pokaler_header_new

Stor udfordring for skadesplaget trup i vente søndag i Hamborg

Når vi og HSV Hamburg løber på banen søndag ved 14-tiden i Sporthalle Hamburg kender begge hold vilkårene. Kampen er den absolut sidste i hele pulje D. I aftes vandt Naturhouse La Rioja 38-34 på hjemmebane over Drott Halmstad, og lørdag spiller Gorenje Velenje hjemme mod SG Flensburg Handewitt.

Hvis Flensburg Handewitt vinder i Gorenje, skal HSV Hamburg vinde over os for at sikre førstepladsen i puljen. Vinder Flensburg, skal vi have mindst et point i Hamborg for at bliver nummer tre. Taber både vi og Gorenje weekendens kampe, slutter vi tre hold på otte point, og her viser det indbyrdes målregnskab mellem disse tre hold, at vi på det afgørende parameter er et mål dårligere end Gorenje Velenje, der dermed får tredjepladsen, og vi bliver så nummer fire.

– Vi er stolte over at være blandt de 16 bedste hold i Champions League, og Aalborg Håndbolds navn er i bowlen, når Det Europæiske Håndbold Forbund tirsdag ved middagstid trækker lod til 1/8-finalerne. Bliver vi nummer tre er vores potentielle modstandere Paris Handball, Rhein-Neckar Löwen og KIF Kolding København. Bliver vi nummer fire, skal vi enten møde FC Barcelona, THW Kiel eller Veszprem. Større kan det ikke blive, og vi har under alle omstændigheder hjemmekamp i det første opgør, siger direktør Jan Larsen.

Den officielle termin for første kamp i 1/8-finalen er 19.-23. marts.

Jan Larsen og trænerstaben kan fra sidelinien betragte en ret skadesplaget trup op til kampen i Hamborg på søndag. Johan Jakobsson er definitivt ude med den lyskenskade, der brød op efter 20 minutter i onsdags mod SønderjyskE, og det betyder, at han er ukampdygtig i to-tre uger.

Desuden er det fortsat tvivlsomt, om Mads Mensah og Marcus Mørk kan spille mod HSV Hamburg, der samtidig med, at holdet indtager andenpladsen i Bundesligaen har haft en turbulent uge med offentliggørelsen af store økonomiske problemer. Klubben har dog fortsat et spillerbudget, der seks-syv gange større end vores.

HSV Hamburg vandt første kamp i Gigantium 13. oktober med 28-26 efter en meget flot indsats af vort hold, men på hjemmebane er tyskerne storfavoritter på søndag, selv om topscorer Hans Lindberg er skadet. Anført af stjernespillere som Duvnjak og Canellas råder træner Martin Scwalb over et stærkt mandskab, som p.t. går fra sejr til sejr i alle turneringer.

 

2ED3736B-9DCE-4732-8BD9-F2F1F1D4E564

Helt lige i første testkamp

Lørdag eftermiddag spillede vi sæsonens første testkamp, da vi mødte Mors-Thy Håndbold i Idrætscenter Jammerbugt i Fjerritslev. I en kamp hvor holdene skiftedes til at være foran i løbet af...
fælles-jubel-png

Lørdag venter sæsonens første testkamp

Knap to uger efter sæsonens første arbejdsdag venter den første af seks testkampe forud for sæsonen. Vi starter lørdag eftermiddag i Fjerritslev, når der fløjtes til kampstart kl. 13.00 i...
holst-png

Andreas Holst skifter til franske Montpellier

Efter fem år i Aalborg Håndbold fortsætter Andreas Holst sin karriere i Frankrig. Andreas fik muligheden for at søge nye veje grundet begrænset spilletid, og han har de seneste to...