pokaler_header_new

Storsejr i topkamp

En tæt på perfekt første halvleg grundlagde en meget overbevisende sejr på 38-26 i lørdagens topkamp mod Skanderborg Aarhus Håndbold efter pauseføring på 25-11.

Dagens kamp åbnede i et hæsblæsende tempo med masser af mål fra begge mandskaber, der fulgtes af til stillingen 7-7 efter 10 minutters spil – og herfra gik det ekstra stærkt for vores vedkommende.

Vi lukkede helt af defensivt og med en mildest talt sprudlende kontrafase straffede vi gæsterne gang på gang. 

Hele ni scoringer på stribe blev det til, og 7-7 blev på små ti minutter derfor vekslet til 16-7. 

Vi fortsatte med samme effektivitet og flotte detaljer offensivt, og selvom Skanderborg Aarhus fik slået lidt hul til en velspillende Mikael Aggefors, kunne vi stadig gå til pause med en føring på 25-11.

Det var en første halvleg, hvor rigtig mange ting gik op i en højere enhed, og hvor vi særligt leverede fremragende kontraspil.

I anden halvleg blev ressourcerne fordelt på alle mand, og vi nåede aldrig helt samme topniveau.

Vi præsterede dog stadig en solid holdindsats efter pausen, hvor gæsterne aldrig kom i nærheden af at lukke hullet – og det hele endte altså med en overbevisende sejr på 38-26.

Sejren i dagens topkamp betyder, at Skanderborg Aarhus nu ikke længere kan hente os på andenpladsen. Samtidigt vil et point yderligere i de tre resterende kampe være nok til at sikre os andenpladsen og dermed to point med videre i slutspillet. 

Resultatet fuldender også en forrygende start på anden halvsæson, hvor vi kan gå ind i den kommende landsholdsuge med 12 sejre ud af 12 mulige i 2022. 

MatchfactsAalborg Håndbold målscorere:

Sebastian Barthold 10, Lukas Sandell 5, René Antonsen 5, Nikolaj Læsø 4, Kristian Bjørnsen 3, Henrik Møllgaard 3, Aron Pálmarsson 2, Benjamin Jakobsen 2, Felix Claar 1, Andreas Holst 1, Buster Juul 1, Christian Termansen 1. Skanderborg Aarhus Håndbold målscorere:

Morten Hempel Jensen 5, Mathias Bitsch 4, Jon Katballe 3, Lukas Goller 3, Hákun West Av Teigum 3, Lars Skaarup 2, Thor Christensen 2, Morten Balling 2, Mathias Smed 1, Mike Haack 1. 

 
Udvisninger:
Aalborg Håndbold: 0 x 2 min. + 1 direkte rødt kort

Skanderborg Aarhus Håndbold: 2 x 2 min.Redninger:Mikael Aggefors: 12/29 (41 %)

Simon Gade: 6/15 (40 %)Salah Boutaf: 7/31 (23 %)
Kristoffer Laursen: 5/19 (26 %)Dagens tilskuertal i Sparekassen Danmark Arena var 3.765.
 

fans-klud

Sæsonens tre første ligakampe i salg

Billetsalget til sæsonens tre første hjemmekampe i HTH Herreligaen er netop startet, og vi kan næsten ikke vente med at byde jer velkommen tilbage i Sparekassen Danmark Arena. Vi indleder...
pokal-png.png

Historisk sæson slutter med en sølvmedalje

I går sluttede sæsonen 2021/22 for vores vedkommende med sølvmedaljer efter en uge med to intense og spændende DM-finaler mod GOG. Trods skuffelsen ser vi dog tilbage på en historisk sæson med mange store øjeblikke og oplevelser både nationalt og internationalt.
Resultat_-_GOG_2.png

Finalenederlag i ny gyserkamp

I en ny tæt og intens finalekamp var det GOG, der trak det længste strå, og med en udesejr på 26-27 i en udsolgt Sparekassen Danmark Arena er GOG dermed danske mestre.