pokaler_header_new

Stor mandfolkepræstation ikke nok mod fysisk stærke Magdeburg

Trods stor fight over hele linjen slap kræfterne op, og SC Magdeburg trak sig sejrrigt ud af første kamp i gruppespillet i EHF Cuppen med 25-19. 

Mange brændte chancer og en smal trup var udslagsgivende i den vanskelige udekamp mod det stærke Bundesliga-mandskab. Via tålmodigt angrebsspil kom vi frem til mange gode chancer, men den tidligere Aalborg Håndbold-målmand, Jannick Green, diskede op med den ene pragtredning efter den anden.  Andreas Palicka flugte  godt trop i vores mål med en stor 1. halvleg, men han kunne ikke forhindre Magdeburg i at gå til pausen med en føring på 12-9. 

Vi skulle kæmpe langt mere for målene end Magdeburg, og de skulle ikke bruge så mange kræfter som os. Vi var godt med de første 40 minutter, men så begyndte kræfterne at slippe op. 

Mod slutningen af kampen blev vi nødt til at finde på alternative opstillinger for at spare kræfter, da vi allerede skal i kamp igen om 48 timer på udebane mod Nordsjælland Håndbold. Flere af spillerne fik pauser, og det kostede til sidst, da sejren ikke længere var inden for rækkevidde. 

En stor ros til flere af vores unge spillere. Christian Jensen var igen godt spillende på højre fløj, og U 18-spilleren, Christian Bang, kæmpede flot i de 25 minutter, han fik på banen. 

Stor tak til de 60 Aalborg Håndbold-fans, der havde taget turen til Magdeburg. De rødklædte supportere var med til sætte deres præg på kulissen i den store hal i Magdeburg. 
 

Skjern_180822

Nederlag i sidste test

Torsdagens testkamp mod Skjern Håndbold endte med et nederlag på 28-25. I en godt fyldt Vadumhal blev første halvleg indledt som lyn og torden med en velspillende nordjysk offensiv, samt...
skjern-png.png

Sidste testkamp i aften

Kl. 18.30 i Vadum står Aalborg Håndbold over for Skjern Håndbold, der er modstanderen i sidste testkamp inden tirsdagens Super Cup. Opgøret bliver således den sjette og sidste testkamp, hvor...
termansen

Christian Termansen: Fuld fokus på håndbolden

Den dengang kun 18-årige højre back, Christian Termansen, fik noget af et gennembrud på Aalborg Håndbolds hold i foråret. Ikke mindst i hjemmekampen mod Mors-Thy Håndbold 15. maj, hvor han...