pokaler_header_new

Stor udfordring i årets første CL-kamp

       
Lørdag aften møder vi MOL-Pick Szeged i 11. runde af gruppespillet i VELUX EHF Champions League. Opgøret spilles på ungarernes hjemmebane med kampstart kl. 18.00.

Fredag morgen drog spillerne mod Ungarn, hvor en af sæsonens sværeste og samtidigt mest spændende udfordringer venter, i hvad der uden tvivl bliver en ungarsk heksekedel.

Szeged har i de 10 første kampe skrabet 17 point sammen, hvilket rækker til en andenplads i gruppe A – et point efter førerholdet Barcelona. De har Final4-deltagelse i Køln som et af sæsonens helt store mål, og med en gruppesejr og dermed en oversidder-plads indenfor rækkevidde, vil de uden tvivl komme blæsende lørdag aften.

Efter gruppespillets 10 første kampe har vi hentet 10 point og ligger dermed på gruppens fjerdeplads. En sejr mere i en af de sidste fire gruppekampe vil matematisk sikre os videre avancement, mens vi samtidigt kæmper for at bevare fjerdepladsen, som giver hjemmebanefordel i en evt. 1/8 finale.

Der skal dog ikke herske nogen tvivl om, at der venter os en kæmpe mundfuld i Ungarn.

Szeged-mandskabet er stjernespækket, og på holdkortet er bl.a. de nykårede EM-vindere Joan Canellas og Jorge Maqueda. Derudover tæller truppen også øvrige EM-profiler som Roland Mikler, Luka Stepancic, Bence Banhidi, Dean Bombac m.fl.

I det omvendte opgør ødelagde en dårlig start på kampen mulighederne for at skabe et stort resultat i Jutlander Bank Arena. Efter at have været bagud med 10 mål undervejs i første halvleg, fik vi dog kæmpet os en smule tilbage på vej mod slutresultatet på 28-35.

Vi går ind til kampen med troen på, at vi kan skabe det helt store resultat, velvidende at det kræver en indsats på allerhøjeste niveau i alle spillets facetter.

Skal vi have point med hjem fra Ungarn, er der ikke råd til udfald undervejs. Men spiller vi med høj koncentration og rammer topniveauet, har vi tidligere på sæsonen vist, at vi kan spille lige op mod nogle af Europas stærkeste mandskaber.

Om det lykkedes lørdag aften, kan du se direkte på DR2, som sender med optakt fra kl. 17.50.

Vil du vide mere om MOL-Pick Szeged, kan du læse en udførlig beskrivelse af det ungarske hold lige her.
 

2ED3736B-9DCE-4732-8BD9-F2F1F1D4E564

Helt lige i første testkamp

Lørdag eftermiddag spillede vi sæsonens første testkamp, da vi mødte Mors-Thy Håndbold i Idrætscenter Jammerbugt i Fjerritslev. I en kamp hvor holdene skiftedes til at være foran i løbet af...
fælles-jubel-png

Lørdag venter sæsonens første testkamp

Knap to uger efter sæsonens første arbejdsdag venter den første af seks testkampe forud for sæsonen. Vi starter lørdag eftermiddag i Fjerritslev, når der fløjtes til kampstart kl. 13.00 i...
holst-png

Andreas Holst skifter til franske Montpellier

Efter fem år i Aalborg Håndbold fortsætter Andreas Holst sin karriere i Frankrig. Andreas fik muligheden for at søge nye veje grundet begrænset spilletid, og han har de seneste to...