MicrosoftTeams-image (3)

Stor afklapsning af sprudlende KIF Kolding-mandskab

Afklapsning.

Så kort og kontant kan det siges. Sejr på 32-26 til KIF Kolding – en sejr, der ikke var et mål for stor, og en helt fortjent sejr til "hjemmeholdet", der i en tro kopi af AG København konceptet buldrede frem i Brøndby-Hallen foran 4.812 tilskuere.

Vi kom bagud 4-1, og efter 17 minutter var vi bagud 12-5. Den føring på syv mål holdt til pausen, og i 2. halvleg blev der groft sagt kun byttet på. Vi var i 2. halvleg bagud med 10mål, men fik mod slutningen af kampen pyntet på resultatet, bl.a. fordi Kolding benyttede hele bænken til sidst.

Vi havde fra kampens start problemer med at komme igennem Koldings forventede offensive forsvar, og når vi kom til skud, klarede Kasper Hvidt. Johan Sjöstrand startede for første gang på mål for os, men måtte ved 7-3 lade sig skifte ud med Ole Erevik, og vi havde vores første redning efter godt 11 minutters spil – bagud 9-4.

Vort forsvar hang heller ikke sammen, og i mange situtioner endte det med tekniske fejl af vores spillere forårsaget af usikkerhed og manglende selvtillid.

Vores bedste spiller var Håvard Tvedten, der scorede på de chancer, han fik og nåede op på ni mål.

Et slag er tabt, og der er noget at arbejde med i træningslokalet  i de kommende dage inden kampen i Gigantium på onsdag kl. 19.30 mod Bjerringbro-Silkeborg.

Santander Final4 2024 i Boxen i Herning 
Semifinalen Aalborg Håndbold-BSH Foto: Henrik Hansen

Norske fløje med ved OL-tests

Kristian Bjørnsen og Sebastian Barthold er begge med, når Norge spiller tre testkampe i maj. 22 spillere skal repræsentere Norge ved Gjensidige Cup, som afvikles 9.-12. maj i Oslo. Her...
Santander Final4 2024 i Boxen i Herning 
Semifinalen Aalborg Håndbold-BSH Foto: Henrik Hansen

Fire mand udtaget til det danske landshold

Landstræner Nicolaj Jakobsen har fire Aalborg Håndbold-spillere med i den danske trup til maj måneds to testkampe. Således er Simon Hald, Mads Hoxer, Thomas Arnoldsen og Niklas Landin alle udtaget...
MTH1-4

Arbejdssejr i Thisted sikrede puljesejren

Med cifrene 33-27 tog Aalborg Håndbold den fjerde sejr i træk i slutspilspuljen. Hoxer, Vlah og Arnoldsen med hver fem mål. Efter komfortable sejre i de første tre slutspilskampe skulle...

Håndbold i verdensklasse