MicrosoftTeams-image (3)

STORSKÆRMS-ARRANGEMENT TIL EHF FINAL4

Til det historiske finalestævne afholder vi storskærmsarrangement på vores vante hjemmebane i Jutlander Bank Arena, hvor det nu er muligt at købe billet til lørdag og/eller søndag!

EHF Final4 spilles i weekenden 12./13. juni, og det bliver en historisk milepæl, når vi for første gang i klubbens historie deltager i EHF Final4.

Restriktionerne gør det desværre ikke muligt at rykke festen til Køln, og i stedet skaber vi vores egen EHF Final4 fest i Aalborg.

En dagsbillet koster KUN 30 kr. pr. person – og det er ovenikøbet inkl. en øl/vand! Det er som nævnt muligt at købe billet både til lørdag og/eller søndag. Af rettighedsmæssige årsager vil det kun være kampe med deltagelse af Aalborg Håndbold, der vil blive vist.

Du kan læse mere og købe din billet til storskærmsarrangementerne her.
 

LIMITED EDITION – EHF FINAL4 HALSTØRKLÆDE
 

Skal du være ordentlig klædt på til EHF Final4 festen? Så skal du have fingrene i vores specialdesignede EHF Final4 halstørklæde. Halstørklædet koster KUN 150 kr., og det er produceret i et begrænset antal, der sælges efter først-til-mølle-pricippet – så skynd dig forbi vores merchandise-shop og sikr dig det eksklusive halstørklæde! Køb dit halstørklæde her.
 
Har du ikke mulighed for at deltage i storskærmsarrangementet, kan du få din egen EHF Final4 pakke hjem til dig! Pakken indeholder et af de specialdesignede EHF Final4 halstørklæder samt en bred vifte af søde sager, der gør din EHF Final4 oplevelse lidt sødere. Den er produceret i et begrænset antal og sælges efter først-til-mølle-princippet. Køb din pakke her.
 
Lemvig2

Første pointtab en realitet

Efter en energiforladt indsats på udebane mod Lemvig-Thyborøn måtte Aalborg Håndbold lørdag eftermiddag nøjes med uafgjort 30-30 i Herreligaen. Lørdag eftermiddag var Lemvig-Thyborøn Håndbold næste udfordring for Aalborg Håndbold i...
BF Nordjyske Wallpaper (skin) 2560 x 1440

Black Week starter fredag på webshoppen

Fredag, lørdag og søndag er der Black Week på webshoppen, ligesom der fredag fra 9-15 er åbent i Sparekassen Danmark Arena. Her kan man købe de flotte Black Edition spillertrøjer...
Preseason Kamp 

Aalborg Håndbold SG Flensburg Hadewitt
Foto: Henrik Hansen
Patrick Wiecmach (4) Aalborg Håndbold

Wiesmach: Vi ved de kommer med alt de ejer og har

Lørdag eftermiddag går turen til Lemvig-Thyborøn, hvor hjemmeholdet er værter i 14. spillerunde i Herreligaen. Patrick Wiesmach ser her frem mod opgøret. Efter onsdagens thriller mod THW Kiel i Machineseeker...

Håndbold i verdensklasse