pokal header web

STORSKÆRMS-ARRANGEMENT TIL EHF FINAL4

Til det historiske finalestævne afholder vi storskærmsarrangement på vores vante hjemmebane i Jutlander Bank Arena, hvor det nu er muligt at købe billet til lørdag og/eller søndag!

EHF Final4 spilles i weekenden 12./13. juni, og det bliver en historisk milepæl, når vi for første gang i klubbens historie deltager i EHF Final4.

Restriktionerne gør det desværre ikke muligt at rykke festen til Køln, og i stedet skaber vi vores egen EHF Final4 fest i Aalborg.

En dagsbillet koster KUN 30 kr. pr. person – og det er ovenikøbet inkl. en øl/vand! Det er som nævnt muligt at købe billet både til lørdag og/eller søndag. Af rettighedsmæssige årsager vil det kun være kampe med deltagelse af Aalborg Håndbold, der vil blive vist.

Du kan læse mere og købe din billet til storskærmsarrangementerne her.
 

LIMITED EDITION – EHF FINAL4 HALSTØRKLÆDE
 

Skal du være ordentlig klædt på til EHF Final4 festen? Så skal du have fingrene i vores specialdesignede EHF Final4 halstørklæde. Halstørklædet koster KUN 150 kr., og det er produceret i et begrænset antal, der sælges efter først-til-mølle-pricippet – så skynd dig forbi vores merchandise-shop og sikr dig det eksklusive halstørklæde! Køb dit halstørklæde her.
 
Har du ikke mulighed for at deltage i storskærmsarrangementet, kan du få din egen EHF Final4 pakke hjem til dig! Pakken indeholder et af de specialdesignede EHF Final4 halstørklæder samt en bred vifte af søde sager, der gør din EHF Final4 oplevelse lidt sødere. Den er produceret i et begrænset antal og sælges efter først-til-mølle-princippet. Køb din pakke her.
 
Sebastian BARTHOLD, SF1 - SC Magdeburg vs Aalborg Håndbold, TruckScout24 EHF FINAL4, Cologne, Germany, 08.06.2024, Mandatory Credit © Uros Hocevar / kolektiff

Bjørnsen og Barthold i Norges bruttotrup

Kristian Bjørnsen og Sebastian Barthold er begge med i den norske OL-bruttotrup, der samles til træningslejr i slutningen af juni. Træningslejren er en del af nordmændenes optakt til OL i...
3. DM-Finale HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-Fredericia HK Foto: Henrik Hansen

Byd på de kampbrugte spillertrøjer nu!

Du kan nu sikre dig en helt unik souvenir fra guldsæsonen 2023/24 i Herreligaen. Også i år afholdes der auktion over spillernes kampbrugte trøjer fra opgørene i den danske Herreliga....
_HHD8042

Seks mand i Danmarks bruttotrup

Hele seks Aalborg Håndbold-spillere er med i landsholdets bruttotrup til sommerens OL i Paris. Således har landstræner Nikolaj Jacobsen mandag formiddag udvalgt 20 spillere til den bruttotrup der senere på...

Håndbold i verdensklasse