er fastlagt.

Inden næste års pokalturnering skal afgøres, så mangler vi stadig at finde dette års vinder – og det sker senere i denne uge.

Santander Final4 løber nemlig af stablen i den kommende weekend i BOXEN, Herning. Her er vi repræsenteret som et af de fire deltagerhold, og vi møder Bjerringbro-Silkeborg i semifinalen lørdag – de to øvrige deltagere er Århus Håndbold og Skanderborg Håndbold.

Det er fortsat muligt at købe sin billet til Final4 stævnet og støtte os i jagten på vores første pokaltitel nogensinde. Du kan købe din billet lige her – husk at vælg plads i Aalborg Håndbold fanområdet!
 

Sebastian BARTHOLD, SF1 - SC Magdeburg vs Aalborg Håndbold, TruckScout24 EHF FINAL4, Cologne, Germany, 08.06.2024, Mandatory Credit © Uros Hocevar / kolektiff

Bjørnsen og Barthold i Norges bruttotrup

Kristian Bjørnsen og Sebastian Barthold er begge med i den norske OL-bruttotrup, der samles til træningslejr i slutningen af juni. Træningslejren er en del af nordmændenes optakt til OL i...
3. DM-Finale HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-Fredericia HK Foto: Henrik Hansen

Byd på de kampbrugte spillertrøjer nu!

Du kan nu sikre dig en helt unik souvenir fra guldsæsonen 2023/24 i Herreligaen. Også i år afholdes der auktion over spillernes kampbrugte trøjer fra opgørene i den danske Herreliga....
_HHD8042

Seks mand i Danmarks bruttotrup

Hele seks Aalborg Håndbold-spillere er med i landsholdets bruttotrup til sommerens OL i Paris. Således har landstræner Nikolaj Jacobsen mandag formiddag udvalgt 20 spillere til den bruttotrup der senere på...

Håndbold i verdensklasse