MicrosoftTeams-image (3)

Stolt direktør: 2013 et fantastisk år for Aalborg Håndbold

– Vi kunne ikke have ønsket os 2013 ret meget bedre for Aalborg Håndbold end tilfældet blev – uanset hvilke parametre, vi vælger at se på:  Dansk mester, ubesejret i alle liga-kampe i Gigantium i 2013, flot start på Champions League, stor tilskuer-fremgang, markant fremgang i antallet af samarbejdspartnere og overskud på driften for tredje år i træk. 
 
Hvis ellers direktør Jan Larsen har gemt en flaske champagne fra de glade mesterskabs-dage i maj, så er der ingen tvivl om, at den bliver åbnet nytårsaften for at fejre et jubel år for den kun tre år gamle håndboldklub. 
 
– Jeg vil gerne takke alle i og omkring Aalborg Håndbold for et fantastisk år. Det er gået over al forventning, og vi er nået meget længere, end Eigild B. Christensen og jeg havde drømt om, da vi etablerede klubben netop i disse dage for tre år siden, siger direktør Jan Larsen. Vi er kendt for at have ambitioner og vil vinde, men det er gået hurtigere og bedre, end vi havde turdet håbe. Vi nyder det, men uden en helt fantastisk opbakning fra tilskuere og ikke mindst erhvervslivet i ikke blot Aalborg, men store dele af Nordjylland, havde det ikke kunnet lade sig gøre. 
 
– Vi har nu et fundament, som vi skal værne om og bygge videre på i 2014, og vi står med et sportsligt udgangspunkt, der gør, at 2014 kan blive lige så spændende og vellykket som 2013. Vi vil i hvert fald gøre vort ypperste både på og uden for banen for, at det sker, siger Jan Larsen, der slutter af med at ønske alle et rigtigt godt nytår.
 
Aalborg Håndbold åbner ligaen på hjemmebane igen fredag 31. januar kl. 19.00 med et brag af en kamp mod Team Tvis Holstebro. Køb allerede nu billet til kampen her på hjemmesiden. 
Mors-Thy1

Stærk anden halvleg gav fuld gevinst mod Mors-Thy

30 minutter med en stærk defensiv og tempofyldt offensiv, var lørdag aften nok til at sikre Aalborg Håndbold en 38-32 sejr over Mors-Thy Håndbold i Herreligaen. Mikkel Hansen topscorer med...
mølle-2025

Aalborg Håndbold forlænger med kulturbærer

Aalborg Håndbold forlænger samarbejdet med Henrik Møllgaard med yderligere et år, så aftalen nu gælder til sommer 2025. Med hele 390 kampe for Aalborg Håndbold er det i den grad...
HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-Fredericia HK Foto: Henrik Hansen

Praktiske informationer til dagens topkamp mod Mors-Thy

Læs alle praktiske informationer til aftenens kamp i Herreligaen. Billetter Der er endnu enkelte ledige billetter til opgøret i aften, find dem via linket herunder.  Find billetter her Har du...

Håndbold i verdensklasse