pokaler_header_new

STORSKÆRMS-ARRANGEMENT TIL EHF FINAL4

Til det historiske finalestævne afholder vi storskærmsarrangement på vores vante hjemmebane i Jutlander Bank Arena, hvor det nu er muligt at købe billet til lørdag og/eller søndag!

EHF Final4 spilles i weekenden 12./13. juni, og det bliver en historisk milepæl, når vi for første gang i klubbens historie deltager i EHF Final4.

Restriktionerne gør det desværre ikke muligt at rykke festen til Køln, og i stedet skaber vi vores egen EHF Final4 fest i Aalborg.

En dagsbillet koster KUN 30 kr. pr. person – og det er ovenikøbet inkl. en øl/vand! Det er som nævnt muligt at købe billet både til lørdag og/eller søndag. Af rettighedsmæssige årsager vil det kun være kampe med deltagelse af Aalborg Håndbold, der vil blive vist.

Du kan læse mere og købe din billet til storskærmsarrangementerne her.
 

LIMITED EDITION – EHF FINAL4 HALSTØRKLÆDE
 

Skal du være ordentlig klædt på til EHF Final4 festen? Så skal du have fingrene i vores specialdesignede EHF Final4 halstørklæde. Halstørklædet koster KUN 150 kr., og det er produceret i et begrænset antal, der sælges efter først-til-mølle-pricippet – så skynd dig forbi vores merchandise-shop og sikr dig det eksklusive halstørklæde! Køb dit halstørklæde her.
 
Har du ikke mulighed for at deltage i storskærmsarrangementet, kan du få din egen EHF Final4 pakke hjem til dig! Pakken indeholder et af de specialdesignede EHF Final4 halstørklæder samt en bred vifte af søde sager, der gør din EHF Final4 oplevelse lidt sødere. Den er produceret i et begrænset antal og sælges efter først-til-mølle-princippet. Køb din pakke her.
 
Skjern_180822

Nederlag i sidste test

Torsdagens testkamp mod Skjern Håndbold endte med et nederlag på 28-25. I en godt fyldt Vadumhal blev første halvleg indledt som lyn og torden med en velspillende nordjysk offensiv, samt...
skjern-png.png

Sidste testkamp i aften

Kl. 18.30 i Vadum står Aalborg Håndbold over for Skjern Håndbold, der er modstanderen i sidste testkamp inden tirsdagens Super Cup. Opgøret bliver således den sjette og sidste testkamp, hvor...
termansen

Christian Termansen: Fuld fokus på håndbolden

Den dengang kun 18-årige højre back, Christian Termansen, fik noget af et gennembrud på Aalborg Håndbolds hold i foråret. Ikke mindst i hjemmekampen mod Mors-Thy Håndbold 15. maj, hvor han...