MicrosoftTeams-image (3)

Stor mandfolkepræstation ikke nok mod fysisk stærke Magdeburg

Trods stor fight over hele linjen slap kræfterne op, og SC Magdeburg trak sig sejrrigt ud af første kamp i gruppespillet i EHF Cuppen med 25-19. 

Mange brændte chancer og en smal trup var udslagsgivende i den vanskelige udekamp mod det stærke Bundesliga-mandskab. Via tålmodigt angrebsspil kom vi frem til mange gode chancer, men den tidligere Aalborg Håndbold-målmand, Jannick Green, diskede op med den ene pragtredning efter den anden.  Andreas Palicka flugte  godt trop i vores mål med en stor 1. halvleg, men han kunne ikke forhindre Magdeburg i at gå til pausen med en føring på 12-9. 

Vi skulle kæmpe langt mere for målene end Magdeburg, og de skulle ikke bruge så mange kræfter som os. Vi var godt med de første 40 minutter, men så begyndte kræfterne at slippe op. 

Mod slutningen af kampen blev vi nødt til at finde på alternative opstillinger for at spare kræfter, da vi allerede skal i kamp igen om 48 timer på udebane mod Nordsjælland Håndbold. Flere af spillerne fik pauser, og det kostede til sidst, da sejren ikke længere var inden for rækkevidde. 

En stor ros til flere af vores unge spillere. Christian Jensen var igen godt spillende på højre fløj, og U 18-spilleren, Christian Bang, kæmpede flot i de 25 minutter, han fik på banen. 

Stor tak til de 60 Aalborg Håndbold-fans, der havde taget turen til Magdeburg. De rødklædte supportere var med til sætte deres præg på kulissen i den store hal i Magdeburg. 
 

jannick-green

Jannick Green: Knald eller fald kamp

Photo credits: PSG PHOTO I en tæt pulje spår den tidligere Aalborg-målmand kampen til at blive en knald eller fald-kamp for både Aalborg og PSG i jagten på en top...
Merch webshop opslag

Vi fejrer 1. søndag i advent på webshoppen

Hele første søndag i advent kan du få fri fragt på webshoppen når du bestiller for 200 kroner eller mere. Har du endnu ikke sikret dig julegaverne, så har du...
Mors-Thy1

Stærk anden halvleg gav fuld gevinst mod Mors-Thy

30 minutter med en stærk defensiv og tempofyldt offensiv, var lørdag aften nok til at sikre Aalborg Håndbold en 38-32 sejr over Mors-Thy Håndbold i Herreligaen. Mikkel Hansen topscorer med...

Håndbold i verdensklasse