pokaler_header_new

Storsejr mod Ringsted

Vi leverede en overbevisende indsats i dagens kamp mod TMS Ringsted og hentede en sikker sejr i Jutlander Bank Arena på 39-24 efter pauseføring på 25-13.

Opgøret startede ellers med en tæt indledning, og efter syv minutters spil var stillingen 4-4.

Herefter fik en af kampens helt store profiler, Simon Gade, for alvor fat mellem stængerne. Offensivt var særligt Lukas Sandell og kampens topscorer, Mark Strandgaard, flyvende ud af starthullerne.

Det ledte til at vi stille og roligt fik overhånden og fik opbygget en sikker føring. Halvvejs i første halvleg var vi således i front med seks scoringer.  

Frem mod pausen fortsatte vi med at holde speederen i bund. Simon spillede flot i buret, defensiven stod solidt, og angrebsmæssigt spillede vi os frem til gode chancer, som vi omsatte med stor effektivitet.

Det førte til, at vi opbyggede føringen resten af halvlegen, og vi kunne derfor gå til pause foran 25-13.

I anden halvleg leverede vi en solid indsats, hvor vi i perioder faldt en smule i kadence. Der blev dog stadig leveret med fin koncentration over hele linjen, og sejren var derfor aldrig tæt på at komme i fare.

Opgøret endte med en stensikker sejr på 39-24 efter en flot holdindsats, hvor alle mand bød sig til, og Simon Gade skilte sig ud med hele 21 redninger undervejs.

Med sejren rykker vi igen et point forbi GOG op på førstepladsen i Herre Håndbold Ligaen. Fynboerne har dog en enkelt kamp i baghånden.

Matchfacts

Aalborg Håndbold målscorere:
Mark Strandgaard 7, Lukas Sandell 5, Nikolaj Læsø 5, Buster Juul 5 (2), Andreas Holst 4, Mads Christiansen 3, Sebastian Barthold 3 (1), Felix Claar 3, Benjamin Jakobsen 2, Simon Gade 1, Jonas Samuelsson 1 (1).

TMS Ringsted målscorere:
Morten Jensen 6, Andreas Hampe 4, Lauritz Legér 3, Anton Bramming 3, Oskar Rasmussen 2, Minik Dahl Høegh 2, Martin Mauer Larsen 2, Mads Dudek 1, Christian Wacher 1.

Udvisninger:

Aalborg Håndbold: 2 x 2 min.
TMS Ringsted: 3 x 2 min.
 
Redninger:

Simon Gade: 21/44 (48 %)
 
Brian Jørgensen: 3/23 (13 %)
Frank Mikkelsen: 0/18
 

fælles-gog

Det Faglige Hus forbliver hovedsponsor på 10. år i Aalborg Håndbold

Det Faglige Hus fortsætter som hovedsponsor i Aalborg Håndbold, og samarbejdet mellem de to parter er forlænget, så aftalen nu gælder frem til sommeren 2023. Siden sommeren 2013 har Det...
MEA7807

Nederlag til de tyske mestre

Efter en spændende weekend i Norge med to sejre over ØIF Arendal og Bjerringbro-Silkeborg slutter vi træningsturneringen af med et nederlag til SC Magdeburg på 29-32. Kampen startede ellers ud...
Buster Juul mod Arendal

Tredje testsejr på stribe

Lørdag eftermiddag blev BSH besejret med cifrene 28-27. Mindre end 24 timer efter sejren over værterne fra ØIF Arendal, var Stefan Madsens tropper atter i aktion ved den træningsturneringen Skarpnes...