MicrosoftTeams-image (3)

Stolt direktør: 2013 et fantastisk år for Aalborg Håndbold

– Vi kunne ikke have ønsket os 2013 ret meget bedre for Aalborg Håndbold end tilfældet blev – uanset hvilke parametre, vi vælger at se på:  Dansk mester, ubesejret i alle liga-kampe i Gigantium i 2013, flot start på Champions League, stor tilskuer-fremgang, markant fremgang i antallet af samarbejdspartnere og overskud på driften for tredje år i træk. 
 
Hvis ellers direktør Jan Larsen har gemt en flaske champagne fra de glade mesterskabs-dage i maj, så er der ingen tvivl om, at den bliver åbnet nytårsaften for at fejre et jubel år for den kun tre år gamle håndboldklub. 
 
– Jeg vil gerne takke alle i og omkring Aalborg Håndbold for et fantastisk år. Det er gået over al forventning, og vi er nået meget længere, end Eigild B. Christensen og jeg havde drømt om, da vi etablerede klubben netop i disse dage for tre år siden, siger direktør Jan Larsen. Vi er kendt for at have ambitioner og vil vinde, men det er gået hurtigere og bedre, end vi havde turdet håbe. Vi nyder det, men uden en helt fantastisk opbakning fra tilskuere og ikke mindst erhvervslivet i ikke blot Aalborg, men store dele af Nordjylland, havde det ikke kunnet lade sig gøre. 
 
– Vi har nu et fundament, som vi skal værne om og bygge videre på i 2014, og vi står med et sportsligt udgangspunkt, der gør, at 2014 kan blive lige så spændende og vellykket som 2013. Vi vil i hvert fald gøre vort ypperste både på og uden for banen for, at det sker, siger Jan Larsen, der slutter af med at ønske alle et rigtigt godt nytår.
 
Aalborg Håndbold åbner ligaen på hjemmebane igen fredag 31. januar kl. 19.00 med et brag af en kamp mod Team Tvis Holstebro. Køb allerede nu billet til kampen her på hjemmesiden. 
HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-BSH  Foto: Henrik Hansen

Aalborg Håndbold forlænger med Martin Larsen

Den erfarne bagspiller trækker også i sæsonen 2024/2025 i den røde Aalborg Håndbold-trøje, i hvad der bliver hans 11. sæson i klubben. Martin Larsen indledte sin professionelle karriere i Aalborg...
fans1

“Årets Aalborg Håndbold Fan 2023/2024”

Nu er det tid til at kåre sæsonens fan – nominér dine kandidater her! Aalborg Håndbold har mange fans, både i Aalborg, Nordjylland, i hele Danmark – og faktisk også...
EHF Champions League håndbold i Aalborg.

Aalborg Håndbold - Kolstad Håndbold slut 27-25

Billetsalg til Champions League kvartfinale torsdag

Godt 400 billetter til kvartfinale-braget mod ungarske Telekom Veszprém HC sættes torsdag middag til salg. Efter at have sikret andenpladsen i gruppespillet i Machineseeker EHF Champions League er Aalborg Håndbold...

Håndbold i verdensklasse