pokaler_header_new

Stolt direktør: 2013 et fantastisk år for Aalborg Håndbold

– Vi kunne ikke have ønsket os 2013 ret meget bedre for Aalborg Håndbold end tilfældet blev – uanset hvilke parametre, vi vælger at se på:  Dansk mester, ubesejret i alle liga-kampe i Gigantium i 2013, flot start på Champions League, stor tilskuer-fremgang, markant fremgang i antallet af samarbejdspartnere og overskud på driften for tredje år i træk. 
 
Hvis ellers direktør Jan Larsen har gemt en flaske champagne fra de glade mesterskabs-dage i maj, så er der ingen tvivl om, at den bliver åbnet nytårsaften for at fejre et jubel år for den kun tre år gamle håndboldklub. 
 
– Jeg vil gerne takke alle i og omkring Aalborg Håndbold for et fantastisk år. Det er gået over al forventning, og vi er nået meget længere, end Eigild B. Christensen og jeg havde drømt om, da vi etablerede klubben netop i disse dage for tre år siden, siger direktør Jan Larsen. Vi er kendt for at have ambitioner og vil vinde, men det er gået hurtigere og bedre, end vi havde turdet håbe. Vi nyder det, men uden en helt fantastisk opbakning fra tilskuere og ikke mindst erhvervslivet i ikke blot Aalborg, men store dele af Nordjylland, havde det ikke kunnet lade sig gøre. 
 
– Vi har nu et fundament, som vi skal værne om og bygge videre på i 2014, og vi står med et sportsligt udgangspunkt, der gør, at 2014 kan blive lige så spændende og vellykket som 2013. Vi vil i hvert fald gøre vort ypperste både på og uden for banen for, at det sker, siger Jan Larsen, der slutter af med at ønske alle et rigtigt godt nytår.
 
Aalborg Håndbold åbner ligaen på hjemmebane igen fredag 31. januar kl. 19.00 med et brag af en kamp mod Team Tvis Holstebro. Køb allerede nu billet til kampen her på hjemmesiden. 
rene-jubel

Sejr i sand målfest

Vi starter træningsturneringen ud med en sejr på 41-36 over ØIF Arendal. Vi kom godt fra start i den defensive ende, efter Simon Gade i målet lagde ud med at...
lukas-skud

Tre spændende opgør venter i Norge

Torsdag ankom holdet til Arendal i Norge, hvor der over weekenden venter tre spændende opgør i træningsturneringen Skarpnes Invitational 2022. Allerede fredag aften er første kamp, hvor vi møder hjemmeholdet...
arena-kval-png.png

Tilmeldingen er åben til Develop Camp Efterår 2022

Vil du trænes af nogle af landets bedste trænere? Og drømmer du om at blive en bedre håndboldspiller? Så har du nu muligheden!Vi har netop åbnet for tilmeldingen til en...